Noční krmení 8měsíčního syna, budí se i 8x na UM.

1
29.8.25 02:50

Noční krmení 8 měsíční

Ahoj,
prosím Vás druhý syn 8 měsíců v noci k němu vstávám i 8× na UM…dá si vždycky 90tku a spi. Zkoušela jsem dát třeba 120, ale to vůbec nechce.
Mám problémy se spaním, takže v momentě kdy už skoro usínám on už se opět budí na jídlo. Můj spánek je katastrofální.
Přes den příkrmy 0, pouze sladké ovoce nebo kaše, ale zeleninové a masové vůbec.

Vůbec nevím co s ním..
První syn mi krásně všechno baštil, během dne a v noci jsem vstávala třeba jen 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16339
29.8.25 06:21
@Peťa 31 píše: Více

Tatínek nemůže pár nocí vstávat? Každé dítě je jiné a má jinou potřebu všeho. Chápu, že je to dost únavné, ale někdy se jen musí počkat, až určité období skončí a bude lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
29.8.25 06:35

A nemá jenom žízeň? Jakou máte vlhkost v pokoji? Nám se osvědčilo 65-70%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
29.8.25 09:45

Soucítím. Moje dcera se takhle budila na kojení půl roku do 20 měsíců. Byla jsem úplná zombie. Nezabíralo na ni nic. A pak to najednou přešlo jak otočením vypínače.
S UM je šance aspoň na vystřídání. Pokud má otec normální práci jen v pracovních dnech, trvala bych na jeho nočních službách v pátek a v sobotu. Spánková deprivace je strašná věc. Předpokládám, že maximální opatření, aby ses probouzela při té přípravě mléka co nejméně, už jsi přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí