Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
12.12.11 11:50

Ahoj holky :mavam:
Tak super že tady nám to někdo začne s krátkým protokolem :potlesk: jsem moc zvědavá.
Mě byl díky nízkemu AMH doporučen dlouhý a to nechápu,když na netu píšou raději krátký z vyššíma dávkama :think: .
Držím palečky :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.12.11 14:01

No já s níským AHM mněla vždy krátký a vysoké dávky hormonů. Vajec dorostlých 20mm málo na poprvé 3 vajíčka(transfér dvou v 5tt zůstala jen dcera) stimulace PUREGON 250j, když bylo dceři rok tak jsme zkoušelí mrazíka nedošlo ani na KET.
Tak 2 IVF dvě vajíčka 300j PUREGON potrat v 10tt :,(
3IVF jedno vajíčko Minopur 300j potrat v 13tt :,(
změna CARU na Gennet
4 IVF 200j Puregon žádná odezva slabé dávky hormonů vajíčka 10 den jen 13mm a pořád jsem krvácela zastaveno.

Přesvědšuji sama sebe,že půjdem na hrazený pokus jako samoplátce. Bojím se dalšího potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
12.12.11 14:28

Už mi hrabe :-)

olky, je to mazec, co? Já tady surfuju na netu, abych zjistila, jaký protokol je nej a koukám, co doktor, to jiný názor, tak vůbec nevím…Za týden mám zase konzultaci, co dál, tak uvidím.
Hezký den

• Citovat
  • Upravit
10572
12.12.11 14:31

Blani,to mi je líto,že to pokaždé nevyšlo a bylo jen trápení :( .
Já měla 1IVF 7 oocytů nevyšlo. :,(
Pak byla změna CAR doporučen dlouhý :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.12.11 14:32

To máš pravdu každej DR jinej názor. Umně to bylo nejlepší 1IVF to jsem o IVF a všem okolo nevěděla skoro nic a až na transféru jsem si začala uvědomovat,že to nemusí vyjít no a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
12.12.11 14:33
Ahoj, o tom právě píšu… co doktor, to jiný názor a pak se v tom vyznejme :D Držím moc palce :kytka:
Katka1311 píše:
Pak byla změna CAR doporučen dlouhý :nevim: .
  • Citovat
  • Upravit
10572
12.12.11 14:33

Niky to máš pravdu s těma doktorama :cert: .
Jinak AMH se nezvyšuje :think: ty desetinky tam asi nehrají roli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
12.12.11 14:34
To je stejně fajn, že máš Verunku :-) A já věřím, že vyjde i další, chce to asi hlavně klid. Stejně to nemůžeme ovlivnit, tak se alespoň nebudeme stresovat, jo? :hug: :D
Blanka S píše:
To máš pravdu každej DR jinej názor. Umně to bylo nejlepší 1IVF to jsem o IVF a všem okolo nevěděla skoro nic a až na transféru jsem si začala uvědomovat,že to nemusí vyjít no a vyšlo to.
  • Citovat
  • Upravit
Nika Shams
12.12.11 14:35
U mě se zvyšuje :-) Já vím, že jsou to setinky :mrgreen:
Katka1311 píše:
Niky to máš pravdu s těma doktorama :cert: .
Jinak AMH se nezvyšuje :think: ty desetinky tam asi nehrají roli :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5052
12.12.11 14:35
Katka1311 píše:

Dokrotka v Gennetu mi říkala,že záleží jak se jeví stav před IVF takže někdy se dává dlouhý kvůli špatné sliznici. Ona se rozhoduje měsíc před IVF 10 den cyklu jak to vše vypadá. :nevim: Já tomu taky nerozumím a připadá mi,že co o tom vím víc tak se vtom plácám ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
12.12.11 14:37
Přesně tak, plácám se v tom jako kapřík :mrgreen: Někdy si říkám, že nebudu nic číst, že je lepší vědět málo, ale nedá mi to a čtu :-)
Blanka S píše:
Katka1311 píše:
Dokrotka v Gennetu mi říkala,že záleží jak se jeví stav před IVF takže někdy se dává dlouhý kvůli špatné sliznici. Ona se rozhoduje měsíc před IVF 10 den cyklu jak to vše vypadá. :nevim: Já tomu taky nerozumím a připadá mi,že co o tom vím víc tak se vtom plácám ještě víc.
  • Citovat
  • Upravit
5052
12.12.11 14:38
Nika Shams píše:
To je stejně fajn, že máš Verunku :-) A já věřím, že vyjde i další, chce to asi hlavně klid. Stejně to nemůžeme ovlivnit, tak se alespoň nebudeme stresovat, jo? :hug: :D
Blanka S píše:
To máš pravdu každej DR jinej názor. Umně to bylo nejlepší 1IVF to jsem o IVF a všem okolo nevěděla skoro nic a až na transféru jsem si začala uvědomovat,že to nemusí vyjít no a vyšlo to.
To je pravda ještě,že jí mám :srdce: Já sní jsem ležela a odpočívala celé těhu no a pak s malou už to moc nejde. Pořád jí zvedat a tak snad to vyjde.Přeju to i vám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
12.12.11 14:41
Musí !!! :D :hug:
Blanka S píše:
Nika Shams píše:
Blanka S píše:
To je pravda ještě,že jí mám :srdce: Já sní jsem ležela a odpočívala celé těhu no a pak s malou už to moc nejde. Pořád jí zvedat a tak snad to vyjde.Přeju to i vám
  • Citovat
  • Upravit
7158
12.12.11 14:49

Ahoj Kikik, tak já mám AMH 0,99 zjištěno v Lib. Gennetu, žádné problémy jsem nikdy neměla, byla jsem na laparce i hystero. a všechno v pořádku, přítel spermio. také OK, FSH jsem měla v normě, po jedné neúspěšné inseminaci mě hned nacpali do IVF- krátký protokol,stimulace Merionalem, něco přez 400 jednotek, měla jsem 12 folikulů, z toho bylo jen pět vajíček a jen čtyři zralá, ta nám oplodnili metodou ICSI a oplodnili se jen dvě a ta mi po prodloužené kultivaci zavedli ve stádiu moruly, chytlo se jedno a ted jsem v 10tt, tak sned to dobře dopadne… Taky jsem byla v šoku, že mi už docházejí vajíčka, je mi 33, ale každá se rodíme s dannou zásobou a nic s tím nenaděláme… Hodnotu máš nižší a upřímě nevim jaká je šance, ale prostě to zkuste a když nic, tak darovaná vajíčka, sice se to prodraží, ale myslím, že i když dítě nebude geneticky tvé, budeš ho devět měsíců nosit a porodíš ho a prostě bude tvoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.12.11 17:36

Hezký podvečer holky. Já měla při vysokém FSH také vždycky krátký protokol s názorem, že je třeba ty vaječníky maximálně šokovat a nakopnout a ne to protahovat, ale každý dr. má jiné zkušenosti a také, každá reagujeme a jsme trošku jiná.
Capelucito, nějak tomu nerozumím, ty máš amh 0 a oni tě budou stimulovat? Ta vajíčka mohou být kvalitní? Mně doktor říkal, že ne, na druhou stranu mi schválil zkrátit si čas alespoň IUI, tak nevím :nevim: A taky, u těchto hodnot jsou ještě vajíčka? Tak zjišťuji, jaký „kapřík“ jsem i já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí