Nízko polozěná placenta a CŘ

1699
29.7.20 06:32

Nízko polozěná placenta a CŘ

Ahoj holky, jsem 27tt a byla jsem hospitalizována kvůli krvácení. Mám placentu přes porodní cesty, takže rodím určitě císařem. Dnes mě měli pustit domu, ale začala jsem opět opravdu lehce krvácet (pouze po wc). Mate některá zkušenosti? Byla bych rada, kdyby se mimčo dopeklo. Jinak malý i ja přispíváme dobre, cítím se jakoby mi nic nebylo až na občasné pobolívání v podbříšku, což jsem prikladala rostoucí děloze. :srdce: Potrebuju trochu podpory! :)
Mám doma 2 letou holčičku a potrebuju vědět o pozitivních případech. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
29.7.20 08:02

Ja jsem to dotahla do 33+2, miminko bylo v poradku. Krvacela jsem nekolikrat, nakonec i s kontrakcema, takze se rodilo driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 08:34

@GirlsNick ahoj..já to dotáhla do 36+3. Hurá
No..počítala bych s tím, že už si tam poležíš do konce..mě teda tam nechali v 33 tt. Pokud nebudeš mít kontrakce, v pohodě budeš dopékat ;)
Nebude to příjemné, ale raději bych tam zůstala.

U druhého syna jsem začala krvácet doma na chodbě a štěstí, že jsme 5 min od nemocnice..placenta se odloučila. Manžel ani nestihl dojet, jak rychlý byl CS. Prcek ale ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
29.7.20 08:41

A teď už vzhledem k tomu, v jakém jsi tt není možnost, ze by se ještě vytáhla? Já měla vcestnou a krvacela, ale mnohem dřív a ve tvém tydnu už byla trochu bokem, ale pořad celkem nízko a nevedelo se a pak se vytáhla. Ale to byl asi jiný případ :nevim: tak hlavně co nejvíc klidu to půjde, ať vydrzite co nejdéle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 08:44

@Euforia
Taky mám častější krvácení, ale nic masivního.
Kontrakce ještě nemám. Cítím se celkově dobře, jen doufam, ze si mě tu nenechají do konce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 08:49

@Liška2014 Mám trochu obavy aby si mě tu nechtěli nechat až do konce. Šance, že by se placenta dala teď do pořádku je téměř nulová.
Děkuji za reakci! Doufám, že taky vydrzime co nejdyl 2v1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 08:51

@Veerr Teď už je opravdu nulová šance, že by se vytáhla :(
Teď jde hlavně o to dopéct miminko, co nejdéle to půjde. Děkuji moc za reakci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:07

@GirlsNick teď to mohlo být třeba jen po vyšetrení, po utz..
Doma by ti s malou někdo pomáhal? A jak daleko máš případně do porodky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 09:14

@Liška2014 Žijeme v zahraničí, ale přítel má dobrou práci, takže to není problém. UTZ mi dělali predevcirem, tak nevim krvácím až dnes, kdy jsem měla jít domu.
Doma s malou bych nevydržela takhle odpočívat.. Porodnici mám kousek, ale tohle je specializované oddělení 40km od baráku, takže větší jistotu mám tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:25

@GirlsNick tak to bych tam zůstala. Ikdyž teda nezávidím..první tyden byl děs..po měsíci jsem si zvykla :lol:

Zdravý prcek a ty je nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
29.7.20 09:50

@GirlsNick je fakt, ze to bylo asi trochu dřív, kdy se začala vytahovat u mě nahoru :think: už si to nepamatuji přesně, ale pupek už jsem měla velký. Tak moc držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 10:46

@Liška2014 Moc děkuji za podporu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 10:49

@GirlsNick v pohodě! Písni co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.20 12:32
@GirlsNick píše:
Ahoj holky, jsem 27tt a byla jsem hospitalizována kvůli krvácení. Mám placentu přes porodní cesty, takže rodím určitě císařem. Dnes mě měli pustit domu, ale začala jsem opět opravdu lehce krvácet (pouze po wc). Mate některá zkušenosti? Byla bych rada, kdyby se mimčo dopeklo. Jinak malý i ja přispíváme dobre, cítím se jakoby mi nic nebylo až na občasné pobolívání v podbříšku, což jsem prikladala rostoucí děloze. :srdce: Potrebuju trochu podpory! :)
Mám doma 2 letou holčičku a potrebuju vědět o pozitivních případech. ;) :kytka:

Já to dotáhla na vyvolavacku ve 42 tt. Ve 40 tt se placka posunula pár mm od vchodu.. Ležela jsem ale ve špitálu, krvácení ve 25 tt.. Mě tehdy říkali, že jakékoliv krvácení, ihned špitál. Kdyby se placenta odloucila, je to průšvih.. Ležela jsem tam 7 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.7.20 14:06

@martina.se Děkuju za reakci! :) doufam, ze se krvaceni zmírní a taky to dotahnem daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí