Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MMartina1 píše:
taky jsem měla placentu nízko, dokonce se mi i kousek odloučil a porodili jsme normálně, jak rostlo břicho tak se vytáhla nahoru, vlastně ve většině případech se vytáhne. Jinak si myslím, že bolesti břicha s tou placentou vůbec nesouvisí. Hold to tam dole všechno roste a přizpůsobuje se.
Ahoj-a když se ti kousek odloucil jak jsi to poznala jsi zacala krvacet hodně?? A byla jsi pak doma nebo v nemocnici??
no já jsem prošpinila a prokrvácela celé těhotenství, ale když se odloučila, tak jsem špinila. Byl to jenom kousíček, rožek, placenty, takže říkal pan doktor, že mimčo to ani nepozná.
Hlavně buď v klidu a nečti katastrofické příběhy na toto téma z netu
.
Bude to dobré.
Chvilkovy bolesti bricha muzou byt od toho jak se deloha roztahuje a roste.Jak uz psaly holky prede mnou.
Ja krvacela a to dost,ale ja mela do toho jeste hematomy.A ted to tu lita a zlobi
(vlastne ted zrovna ne,ted uz spi)
Mysli na to ze to bude dobry.
meduzza píše:
Mně doktorka řekla, že mám placentu úplně dole, že se mám šetřit, nic těžkého nezvedat, žádný sex. Před chvílí jsem zjistila, že poprvé za celé těhotenství trochu špiním. Trochu takový nahnědlý výtok - což jsem tady v diskuzích našla, že je prý špinění
. Myslíte že mám někam zajet? Asi radši zítra na nějakou gynekologickou pohotovost? Nevím co mám dělat, jsem z toho dost vyplesklá
Ahoj ja jsem teprve na začátku,ale už jsen na pohotovosti byla 2 krát.Je lepší se ujistit,že je vše vpořádku než se bát a mit strach.si myslám já
Meduzzo pokud nezacnes spinit jasnou krvi tak bych nikam zatim nejela.Lehni si,snaz se uklidnit a uvidis.
meduzza píše:
Mně doktorka řekla, že mám placentu úplně dole, že se mám šetřit, nic těžkého nezvedat, žádný sex. Před chvílí jsem zjistila, že poprvé za celé těhotenství trochu špiním. Trochu takový nahnědlý výtok - což jsem tady v diskuzích našla, že je prý špinění
. Myslíte že mám někam zajet? Asi radši zítra na nějakou gynekologickou pohotovost? Nevím co mám dělat, jsem z toho dost vyplesklá
Já jsem plašan,takže na pohotovost bych určitě zajela ještě ted večer,nebo hned ráno.Lepší jet zbytečně,než něco zanedbat.
Já za celé těhu byla na pohotovosti v porodce asi 10×.Tvářili se na mě dost divně,jakože co pořád otravuju ![]()
A pokud chces zajet si muzes,at vis co se deje…aspon budes vic v klidu.
meduzza píše:
Míšo díky, držím ti palce, ať jsi ty i mimi v pořádku.
To se má jet na gynekologickou pohotovost? Ještě jsem na žádné nebyla.
musis do nemocnine na gynekologii tam kde lezi pacietky na rizikovce tam ti udela doktorka vysetreni.Nevim jak je to u vas ale u nas v UL je to tak.vezme tě na UZ a uvidis.to neni pohotovost:-) ja to spatne napsala
meduzza píše:
tak to já při každém sebemenším špinění jsem jela na pohotovost. My jsme ale na pidi městě a tady jsou doktoři fakt strašně fajn a je to tu takový domácký přístup. Vždycky jsme se mrkli na ultrazvuk, prohlídli mě, ze začátku jsem teda zůstala v nemocnici, ale pak už jsem byla mazák, takže jsem jim oznámila, že jdu domů. Byla jsem vždycky klidnější
. A když jsem šla k porodu, tak jsem znala celý personál a oni mě ![]()
jinak to moc dekuji a tobe take drzim palecky aby jsi mela vse vporadku ![]()