Noční krmení půlročního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelahee
15.3.21 22:00
@Mimaspak píše:
Hlad urcite nema pokud jedl dostatecne pres den. Ja bych to supla do jineho pokoje a normalne se vyspala. Jinak ho budes mit na prsu do 3 let a to je sa.kra peklo

To jako vážně, půlroční mimino do jiného pokoje?
No nevím, neumím si to představit. Mě by to srdce utrhlo, vždyť potřebuje mámu mít ještě u sebe. A snad, když si pořizuji dítě, tak musím čekat, že těch pár měsíců to bude prostě hlavně o něm a náročnější (jenže co je jeden rok v celém životě, to uteče tak rychle) a ne se chtít co nejdříve snažit děcka zbavit, ať neotravuje. A je to i praktické ho mít vedle sebe v pokoji.
Já mám dítě na UM, tak je to jiné a spal celou noc už moc brzo, až mi to spíš bylo blbé, že má dlouhé pauzy od večera do rána, ale taky jsem spala málo a pořád se budila, zatimco on v klidu spal :) a je v pořádku skoro v 9 měsících a rozhodně bych ho ještě nedávala samotného do pokojíčku na noc, ještě je moc brzo.

• Citovat
  • Upravit
132
16.3.21 12:22

Holky děkuji za rady. Moc jste mě nepotěšily, když píšete, že to takto bude vypadat ještě minimálně do jednoho roku :D říkala jsem si, ze by se to kolem toho půl roku mohlo začít alespoň trosku lepsit. Zvlášť když to kamarádka stejně starého dítěte má tak, ze v 19:30 uspi, kolem 1:00 vzbudí na kojení a pak si spi zase až do 7:00. Mě tím akorát pěkně namlsala :D ale jak pise @welovefashion mám zatím jedno mimco a tak se to tak nějak provizorně zvládnout dá :D alespoň máme babičky a teticky, které nevyspalé mamince přes den uleví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí