Noční buzení u 3měsíčního miminka

2.2.12 12:59

noční buzení u 3m miminka

ahoj, potřebovala bych poradit. malá měla 3 měsíce. v jiných diskusích píšete, že mimi vám spí celou noc. chci se zeptat zda je to třeba do 8 do rána či jak? já se snažím zavést režim, tj. v půl 8 max 8 do postele zavinutá a puštěný bílý šum -jinak neusne a pak se mi probudí někdy ve 3 někdy ve 4,musím bohužel přebalit a nakojit a pak se probudí před 7 nebo v 8. máte to taky tak a nebo jsem vyjímka? od kdy se vlastně počítá u mimi noc?někde jsem četla že od 21-5hod? dále mám problém - pak už od té 4 neusnu.. i když jsem unavená a mimi spí tak já nezaberu. nemáte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kvetinka56
2.2.12 13:01

3m mimi je jeste docela male na to, aby prespalo uplne celou noc bez probuzeni a nutnosti jist. Nicmene takove deti existujou, ale bohuzel nemam s tim osobni zkusenost. Ja jsem do 11 mesicu vstavala na kojeni 5× za noc, pak jsem se odstehovala na par noci z loznice, bylo to lepsi, pak asi jenom 2×, celou noc spim tak od cca 14mesicu malyho, kdyz jsem ho odstavila uplne.

• Citovat
  • Upravit
10713
2.2.12 13:04

Ve 3 měsících je fakt malá, buď ráda, že se budí jen jednou. Syn začal spát celou noc někdy v 11 m a to jsem byla docela překvapena, čekala jsem to později. Ale i teď se občas vzbudí, dám ho na nočník a spí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.2.12 13:05

Krásně ti spí, budí se mezi 3-4hod. a pak zase spí…Nádhera, tak nešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.2.12 13:06
pomeranca píše:
Ve 3 měsících je fakt malá, buď ráda, že se budí jen jednou. Syn začal spát celou noc někdy v 11 m a to jsem byla docela překvapena, čekala jsem to později. Ale i teď se občas vzbudí, dám ho na nočník a spí dál

On už ti spí bez pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
2.2.12 13:06

Tak já teda patřím k těm štastným matkám.. Mě maličká spí od 2měs celou noc od 19:00 do 8-9ráno…
ALE, tohle vůbec není běžné já třeba neznám maminku které by dítko spalo takhle krásně a 3měs je ještě opravdu maličké na to aby si zvykalo, že je prostě noc a spí se.. Kamarádka vstávala k maličké třeba 8× za noc do jejích půl roku pak se to postupně omezovalo a první „celou noc“ spala až na roce ;)
Takže pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
2.2.12 13:07

Já vstávala do nedávna, cca měsíc nevstávám, to mu je 16 měsíců. Teď má teploty, tak vstávám zase. Takové děti jsou, ale osobně jich znám málo. Když jsem se ptala cca v půl roce doktorky, že se vzbouzí 1-2× v noci, tak mi řekla, že jsou děti, které se vzbouzí i do 3-4 let :) :roll:

Jinak znám takové, které spí celou noc, ale ta noc končí třeba v 5 ráno, což pro mně znamená, že nespí prostě celou noc. Pro mně noc končí tak v 7-8, dřív je to pořád noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
2.2.12 13:08

obě děti mi celou noc spaly až po prvním roce a po zrušení nočního kojení (pokud jim teda nerostly zrovna zuby nebo nebyly nemocné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.2.12 13:08

Co já bych dala za buzení 2× za noc … Já jsem šťastná, když se mi budí po dvou hodinách … A to malýmu jsou již 4měsíce. No, snad bude líp. Mně se taky stává, že malýho uložím a pak se převaluji a nemůžu spát. Je to asi, bohužel, normální :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.2.12 13:09

První holka mi spala od 14dnů celou noc, byla na UM. Druhá holka od 5 měsíců, byla kojená, takže taky super. Zakladatelko, myslím, že VY problém žádný nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
2.2.12 13:17

jééé já chci aby moje dítě spalo jako to tvoje :mrgreen: nám budou za týden 3 měsíce a budí se od 20 hod. po 2 hodinách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 13:20

aha, tak to jsem ráda, když je to takhle u mě .. a to si říkám, že i tak jsem dost unavená a vyčerpaná a nevyspalá . přes den toho taky moc nenaspí… bez zavinování a šumu bych byla vyřízená.. KRML a ty pokaždé hned usneš? já se převaluju auž od 4 ráno nespím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.2.12 13:21

Můj Honzík 3,5 měsíce zdaleka taky nespí celou noc. O dost se to zhoršilo bůhví proč po prvním očkování, předtím když už vynechal první koju, tak druhé dával po 3 hod a do té doby spal, to bylo asi týden. Po očkování ale je vše jinak - ne že by se úplně probudil, a zmítá se a kňourá, spí v zavinovačce a jak se nehýbe, tak ho trápí prdíky, tak mu vždy vrátím dudlík (pojistím to lehce plínou, aby nevypadl), zahejbu nožičkama a když mám štěstí, vyprdí se a spí. Ale spí tak max další hodinu, nebo dvě a vše znova, minim. tak 5×, dnes jsme byly např. každou půlhodinu a pak hodinu vzhůru :( Pak jsem to nevydržela a po 3 hod když už hodně jako brečel, jsem ho probudila, přebalila (částečně rozsvítila a probudila ho ) a dala prso, pak UM. To trvá s umytím lahviček, 2× krkáním atd. hodinu. Po koju v noci vím, že mě čeká max hoďka spánku, pak je vše nanovou, zkusím si ho vzít do postele a držet dudlík, ale to získám už tak půl hoďky :nevim: Spát chodí kolem 19.30. Nenech se znejistět těmi pár mimi,které v tomto věku dlouho spí. To víš, kdo má bezproblémové dítě, rád to sdělí světu, kdo ne, spíš se nechlubí, proto je (myslím) víc zpráv od těch, které dobře spí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
2.2.12 13:35

nám je 5 měsíců a budí se po 3 hodinách… PRAVIDELNĚ !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.2.12 13:35
přesně, když ti spí takhle tak jseš jedna z mála šťastně vyspaných maminek.. kdyby se budila 5krát za noc neřeknu.. takhle je to pohoda!!!!
pannda píše:
Krásně ti spí, budí se mezi 3-4hod. a pak zase spí…Nádhera, tak nešil…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí