Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kikik píše:
no v pondělí se uvidí jak jsem na tom s kvalitou
Ahoj holky, ne, nemám mininálku, tu koneckonců dělají jen v málokterém CARu, já jdu na čistokrevný nativ, jediné, co píchám je ovitrelle. Hlásím změnu, pokus o OPU je v pátek.
já jsem se taky ptala na nativ ale mudr mi řekl že u mě je to vyloučené ![]()
Kam chodíš? Mě právě doporučili nativ, když jsem měla nízkou odezvu na stimulaci hormonama.
kikik píše:
do gennetu v liberci
Nejsem žádný MUDr© a taky neznám tvoje výsledky, ale myslím si, že ten postup můžeš kdykoli konzultovat i v jiném centru. Ale podle info od holek, např. Gest nechce dělat nativy, protože je tam menší úspěšnost a tím se jim kazí statistiky. ![]()
kikik píše:
Ahojky všemdlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou
Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky
Tak jsme se dnes dozvěděli další špatné zprávy, byli jsme pro výsledky imunologického vyšetřní v Plzni. Chlapovi chybí náký protein, tak že je nulová šance, tak prachy za IVF jsme tedy vyhodili úpně zbytečně, kdyby nám toto vyšetření udělali hned, tak jsme nemuseli na IVF a mít naději, že to výjde. Doporučení je udělat u mě laparoskopii a pak IUI s darovanými spermiemi, nebo rovnou IVF s darovanými spermiemi, ale vzhledem k mým hodnotám AMH 0,93 by se přikláněla k darovanému embryu nebo adopci, že záleží na dalších okolnostech a to už zas záleží na caru, pro co se rozhodnou. Já tedy osobně si budu asi trvat na IVF s darovanými spermiemi, tedy dokud mám vlastní vajíčka. Do caru jedem v pondělí, tak uvidím k čemu se přikloní. Ještě mi předepsali Isoprinosin, co jsme pochopila je to na to, aby se mi posílila imunita, tak že nic závažného, tedy doufám.
Nuf, proboha, proč darované celé embrio, AMH máš ještě dobrý, já měla 0,90 a hned po prvním IVF jsem otěhotněla… Měla jsem pět vajuch, z toho čtyři zralé…
HARPER píše:
Nuf, proboha, proč darované celé embrio, AMH máš ještě dobrý, já měla 0,90 a hned po prvním IVF jsem otěhotněla… Měla jsem pět vajuch, z toho čtyři zralé…
Tak pokud vím Gennet Praha tak celé IVF + odmněla dárkyni cca 80 tis. Jedna dávka sermatu dárce 3tis. Strašně nás do toho DR tlačila ikdyž jsme na 100% s manžekem řekli,že darované nechcem. Tak jsme přešli do jiného CAR a snad konečně příští týden dorazí MS a půjdu na ty hormonílní testy a pak se uvidí.
Take bych nejdrive zkusila ivf, nebo nativ s darcem spermie nez
darovane vajicko i spermie, kdyz je jeste sance na vlastni. pripadne zkusit jine centrum.