Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
18.1.12 11:27

no v pondělí se uvidí jak jsem na tom s kvalitou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
18.1.12 11:45
Bude to v pohodě, jinak ani neuvažuj :andel:
kikik píše:
no v pondělí se uvidí jak jsem na tom s kvalitou :?
  • Citovat
  • Upravit
56
18.1.12 11:48

no doufám aby aspoň 1 v nejlepším 2 byli použitelný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 12:10

Ahoj holky, ne, nemám mininálku, tu koneckonců dělají jen v málokterém CARu, já jdu na čistokrevný nativ, jediné, co píchám je ovitrelle. Hlásím změnu, pokus o OPU je v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.1.12 12:16

já jsem se taky ptala na nativ ale mudr mi řekl že u mě je to vyloučené :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 12:20

Kam chodíš? Mě právě doporučili nativ, když jsem měla nízkou odezvu na stimulaci hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.1.12 14:24

do gennetu v liberci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 15:16
kikik píše:
do gennetu v liberci

Nejsem žádný MUDr© a taky neznám tvoje výsledky, ale myslím si, že ten postup můžeš kdykoli konzultovat i v jiném centru. Ale podle info od holek, např. Gest nechce dělat nativy, protože je tam menší úspěšnost a tím se jim kazí statistiky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.1.12 15:25

já teď počkám na pondělí jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
18.1.12 18:46
Budu držet pěstě i na nohách :hug: Jinak co vím, tak počet se liší někdo má 16 a někdo má i 26 folikulů, tak bych řekla, že je to dost individuální.
kikik píše:
Ahojky všem :mavam: dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem moc novinek.Dnes jsem byla na ultrazvuku stimulovali mě merionalem 5 dní a dnes mi řekli že na pravém vaječníku mám 6 folíků na levém nebyli žádné.Ještě 3 dny beru merional+cetrotide a zakončím to ovitrellem a v pondělí jdu na odběr.Tak jsem zvědavá kolik vajíček a jestli vůbec nějaké tam budou :roll: Nevíte náhodou někdo kolik folíků je optimální množstí při stimulaci?tak mi prosím držte palečky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
18.1.12 18:59

Tak jsme se dnes dozvěděli další špatné zprávy, byli jsme pro výsledky imunologického vyšetřní v Plzni. Chlapovi chybí náký protein, tak že je nulová šance, tak prachy za IVF jsme tedy vyhodili úpně zbytečně, kdyby nám toto vyšetření udělali hned, tak jsme nemuseli na IVF a mít naději, že to výjde. Doporučení je udělat u mě laparoskopii a pak IUI s darovanými spermiemi, nebo rovnou IVF s darovanými spermiemi, ale vzhledem k mým hodnotám AMH 0,93 by se přikláněla k darovanému embryu nebo adopci, že záleží na dalších okolnostech a to už zas záleží na caru, pro co se rozhodnou. Já tedy osobně si budu asi trvat na IVF s darovanými spermiemi, tedy dokud mám vlastní vajíčka. Do caru jedem v pondělí, tak uvidím k čemu se přikloní. Ještě mi předepsali Isoprinosin, co jsme pochopila je to na to, aby se mi posílila imunita, tak že nic závažného, tedy doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
18.1.12 22:01

Nuf, proboha, proč darované celé embrio, AMH máš ještě dobrý, já měla 0,90 a hned po prvním IVF jsem otěhotněla… Měla jsem pět vajuch, z toho čtyři zralé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
18.1.12 22:25
Tak to jsi měla stejně, jako já při prvním IVF, taky pět a čtyři zralé. Dokud budu mít vlastní vejce budu bojovat za to, aby byla použita, uvidím, co mi řeknou v caru, jedeme tam v pondělí, tak doufám, že se dohodnem. Jsem zvědavá na podmínky a ceny toho darcovského programu. Příjde mi to modní máte nízké AMH tak si vemte embryo, ale ono je pěkně drahé a hlavně není to houska a dokud člověk má naději aspoň na jendno vajíčko, tak na co hned celé embryo, tak jak píši nevzdám to.
HARPER píše:
Nuf, proboha, proč darované celé embrio, AMH máš ještě dobrý, já měla 0,90 a hned po prvním IVF jsem otěhotněla… Měla jsem pět vajuch, z toho čtyři zralé…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.1.12 13:57

Tak pokud vím Gennet Praha tak celé IVF + odmněla dárkyni cca 80 tis. Jedna dávka sermatu dárce 3tis. Strašně nás do toho DR tlačila ikdyž jsme na 100% s manžekem řekli,že darované nechcem. Tak jsme přešli do jiného CAR a snad konečně příští týden dorazí MS a půjdu na ty hormonílní testy a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.12 14:03

Take bych nejdrive zkusila ivf, nebo nativ s darcem spermie nez
darovane vajicko i spermie, kdyz je jeste sance na vlastni. pripadne zkusit jine centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí