Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A to jsi se ptala v Reprofitu v Olomouci? Mě právě v Reprofitu v Brně toto doporučili jako možnou léčbu. Ale mám z toho právě docela strach, když se ještě pořádně neví co je to zač. Říkám si, kdybych náhodou přivedla na svět nějaký děti, aby z nich nebyly brzy sirotci, když budu mít tělo zaneřáděný vším tím bordelem. Už takhle to při IVF myslím stačí.
Dajole píše:
Na to jsem se ptala, ale nebylo mi to doporuceno, je to jeste novx a nevyzkouseny lek. Jinak muzes najit moje odkazy co jsem uvadela drive v teto diskuzi.
Ano presne tam a pani dr prave rikala nevyzkousene a pri stimulaci uz je tech latek v tele az az tak ja to zatim zkouset nebudu
Capelucita: Praha: ISCARE: AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf: ČB: ART: AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: Brno: Reprofil: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík
Daloje: Olomouc: Reprofit: AMH 0,22 – nativ březen???
Blanka S: Praha: Pronatal: AMH 0,16 – 14.02. Hormonální profil
PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka ![]()
TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01.
// ![]()
Ahoooj, tak nám to tady nějak zamrzlo!
No není se co divit, zima je tam v ruským filmu! ![]()
Ahoj. Zítra jdu ještě na ultrazvuk. Pokud dobrý, začínám zítra stimulovat.
Capelucita píše:
Tak to držím pěstě, ať je vše v pořádku, aby jsi mohla začít
Proč jdeš ještě zítra na ultrazvuK? Mě ho dělali 23.1. a hned mi napsali stimulku.
Capelucita píše:
Tak všechno je jinak. Píchla jsem si jen Clexane. Hodinu po něm se moje menstruace změnila ve vodovodní kohoutek. Hrůza hrůz. Spotřeba 1 vožka za 10 minut. K tomu mi našli 2 cysty na vaječníku, takže ..... a ke vší smůle mi před CARem odtáhli auto. Jsem se tam nrmálně na tom místě rozbrečela.
NUF: dělají UTZ těsně před cyklem, jestli je vše v pořdku. Aby cyklus nepřišel v niveč.
Capel - to mě moc mrzí!
To se Ti nedivím, já bych taky řvala jako slon! A tak ti ty cysty odsajou nebo se bude čekat jestli se vstřebají? To je děsný, když už se člověk na to psychicky připraví a počítá s tím, tak nic. Já mám taky strach, že se naposlední chvíli něco po… Tak se dej hlavně brzo dopořádku holka a nenech se tím moc zdeptat. Já vím, že se to lehko řekne.....
Nuf - a ty už jsi začala?
Capelucita píše:
Tak všechno je jinak. Píchla jsem si jen Clexane. Hodinu po něm se moje menstruace změnila ve vodovodní kohoutek. Hrůza hrůz. Spotřeba 1 vožka za 10 minut. K tomu mi našli 2 cysty na vaječníku, takže ..... a ke vší smůle mi před CARem odtáhli auto. Jsem se tam nrmálně na tom místě rozbrečela.
Já jsem ještě nezačala čekám na menstruaci a zatím bych řekla, že to nevypadá, že by měla dnes začít.
Holky, Clexane je na zrychlení krve. Jenže to zrychlil drasticky, přišlo mi, že mi v žilách krev koluje alespoň 300 km za hodinu. Cysta tam před 14 dny nebyla žádná, naopak, při UTZ byly na levém vaječníku vidět 2 malé folikuly. Měla jsem radost, protože po dlouhé době vyvíjel levý vaječník činnost. Teď jsou tam 2 cisty. Dostala jsem pilule, měli ty zmizet sami. Takže teď jen doladit ty prášky s trombotickým centrem a příští cyklus snad to vyjde…
Tak u mě mrcha červená někde zamrzla, už mám strach, jestli to ty vaječníky nezačínaj vzdávat, ach jo ![]()