Vstává v 5:00 ráno

251
10.12.12 07:29

Vstává v 5:00 ráno

Ahoj, mam problem se spanim s rocnim synem. Davame ho kolem 20:00 hod spat, ale v 5hodin je vzhuru a řádi. Pres den spi 2krat cca hodinu. Kdyz ho dam vecer pozdej tak stejne vstane v 5, nejpozdej o pul 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
palenda
10.12.12 07:36

Myslím, že s tím nic neuděláš - syn, když byl malý, taky vstával kolem 5. Dcera zase vydržela třeba do 7… teď vstávají oba kolem 6, pro mě taky nic moc, ale nic s tím neudělám. Spaní do 8,9 apod jsem nikdy nezažila…

• Citovat
  • Upravit
1304
10.12.12 07:37

Ahoj, zatnout zuby a vydržet. Tohle jsme měli loni celou zimu. Synek měl lehce přes rok. Vstával v 5 nejpozději v 6. Teď jsou mu dva a kousek a vstává v 7 když máme štěstí tak v 8 ale to se dá. Nějak nevím co chceš poradit… Co zkusit vynechat jedno spaní, třeba dopolední? Dát ho spát až odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.12.12 07:40

Můžeš mu zkusit zkrátit (eventuálně úplně zrušit) odpolední spaní, ale nemusí to zabrat. Některý děti jsou holt ranní ptáčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.12.12 07:41

Až na to přijdeš tak mi dej vědět, já na to skoro 6 let ještě nepřišla :roll: :mrgreen: U nás s tím nejde udělat vůbec nic, jo vlastně jde. Dát ho spát ve 23h, to spí alespoň do 6:30 :twisted: Už jsem si celkem zvykla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
palenda
10.12.12 07:43

Já si myslím, že když mu zrušíš odpolední spaní, tak bude akorát protivný a usne ti třeba i dřív než v těch 20.00 a ráno vstane stejně v 5… ale zkusit to můžeš :-) Jak píše @weendulka - zatnout zuby a vydržet…a chodit spát dřív, abys to přežila :-) Nebo my se tak nějak střídáme ve vstávání s manželem.

• Citovat
  • Upravit
32897
10.12.12 07:45

Náš starší takhle vstává v podstatě odjakživa. Snad jen když byl ještě kojený, tak s emi povedlo ho ještě uspat tak do 8h, ale jinak si nepamatuju kdy by vstal později než 6.30 a to je výjimečně..většinou vstává mezi 5 a 6h. Minulý týden průměrně 5.15. :zed: Chodí spát taky kolem 20h a přes den spí po obědě 1,5-2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
10.12.12 07:49

U nás je to podobný jako u ostatních. Většinou vstává kolem 6., ale měl i období kolem roka, kdy vstával ve 4 a nedalo se s tím nic udělat. Když šel spát později, tak byl druhý den protiva. Časem se to protáhlo samo „až“ na 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
10.12.12 07:51

Dcera vstávala v 5 od 10 měsíců do skoro dvou let, ted sou ji 2 roky a 3 mesice a spi už dokonce do 6,z toho mam kamaradku ktera ma stejne stareho syna a ten je spac kolikrat ze spi do 8 do 9 no tise zavidim :pankac: co dite to kus nic s tim nenadelas ja kdyz zkousela dceru ukladat pozdeji s nadeji ze pozdeji vstane smola, vysledek byl ten ze usnula treba az ve 22h ale rano v 5 v plne polni zacal den nekompromisne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.12.12 07:53

A vzbudí se opravdu sám od sebe? Protože syn má k ránu už strašně lehké spaní, stačí jen trochu šustnout a hned je vzhůru. Nám moc pomohlo, když jsme ho v 9/10 měsících přestěhovali do vlastního pokoje, předtím se budil vždycky, když manžel vstával do práce. Teď mu budou dva a většinou spí od 20 hodin do 7 až 8 ráno. Když se probudí, hraje si v postýlce, vykládá si a klidně ještě hodinku takto vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.12.12 07:59

Syn 4 roky a druhý 2 roky… Oba vstávají od narození po 5 hodině… Sice děs, ale už jsem si zvykla… Na druhou stranu mám večer od 20 h volno :-)… Taky jsem zkoušela posunovat usínání a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32897
10.12.12 08:13

@AliTad náš takhle vstává sám od sebe…budí muže do práce, ani nepotřebuje budík, ví že nejpozději v 6h bude mít budíček :mrgreen: Malej se probudí, začne kňurat, kecat a že chce čurat a jíst a pít a za tatínkem a pustit pohádku. Pak je spokojený a my začínáme pomalu fungovat. Hrát si v postýlce nehrozí. spím s klukama v jednom pokoji, talže jsem radši, když vyleze z postýlky a jde za tatínkem, než aby mi tam hulákal a vzbudil mladšího. Jako třeba dneska ve 4.15..ale to pomohlo ho dát vyčurat a dát napít a pak ještě usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Kluk taky vstával kolem roku takhle šíleně. U nás zabralo to, že jsem mu řekla že je ještě brzy, podala pití a chvíli nechala vybrečet. Po pár nocích začal spát do 7.

• Citovat
  • Upravit
6956

Moje mala vstava nekdy i 4:30 :roll: a to je skoro kazdou noc treba od 1:00 do 2:00 vzhuru. Ma rok, neudelam s tim nic :roll:
Ve dne spi dopoledne hodinu a odpoledne 20min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32897
10.12.12 08:16

My jsme mu x krát vysvětlovali a ukazovali, že je ještě noc, tma, že se ještě spinká…nezájem. ráno je tma jak v pytli, venku skoro ani žádné světla nesvítí, ale u nás se snídá. Když pak se s někým domlouvám na ven a řekne mi v 9h..jé počkej, my jsme ještě v pyžamu a snídáme..tak se akorát směju že my už jsme i po svačině. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí