miminko se budí - noční děsy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65299
28.2.10 11:19

bamba…já když chovám,tak je takový jako by v křeči…ale nakonec se nechá ukonejšit,ale až když se probere.
Pak se napije čajíku a dám dudlík a v tu ránu spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.3.10 08:14

Tak to teď zažíváme, minulý týden se nám malej (6m) takhle budil asi 3 dny po sobě. Nešel utišit, až když jsme ho probudili tak přestal a znovu usnul. Chodíme na rehabilitaci, tak až půjdeme na kontrolu k neuroložce, zeptám se jí. Ona se stejně ptá jak spí a jí atd. No uvidíme, snad to bude v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.10 11:57

Ahoj holky.Tak u nás prožíváme něco podobného.. Moje Vikinka, příští týden 9 měsíců. Už 3,5 měsíce nám ze spaní šíleně pláče.Jako malinkatá spinkala bez probémů celou noc, ale najednou jak když utne.. :-( Prostě spinká a zničeho nic srdceryvnej pláč! Přitom u toho spinká, kolikrát jí musím vzbudit, aby se uklidnila! Začne to tak hodinu až dvě po usnutí(s tím nemá problém) a to se opakuje třeba 10× za noc už 3 a půl měsíce! Nejdřív jsem to přičítala zoubkům(první vylezli v osmi měsících), ale takhle dlouho??? Pak mě napadli ty noční děsy, ale podle všeho se to týká starších dětí! Takže nevím.. :-( Tolik byc chtěla znát příčinu! Poraďte mi někdo prosím! Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MMONIKAA
24.11.11 08:46

no je docela možně ze se ji mení spanek.Pomalu zaíná spát kratší dobu.Pravdepodobne vam bude co nevidet vstavat o neco dríve.Parkrat to kahle bude a pak s zvykne ze uz nebude moct dospat a je mozne ze opravdu bude v tuto dobu vstavat.Monča ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure