Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
31.1.12 20:36

A to jsi se ptala v Reprofitu v Olomouci? Mě právě v Reprofitu v Brně toto doporučili jako možnou léčbu. Ale mám z toho právě docela strach, když se ještě pořádně neví co je to zač. Říkám si, kdybych náhodou přivedla na svět nějaký děti, aby z nich nebyly brzy sirotci, když budu mít tělo zaneřáděný vším tím bordelem. Už takhle to při IVF myslím stačí.

Dajole píše:
Na to jsem se ptala, ale nebylo mi to doporuceno, je to jeste novx a nevyzkouseny lek. Jinak muzes najit moje odkazy co jsem uvadela drive v teto diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.2.12 08:08

Ano presne tam a pani dr prave rikala nevyzkousene a pri stimulaci uz je tech latek v tele az az tak ja to zatim zkouset nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
1.2.12 09:44

Capelucita: Praha: ISCARE: AMH 0 – Kolem 3.2. Gonal + Menopur –
Nuf: ČB: ART: AMH 0,93 – kolem 5.2. Puregon- krátký protokol-
Babep: Brno: Reprofil: AMH 0,59 – kolem 10.2.Clostík

Daloje: Olomouc: Reprofit: AMH 0,22 – nativ březen???
Blanka S: Praha: Pronatal: AMH 0,16 – 14.02. Hormonál­ní profil

PO ET
Kikik: AMH 0,17 – 26.1. ET 2embryjka :andel:

TĚHULKY
Nika Shams: AMH 0,48 – ET 16.01. :srdce: // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.2.12 17:57

Ahoooj, tak nám to tady nějak zamrzlo! :lol: No není se co divit, zima je tam v ruským filmu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.2.12 14:50

Ahoj. Zítra jdu ještě na ultrazvuk. Pokud dobrý, začínám zítra stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
3.2.12 15:59
Tak mooooc držím palce :hug: :mavam: :mavam:
Capelucita píše:
  • Citovat
  • Upravit
nuf
435
3.2.12 16:57

Tak to držím pěstě, ať je vše v pořádku, aby jsi mohla začít :andel: Proč jdeš ještě zítra na ultrazvuK? Mě ho dělali 23.1. a hned mi napsali stimulku.

Capelucita píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.2.12 21:31

Tak všechno je jinak. Píchla jsem si jen Clexane. Hodinu po něm se moje menstruace změnila ve vodovodní kohoutek. Hrůza hrůz. Spotřeba 1 vožka za 10 minut. K tomu mi našli 2 cysty na vaječníku, takže ..... a ke vší smůle mi před CARem odtáhli auto. Jsem se tam nrmálně na tom místě rozbrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.2.12 21:33

NUF: dělají UTZ těsně před cyklem, jestli je vše v pořdku. Aby cyklus nepřišel v niveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.2.12 09:48

Capel - to mě moc mrzí! :( To se Ti nedivím, já bych taky řvala jako slon! A tak ti ty cysty odsajou nebo se bude čekat jestli se vstřebají? To je děsný, když už se člověk na to psychicky připraví a počítá s tím, tak nic. Já mám taky strach, že se naposlední chvíli něco po… Tak se dej hlavně brzo dopořádku holka a nenech se tím moc zdeptat. Já vím, že se to lehko řekne.....
Nuf - a ty už jsi začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
5.2.12 10:01
To je mi moc líto a já jsme si naivně myslela, že jsem jediná, kdo má neskutečnou smůlu. Co Ti budou dělat s těmi cystami a oni před tím nedělali ultrazvuk? Nebo se vytvořily rychle? A Ten Clexane je na co? Promiň, že se ptám. Že jsi se rozbrečela, to se vůbec nedivím, já bych asi stála a bulela, hlavně se drž a nepropadej bez naději, vím člověk je uvintř plný vzteku a lítosti a moc nejde být v pohodě, ale hlavně mysli na sebe, aby si byla zdravotně v pořádku.
Capelucita píše:
Tak všechno je jinak. Píchla jsem si jen Clexane. Hodinu po něm se moje menstruace změnila ve vodovodní kohoutek. Hrůza hrůz. Spotřeba 1 vožka za 10 minut. K tomu mi našli 2 cysty na vaječníku, takže ..... a ke vší smůle mi před CARem odtáhli auto. Jsem se tam nrmálně na tom místě rozbrečela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
5.2.12 10:03

Já jsem ještě nezačala čekám na menstruaci a zatím bych řekla, že to nevypadá, že by měla dnes začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.2.12 15:28

Holky, Clexane je na zrychlení krve. Jenže to zrychlil drasticky, přišlo mi, že mi v žilách krev koluje alespoň 300 km za hodinu. Cysta tam před 14 dny nebyla žádná, naopak, při UTZ byly na levém vaječníku vidět 2 malé folikuly. Měla jsem radost, protože po dlouhé době vyvíjel levý vaječník činnost. Teď jsou tam 2 cisty. Dostala jsem pilule, měli ty zmizet sami. Takže teď jen doladit ty prášky s trombotickým centrem a příští cyklus snad to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
6.2.12 16:52

Tak u mě mrcha červená někde zamrzla, už mám strach, jestli to ty vaječníky nezačínaj vzdávat, ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.2.12 17:09

NUF nezoufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie