Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
24.11.11 16:16

Neodebrali,to nebylo při stimulaci,to bylo v novém CARu na 3D UTZ kde oni vidí kolik je připravených malých foliklů které teprve dorostou a vajíčka v nich dozrají,zpravidla každý cyklus jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.11.11 16:20

a ty nejdou odebrat?myslím hlídat kdy dozrávají nebo odebrat nezralé a nechat dozrát v lab?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.11.11 16:22

Při nativu možná,ale to mi vůbec nikdo nenabídl,při tom by se v jednom cyklu získalo také jen jedno vajíčko,nedozrají všechny najednou,to se dějě pouze při stimulaci k IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.11.11 16:26

takže když já mám doporučení k ivf tak to vlastně znamená že mě budou stimulovat aby mi najednou dozráli všechna vajíčka co mám a ty následně odeberou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.11.11 16:41

Dozrají ti ty připravené těm se říká primární a sekundární,podle velikosti a když dozrají říká se jim Graafovy,neznamená to že ti vyberou všechna vajíčka a že už ti nic nezbyde,tak to není,zbydou ti ještě ty co zatím připravené nejsou,těm se říká primodiální a nacházejí se v kůře vaječníků kde se vytvoří ještě před narozením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.11.11 17:18

no tak jak to chápu já tak vajíčka jsou ale asi to vidím jednoduše ,no já se zaregistruji na té stránce kterou jsi mi doporučila a zeptám se dr.Machače a uvidím jak zhodnotí mou situaci on pak písnu ju :D ? díky moc, dost si mi pomohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.11.11 17:26

Jj určitě se tam zeptej a písni,jsem zvědavá co ti napíše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.12.11 19:33

Ahoj holky. Já mám AMH 0. Souhrnem osudu se mi podarilo se nicheat jedno odebrat v nativu a zamrazit. Teď se chystám na další nativ, pokud tedy bude co odebrat. Jen mě nepříjemně překvapily vánoční pauzy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.12.11 19:46

ahojky mě teprve konzultace před Ivf čeká ale chci se zeptat právě na nativ co jsem zjistila na internetu tak to holky hodnotí celkem dost kladně.Kam chodíš?budu ti držet palečky aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.12.11 13:20

Chodím do Iscaru. Mám pocit, že je to nejdražší nativ v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
8.12.11 16:07

Ahoj holky :-)
Mám hodnotu AMH 0,48. Asi dost blbý, co? Povedlo se někomu s tímto otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
1673
8.12.11 19:04

Kikik
Ahojky, tvé AMH je vážně dost nízké.. Podle nejnovějších statistik, kdy se doktoři chlubili svou úspěšností těhotenství při nízkém amh - takřka údajně zázrak - byla hodnota 0,13. Jinak ti „gratuluji“ k tomu, že ti tyto výsledky udělali už teď, před pokusy IVF… Mně to amh udělali až teď, po 3.nevydařeném pokusu - a to jsem si tedy musela vyprosit sama!!! Takže ani nebudu komentovat to, jaké zátěžové fyzické, psychické, časové a finanční strasti mi tímto dopřáli…!!!!! Změřili mi tenkrát jen to FSH - to je něco podobného, prostě ovariální zásoba kvality a kvantity. Nicméně AMH je přesnější a jasnější. A jedna důležitá věc, i když mohou tyto hodnoty lehce kolísat (jen o desetinky zpravidla), je to neměnné a stále se zhoršující se tendencí.
Moc se omlouvám, že to píši takto na rovinu a možná ti beru nějaké naděje, ale věř, že je lepší toto všechno vědět a netrápit se falešnými nadějemi a zklamáními. CARy sice dopomáhají našim touhám, ale iluze stranou, je to také jen výdělečný podnik. Vždyť i testy genetiky, imunologie dělávají zpravidla až po druhém nevydařeném IVF, takže další zklamání, mnohdy zbytečné, z neúspěchů nebo úplně zbytečných potratů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
8.12.11 19:08
Děkuju, neomlouvej se, já si nic nenamlouvám :-) já jsem už po jednom nevydřeném pokusu IVF. Změnila jsem CAR a tam byla super doktorka, která mě na to poslala. Jsem samoplátce, takže možná proto. Jakou máš hodnotu Ty?
Eli2 píše:
Kikik
Ahojky, tvé AMH je vážně dost nízké.. Podle nejnovějších statistik, kdy se doktoři chlubili svou úspěšností těhotenství při nízkém amh - takřka údajně zázrak - byla hodnota 0,13. Jinak ti „gratuluji“ k tomu, že ti tyto výsledky udělali už teď, před pokusy IVF… Mně to amh udělali až teď, po 3.nevydařeném pokusu - a to jsem si tedy musela vyprosit sama!!! Takže ani nebudu komentovat to, jaké zátěžové fyzické, psychické, časové a finanční strasti mi tímto dopřáli…!!!!! Změřili mi tenkrát jen to FSH - to je něco podobného, prostě ovariální zásoba kvality a kvantity. Nicméně AMH je přesnější a jasnější. A jedna důležitá věc, i když mohou tyto hodnoty lehce kolísat (jen o desetinky zpravidla), je to neměnné a stále se zhoršující se tendencí.
Moc se omlouvám, že to píši takto na rovinu a možná ti beru nějaké naděje, ale věř, že je lepší toto všechno vědět a netrápit se falešnými nadějemi a zklamáními. CARy sice dopomáhají našim touhám, ale iluze stranou, je to také jen výdělečný podnik. Vždyť i testy genetiky, imunologie dělávají zpravidla až po druhém nevydařeném IVF, takže další zklamání, mnohdy zbytečné, z neúspěchů nebo úplně zbytečných potratů…
  • Citovat
  • Upravit
1673
8.12.11 19:16

Mám 0,1… Takže bez šance a bez jediného vlastního dítěte..tu hodnotu jsem se dozvěděla právě dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
8.12.11 19:22
To je mi líto. Co ti řekl doktor?
Eli2 píše:
Mám 0,1… Takže bez šance a bez jediného vlastního dítěte..tu hodnotu jsem se dozvěděla právě dnes..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex