Noční nespavec

224
11.12.12 01:06

Noční nespavec

Vím, že takových témat je tady mraky a když je pročítám tak si jen říkám, že ještě není tak zle. Náš malej, 7.měsíců v noci řádí. Dělá to už od čtvrtýho měsíce. Zkraju buzení po dvou, třech hodinách, kojení, usínání. Ted už to graduje tak, že je co hodina vzhůru a dokud mu nedám prso, tak řve, cestuje po postýlce, sedí, stojí, leží, hledá dudel, najde dudel, zadudlá, vyhodí dudel, řve, stojí, sedí a tak furt dokola. Snažím se mu dát prostě to prso nejdřív po třech hodinách, ale ten řev je někdy tak šílený (a to bydlíme v bytě), že mu prostě dám. Zadudlá a usne. Na hodinu je klid a za hodinu max. hodinu a půl znovu. Když má hodně dobrou noc tak mi spí dvě hodiny v kuse, ale to už jsou jen vyjímky :cert: Nevím co s ním, přes den chce být taky jen se mnou, když ho odložím za hračkama, chvíli vydrží a pak začne bečet a leze za mnou. 8o Zuby zatím nic, když ho v noci pochovám je spokojený, když ho položím tak je histerák. Ke všemu tomu je v pět ráno vyspinkaný a čilý, zato my jsme jak mátohy :zed: Ale pořád si říkám…však může být ještě hůř :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
11.12.12 01:21

Ahoj, čítam že kojíš atď, a čím ho prikrmuješ? Robil toto už dávnejšie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.12.12 05:43

Dávám v poledne zelenino-masový příkrm, 200g, a ted zvažuji zda zavést ovoce nebo raději kaši na noc a čekat zda mi bude spát dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.12.12 07:28
@Lucianamil píše:
Dávám v poledne zelenino-masový příkrm, 200g, a ted zvažuji zda zavést ovoce nebo raději kaši na noc a čekat zda mi bude spát dýl.

dej klidně kaši ale pravděpodobně spát nebude :-). Anička to dělala tohle presně i ve stejných intervalech od 4. mesice…vydrželo jí to 3 měsíce, ted se to začalo lepšit, takže se v noci snažím nekojit a dá se ukecat, ale dřív to prostě nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.12.12 07:35

Auuuu, to je šílený, dnes v noci se mi uřval ke spaní, usl opět na hodinu a pak oči jak tenisáky a byl vzhůru. Ještě mě napadlo, jestli třeba nespí moc přes den - 2-3 hodinky, teď, v zimě v kočáře spíše ty tři. Že by potom třeba byl míŇ unavený. Nevím no, na spaní přes den se mi hlásí co dvě hodiny, začne zívat, šudlí se, nic ho nebaví, někdy začne i plakat, tak ho položím do postýlky nebo kočárku a v momentě chrní. Většinou to vychází, že spí 3× denně. Já už si sním fakt nevím rady, snad to přejde. A uvidíme po té kaši. Je možný mu zavést kaši a třeba za týden ovoce nebo tomu mám dát více času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.12.12 07:47
@Lucianamil píše:
Auuuu, to je šílený, dnes v noci se mi uřval ke spaní, usl opět na hodinu a pak oči jak tenisáky a byl vzhůru. Ještě mě napadlo, jestli třeba nespí moc přes den - 2-3 hodinky, teď, v zimě v kočáře spíše ty tři. Že by potom třeba byl míŇ unavený. Nevím no, na spaní přes den se mi hlásí co dvě hodiny, začne zívat, šudlí se, nic ho nebaví, někdy začne i plakat, tak ho položím do postýlky nebo kočárku a v momentě chrní. Většinou to vychází, že spí 3× denně. Já už si sním fakt nevím rady, snad to přejde. A uvidíme po té kaši. Je možný mu zavést kaši a třeba za týden ovoce nebo tomu mám dát více času?

Určitě můžeš kaši i ovoce stačí v rozmezí třeba 3dnů, záleží jak ti jí. A myslim že na 7m jsou 3 hodiny pres den tak akorat, oni se proste budi kvuli tomu prsu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
11.12.12 07:50

Zkusit kaši, ale asi to nepomůže. Syn se taky okolo 4. měsíce budil po hodině (jen kojený)a nakonec pomohlo to, že spal se mnou v posteli :D Ale doteď má spaní špatné, bude mu 5 let, a vzbudí se tak 2× za noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.12.12 08:29

Tak ja te moc neuklidnim.Mala se zacala budit v osmem mesici, ted je ji 14mesicu a budi se co hodinu na caj :roll:.Je to me treti dite a v tomhle nejhorsi.Ani jeden kluk to nedelal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.12.12 08:41

Mala je taky sova, v noci se tak 1-2× budi a musim ji znovu uspat :nevim: Kojila jsem 21 mesicu, nocni kojeni jsem prave kvuli buzeni na prso zrusila drive tak to ranni ;) Ted, kdyz se tak tyden vkuse budi v noci a trva ji i hodinu a pul nez znovu zabere tak ji soupnu bachovy esence (5globuli) na dobrou noc par dni po sobe a je zase aspin na tyden klid.Ale ona ma uz 2 roky, u tak male jak je tvoje jsem nedavala nic.Bud ma hlad a nebo se ti budi ze zvyku na prso, musis vyzkouset s tou kasi, ale spouste to nepomohlo, ale spouste i ano. Drzim palce at vam kase na noc pomuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
12.12.12 10:38

Maminky, tak jenom můj poznatek, včera jsem malýmu dala poprvé 75 ml kaše sunarka + kojení. A spánek - od 19-23.30, kojení, a pak až do 3.30, kojení, a následně do 6 ráno :potlesk: Nevím zda to bylo tou kaší, ale každopádně mi malej tak dlouho nespal snad dva měsíce. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.12.12 09:57

Holky, tak jsem se radovala předčasně, po první úspěšné noci jsme najeli na starý koleje, ba naopak, je to ještě horší, budí se i každou půlhodinu. Kaše u dostal včera 120 ml + jsem ho dokojila, v půl 8 usl a ve 22 už kňučel, že chce pít, hltal, jako by půl dne nejedl. A od té desáté to prostě jede, co hodina je vzhůru, dudel, sedí, leží, stojí, leze, vykládá, uspím ho, hladím ho, někdy ho musím chovat, a za hodinu je zas vzhůru :cert: takže u nás kaše nezabrala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí