Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Magda124 podle menstruace ale ze dna na den mi zmizely i příznaky ![]()
@Naty99999 podle příznaků se nedá orientovat. Mně taky mizely a dopadlo to dobře. Je možné, že ovulace byla později. Kdy jsi měla první pozitivní test?
@Magda124 ovulace mohla být později vůbec jsem neměla v ten měsíc žádné příznaky ovulace. první test jsem si dělala až když mi den meskala menstruace a nebyl to duch byla to už viditelná bledá čárka, bylo to 31.3. znejistil mě až digitální test clearblue který jsem dělala 11.4. ukazalo 2-3 co jsem musela mít hcg nad 153 a teď po 11 dnech mám z krve hcg 820 co se mi zdá velmi malý růst
@Naty99999 no asi bych počítala s tou horší variantou. Víc, jak 3 týdny od pozitivního testu bych už čekala v gestačním váčku embryo a srdeční akci. Je možné, že se na další kontrole ukáže. Držím palce.
@Naty99999 píše: Více
Ano, není to prosperující těhotenství. Ten nárůst hcg je malý.
Ahoj holky,
Jdu si k vám pro radu, asi znám odpověď, ale pro jistotu. V úterý hcg z krve 30, za tři dny, tedy dnes, pouze 23… Šance už ani není, že? ![]()
Ahoj holky, potřebuji radu. V pondělí jsem byla u doktora s pozitivnima testama a slabym spinenim. Na ultrazvuku byl ges. vacek plus mi nasel cystu na vajecniku. Hcg bylo ten den 80, dnes jsem byla na odberech a hcg je 60 a rekl mi, ze to asi odchází…je tam nejaka sance na uchyceni? 😏
@Anet-s píše: Více
Ne. A při hcg 80 nemohl ani nic vidět na ultrazvuku.
@bubli držím palečky. Hlavně když se HCG zvedá. Já měla 13. Den po KET 86,2 HCG. Objednali mě až za 14 dni na ultrazvuk, já na nervy z toho, jak jsem všude tady četla jak je to málo. Zasla jsem si jako samoplatce dnes (16. Den po KET) na krev a malem jsem se vyvrátila, hodnota 595,6 hcg.
Hlavu vzhůru, věř miminku a hlavně sobě. Držím palečky ![]()
@Ewenka píše: Více
to dítě má dnes 15 let, pokud se teda narodilo