Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
28.12.11 20:43

Tak to je mi lito Blani. Ve Fertimedu take nejsou pres svatky. Ty potrebujes hormonalni profil 2. a 3. den cyklu? Ja jsem mela zadanku z centra a sla na odber krve a laborator to posilala do laboratore do zlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.12.11 21:50

Já to mám jako hodinky 28dní jen asi jak byl ten vánoční kolotoč tak jsem to dostala po 24 dnech. Kdybych to bývala tušila tak si žádanku nechám napsat taky a nabrat krev v nějakém špitále :zed: Letos se uvás doma vše ser..... od ledna do prosince tak snad příští rok bude lepší. To přeju i vám krásný,šťastný a v očekávání rok 2012 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.12.11 23:06

A nemuzes je v laboratori ukecat, ze doneses zadanku pozdeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 08:04

Ahoj holky :mavam:
Blani,mě to vyšlo taky blbě na odběr jsem zajela normálně do nemocnice na pohotovost.Sestra byla super a ještě popřála štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
7.1.12 23:26

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Také mám velmi nízké AMH a v CARu mi bylo řečeno, že jediná možnost je darované vejce, jenže do toho se mi nechce :roll: . Koncem roku 2010 jsem byla těhotná, ale bohužel to nevyšlo :? . Od té doby už ani ťuk a tak jsem se minulý rok na podzim vypravila do CARu a odešla s těžkou depkou - tedy ta se dostavila až po 3 týdnech, když mi byla sdělena hodnota AMH a verdikt - darované vejce. Říkám si, jestli to mé AMH fakt tak strašně kleslo během roku, nebo už bylo nízké dříve a to minulé těhotenství byl zkrátka poslední záškub.
Věřím, že AMH ještě není pořádně prostudováno, ale všude čtu, že jeho hodnota jasně ukazuje na ovariální rezervu a je-li AMH nízké, je to prostě v pr… /pardon/. Docela zajímavé:http://www.lotusfertility.com/…Quality.html

Tak nějak je mi jasné, že když se po dalším téměř roce nezadařilo, je to konečná
Capelucita píše:
Také mě, jak víte, trápí nízká AMH. Často slyším od lékařů, že je to ukazatel dosud pořádně neprověřený, proto jej většina z nich bere pouze jako referenční.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.1.12 08:35
verulenka píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam:
Také mám velmi nízké AMH a v CARu mi bylo řečeno, že jediná možnost je darované vejce, jenže do toho se mi nechce :roll: . Koncem roku 2010 jsem byla těhotná, ale bohužel to nevyšlo :? . Od té doby už ani ťuk a tak jsem se minulý rok na podzim vypravila do CARu a odešla s těžkou depkou - tedy ta se dostavila až po 3 týdnech, když mi byla sdělena hodnota AMH a verdikt - darované vejce. Říkám si, jestli to mé AMH fakt tak strašně kleslo během roku, nebo už bylo nízké dříve a to minulé těhotenství byl zkrátka poslední záškub.
Věřím, že AMH ještě není pořádně prostudováno, ale všude čtu, že jeho hodnota jasně ukazuje na ovariální rezervu a je-li AMH nízké, je to prostě v pr… /pardon/. Docela zajímavé:http://www.lotusfertility.com/…Quality.htmlTak nějak je mi jasné, že když se po dalším téměř roce nezadařilo, je to konečná
Capelucita píše:
Také mě, jak víte, trápí nízká AMH. Často slyším od lékařů, že je to ukazatel dosud pořádně neprověřený, proto jej většina z nich bere pouze jako referenční.

A kolik máš to amh? Já mám 1 a teď na jaře náš čeká první IVF a to teprve ukáže kolik bude vajuch a jak budou kvalitní… manžel o darovaných taky nechce ani slyšet… A co jsi podstoupila za ten rok v caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 09:51

Lucie82: :mavam: :mavam: :mavam: Tvé AMH bych brala, já mám prakticky nulu … Nebyla jsem rok v CARU, byla jsem tam až min. rok na podzim a když mi dali jako jedinou možnost darovaná vejce, už jsem tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
8.1.12 10:06

Ahoj, já mám O,93 a řekli mi, že dokud mám vajíčka, tak jsou šance na otěhotnění, tak jestli ještě máš vajíčka, tak není ještě nic úplně ztracené, i když to máš tak strašně nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 10:20

Nuf: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Ty jdeš na IVF? Já mám AMH ještě nižší, 0,2 a rovnou mi bylo řečeno, že mimčo nebude, jen s darovaným vejcem, tak se s tím učím žít, ale moc se mi to zatím nedaří. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
8.1.12 10:38
Jo určitě půjdu, teď čekám na výsledky imunologického vyšetření a když dopadnou dobře, tak jdu v únoru. Měla jsem první IVF přelom října a listopadu 2011, to jsem nevěděla, že mám to AMH nízké a měla jsem s krátkým protokolem Menopuru pět vajíček a jedno nezralé. Mě to AMH zjistili v jiném caru, než jezdím na IVF a když jsem to volala do svého caru a ptala se jestli mám přemýšlet nad darcostvím, tak řekli, že dokud mám vajíčka, tak prostě šance jsou a i tam kde mi to zjistili, tak mi řekli, že to neznamená, že jsem neplodná. A jak jsi na tom s MS a ovulací? Jestli to u Tebe vše probíhá,tak šance podle mě jsou. Zkusit třeba jiný car, Tě nenapadlo?
verulenka píše:
Nuf: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Ty jdeš na IVF? Já mám AMH ještě nižší, 0,2 a rovnou mi bylo řečeno, že mimčo nebude, jen s darovaným vejcem, tak se s tím učím žít, ale moc se mi to zatím nedaří. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 10:43

Nuf: podle měření BT ovulace snad i probíhá, jenže to prý nic neznamená (ani ovu testy), neb vajíčko může být prázdné, což LH neidentifikuje a tváří se jako ovulace. Přečetla jsem toho dost a všude píší, že s takovýmto výsledkem jedině vejce od dárkyně a to prostě nechci. Zkrátka konečná … Zkrátka mi není dáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
8.1.12 10:43
Verulenko, když to jde spontánně, tak by jsi měla mít šance.
Nika Shams píše:
Novina z Liberce, teď jim tam prý otěhotněla paní s AMH 0.2 a to spontánně :-)Hezký den :kytka:
Dajole píše:
Věřím, že nám to v lednu všem musí vyjít, Vám ivf,mně konzultace a beru to také tak, že se bbude bojovat, dokud není 0.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
8.1.12 10:46
Já bych na Tvém místě zkusila jiný car, nebo si ještě o tom promluvit v tom caru, kde Ti to řekli, neházela bych ještě flintu do žita. Vím, že ty šance jsou malé, že vajíčka mohou být prázdné, ale šance i když malinká je a je to hra o čas. Já bych ještě bojovala.
verulenka píše:
Nuf: podle měření BT ovulace snad i probíhá, jenže to prý nic neznamená (ani ovu testy), neb vajíčko může být prázdné, což LH neidentifikuje a tváří se jako ovulace. Přečetla jsem toho dost a všude píší, že s takovýmto výsledkem jedině vejce od dárkyně a to prostě nechci. Zkrátka konečná … Zkrátka mi není dáno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 10:47

Nuf: ale to je jeden případ z tisíce, ne? Obrovská náhoda a štěstí, skoro zázrak. Jsem realistka, takže když se za 9 měsíců nic nestalo, něco to určitě znamená. A to většinou bylo vše dobře načasováno a nic :? , takže ty folikuly byly asi opravdu prázdné, absolutně k ničemu. Menstruaci mám relativně pravidelnou, ikdyž je fakt, že poslední rok, od té kyretáže tak jsou občasné výkyvy. Standardně mám cyklus 26 dní, ale teď to bylo např. až po 28 dnech a měla jsem cyklus i 21 dní, takže ani tohle asi není moc o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 10:49

Nuf:ta doktorka byla neoblomná a vážně jsem na netu nastudovala co se dalo. Píší, že s takovouto hodnotou AMH bývá stimulace neúspěšná, protože se nevytvoří dostatek vajíček, tělo prostě na hormony nereaguje. Zkrátka IVF z vlastních zdrojů nedoporučují.
Ale jsi hodná, že se snažíš mě podpořit :* :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí