Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
bamba…já když chovám,tak je takový jako by v křeči…ale nakonec se nechá ukonejšit,ale až když se probere.
Pak se napije čajíku a dám dudlík a v tu ránu spí…
Tak to teď zažíváme, minulý týden se nám malej (6m) takhle budil asi 3 dny po sobě. Nešel utišit, až když jsme ho probudili tak přestal a znovu usnul. Chodíme na rehabilitaci, tak až půjdeme na kontrolu k neuroložce, zeptám se jí. Ona se stejně ptá jak spí a jí atd. No uvidíme, snad to bude v pohodě. ![]()
Ahoj holky.Tak u nás prožíváme něco podobného.. Moje Vikinka, příští týden 9 měsíců. Už 3,5 měsíce nám ze spaní šíleně pláče.Jako malinkatá spinkala bez probémů celou noc, ale najednou jak když utne..
Prostě spinká a zničeho nic srdceryvnej pláč! Přitom u toho spinká, kolikrát jí musím vzbudit, aby se uklidnila! Začne to tak hodinu až dvě po usnutí(s tím nemá problém) a to se opakuje třeba 10× za noc už 3 a půl měsíce! Nejdřív jsem to přičítala zoubkům(první vylezli v osmi měsících), ale takhle dlouho??? Pak mě napadli ty noční děsy, ale podle všeho se to týká starších dětí! Takže nevím..
Tolik byc chtěla znát příčinu! Poraďte mi někdo prosím! Děkuju!
no je docela možně ze se ji mení spanek.Pomalu zaíná spát kratší dobu.Pravdepodobne vam bude co nevidet vstavat o neco dríve.Parkrat to kahle bude a pak s zvykne ze uz nebude moct dospat a je mozne ze opravdu bude v tuto dobu vstavat.Monča ![]()