Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
20.12.11 13:23

Ahoj Dajole a jak vysoké dávka ti dávali? Jám mám AHM 0,16 a 250j nestačilo ani na jedno vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
20.12.11 13:28
Ahoj, vítám Tě :-) Nezoufej, na netu je spousta příkladů otěhotnění i s nízkým AMH. Jak píšeš, stačí jedno vajíčko. Jaké máš FSH? Já jsem hrdinka - ironicky :-) Na první IVF jsem nereagovala, stopli mi stimulku 10. den a teď mám nativ bez stimulace. Včera, 12. den folík 19mm, zítra mám mít OPU, tak uvidím. Teď se ale zase bojím, že tam zítra nebude. Je to pořád dokola :-) Takže Ti pak dám vědět a Ty se snaž na to moc nemyslet, i když to jde těžko. Piju kontryhelový čaj (mám lepší sliznici) a užívám Gynex, ale to nevím, jestli funguje. Mám ho teprve krátce, ale při tomhle nativu mám víc folíků, než při stimulaci. Není to tedy žádná sláva, ale s mým AMH 0,46 je to úspěch. Tak papa :kytka:
Dajole píše:
Všechny Vás zdravím a budu ráda, když mně vezmete mezi Vás. Taká jak jsem minulý týden zjistila mám veliký problém, FSH celkem vysoké a AMH 0,22. Z prvního ivf máme naštěstí už dvojčata - 8 let, ale moc bychom chtěli ještě jedno miminko. Při prvním s průměrnou dávkou léků - dlouhý protokol jsem jsem měla 6 folikulů, z toho 5 vajíček a 3 nejlepší mně dali. Druhé ivf skončilo špatně, s maximální dávkou léků 3 folikuly a v nich 0 vajíček a od paní doktorky jsem navíc dostala špatnou zprávu o stavu amh. Potom so jsem si na internetu načetla spoustu informací mám veliký strach, že se nám nepodaří miminko. Obě ivf jsem absolvovala ve Fertimedu v Olomouci. Teď jsem se domluvila na přechodu do jiného centra a zkusíme nativ, ten ve Fertimedu nedělají. Jedno použitelné vajíčko a jedna spermie, by nám všem stačila, aby to vyšlo, tak se to snad všem podaří. O tom léhu „dhea“?, jak bylo v článku, víte něco více, jestli má smysl shánět? Omlouvám se za dlouhý článek.
  • Citovat
  • Upravit
10572
20.12.11 15:20

Ahoj holky :mavam:
Dajole vítám tě :mavam:
A kam se chystáš na ten Nativ?
Niky dej pak vědět jak si dopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
20.12.11 15:42
Ahoj Kačí, určitě dám vědět :-)
Myslete na mě, bojím špatných zpráv :think:
Katka1311 píše:
Niky dej pak vědět jak si dopadla :andel:
  • Citovat
  • Upravit
10572
20.12.11 15:50

Niky nemysli teď na to!Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 15:56
Blanka S píše:
Ahoj Dajole a jak vysoké dávka ti dávali? Jám mám AHM 0,16 a 250j nestačilo ani na jedno vajíčko

Ahoj Blanko, nejdříve jsem měla 6 dnů375 jednotek a potom 5 dnů 487,5 jednotek.
Jak jsem psala měla jsem 3 folikuly, ale nebylo tam žádné vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 15:59

ahoj Kačí,

Na nativ mně zatím všichni, i v centru doporučili Reprofit Olomouc, tak tam máme na leden domluvenou konzultaci a v centru jsme si nechali udělat výpis dokumentace, který nám má přijít poštou tento týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.12.11 16:08

dotaz od nováčka

Prosím jak vložim k popisku obrázek? Jak mám napsat www stránky, aby se mohli tady zobrazit? Máte někdo zkušenost s doplňky, které můžou prý zvýšit AMH (DHEA, Propolis, Melatonin,vcely pel a matersku kasicku, Koenzym Q10)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
20.12.11 16:12
Snažím séééééééééé na to nemyslet :lol: ale víš, jak to je :zed:
Katka1311 píše:
Niky nemysli teď na to!Držím palečky :hug:
  • Citovat
  • Upravit
34
20.12.11 16:19

výše AMH

Děkuji za přijetí, ta nejhorší zpráva byla v centru výše moje AMH (udaj o ovariální rezervě) je jenom 0,22. (http://www.drmalpani.com/amh.htm)Optimální hodnota je do 2.2, při nižším čísle je vajíček málo, můžou být nízké kvality a tělo špatně reaguje na hormony.Tak to je vysvětlení, proč stimulace dopadla tak špatně, hodně si o tom píšou v(http://www.modrykonik.cz/…epsenie-amh/?…). Jinak musíme věřit, že to co si přejeme nakonec dopadne dobře. Přeji všem hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.12.11 20:20

Dajole,Reprofit je super :palec: ale na OPU i na ET musíš do Brna.Dej mi pak vědět na kolik vás to asi vyjde,prosím.
Jdete k dr.Macháčovi?Jinak já mám AMH 0,77 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.12.11 13:36
Ahoj :-)
Tak jsem nedopadla moc dobře, ten velkej folík už byl pryč (včera jsem to cejtila, nekecám). Našli ještě jeden 17mm, odebrali (bez narkozy, nepříjemný, ale dá se to zvládnout) a byl bohužel prázdný. Takže bude nativ v lednu a když nevyjde, půjdu v únoru na 2.IVF se silnou stimulací. Tak, to je vše.
Jak se máš? :mavam:
Katka1311 píše:
  • Citovat
  • Upravit
Nika Shams
21.12.11 13:40

Jo a holky, prej je šance vždy, dokud není AMH 0 :hug:

• Citovat
  • Upravit
nuf
435
21.12.11 19:07
Ahoj, to je mi líto, že už byl pryč a druhý prázdný, tak Ti budu držet pěstičky v lednu. Jinak kdyby mi dopadlo dobře imunologické, tak mám v plánu také druhé IVF v únoru.
Nika Shams píše:
Tak jsem nedopadla moc dobře, ten velkej folík už byl pryč (včera jsem to cejtila, nekecám). Našli ještě jeden 17mm, odebrali (bez narkozy, nepříjemný, ale dá se to zvládnout) a byl bohužel prázdný. Takže bude nativ v lednu a když nevyjde, půjdu v únoru na 2.IVF se silnou stimulací. Tak, to je vše.
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.12.11 21:29
:hug: třeba půjdeme do IVF stejně. Když mi lednový nativ nevyjde, :mavam:
nuf píše:
Ahoj, to je mi líto, že už byl pryč a druhý prázdný, tak Ti budu držet pěstičky v lednu. Jinak kdyby mi dopadlo dobře imunologické, tak mám v plánu také druhé IVF v únoru.
Nika Shams píše:
Katka1311 píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat