Noční krmení půlročního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Holky děkuji za rady. Moc jste mě nepotěšily, když píšete, že to takto bude vypadat ještě minimálně do jednoho roku
říkala jsem si, ze by se to kolem toho půl roku mohlo začít alespoň trosku lepsit. Zvlášť když to kamarádka stejně starého dítěte má tak, ze v 19:30 uspi, kolem 1:00 vzbudí na kojení a pak si spi zase až do 7:00. Mě tím akorát pěkně namlsala
ale jak pise @welovefashion mám zatím jedno mimco a tak se to tak nějak provizorně zvládnout dá
alespoň máme babičky a teticky, které nevyspalé mamince přes den uleví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jako vážně, půlroční mimino do jiného pokoje?
a je v pořádku skoro v 9 měsících a rozhodně bych ho ještě nedávala samotného do pokojíčku na noc, ještě je moc brzo.
No nevím, neumím si to představit. Mě by to srdce utrhlo, vždyť potřebuje mámu mít ještě u sebe. A snad, když si pořizuji dítě, tak musím čekat, že těch pár měsíců to bude prostě hlavně o něm a náročnější (jenže co je jeden rok v celém životě, to uteče tak rychle) a ne se chtít co nejdříve snažit děcka zbavit, ať neotravuje. A je to i praktické ho mít vedle sebe v pokoji.
Já mám dítě na UM, tak je to jiné a spal celou noc už moc brzo, až mi to spíš bylo blbé, že má dlouhé pauzy od večera do rána, ale taky jsem spala málo a pořád se budila, zatimco on v klidu spal