Vstává v 5:00 ráno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
10.12.12 08:16

Já bych odpolední spaní nerušila, podle mě to vůbec nemá vliv, jen se mu večer bude hůř usínat :nevim:
Náš vstává kolem 6, ale 5 není až taková výjimka, jak bych si sobecky přála :roll:

Zkouším ho obelstít, dneska jsem ho vyndala z postýlky, rozsvítila v bytě otevřela dveře a on si jezdil s Tatrovkou, hroznej randál, ale stejně jsem ještě skoro hodinu klimbala ;) Chvílema si vylezl za mnou do postele, strkal mi dudana, hladil (=tahal) mě po vlasech a pak stopoval tatínka.
Nedá se nic dělat ;)

• Citovat
  • Upravit
15319
10.12.12 08:20

Myslím, že to je docela běžná hodina, bohužel :mrgreen:, s věkem se to zlepší. ;) Mně pomohlo jen chodit dřív spát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.12.12 08:28

Tak vidím, že v tom opravdu nejsem sama:-) on driv vstaval i v 7 ale ted je to hruza:-(
Dat ho spat jen jednou jsem zkousela, ale dopadlo to desne. Sel ve 20hod spat, spal hodinu a pak byl 3hodiny vzhuru a rano v 5vyspany. Nechapu jak mu to muze stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.12.12 08:31

Mám úplne stejny problem jako píse zakladatelka. Jeste pred 14 dny spával ukázkově od 19-7, ale ted spis od 20,30-5 nebo max 6 rano. A nepočítám kolikrát za noc se budí. Uz si nevim rady jak ten režim posunout. Navíc tchyne mi ho naučila na kolibani takze sam neumi usnout nebo hystericky řve tak musim i v 11mes 10kg kluka kolebat, bohužel ho to neumím naučit a uz jsem z toho nešťastná. Jsme v paneláku kde lidi nemají deti moc radi tak kazdy křik je spatny :-/. Dneska dokonce vstal uz ve 4rano. Zuby to podle me nebudou, vyklubaly se zatim 2mm spodní jednicky a vic ani tuk. Poradi mi taky nekdo? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmajkaajka
10.12.12 08:33

Moja dcéra tiež takto vstávala, v lete aj o pol piatej. Vďaka nej som mala už o 9 ráno upratané a navarené :) Neboj, časom sa to zlepší. Dnes má dcéra osemnásť rokov a kým nemusí, skôr ako o dvanástej z postele nevstane :) :)

• Citovat
  • Upravit
4989
10.12.12 08:36

Me se ty dve spani zdaji moc :nevim: me deti v tomhle veku spaly jen jednou. vliv na nocni spani to nemelo, ale lepsi spat ve dne treba 2h v kuse, nez 2× „par minut“
muj 20m ve dne kolikrat vubec nespi, vecer jde pred 21h a vydrzi tak max do 6h ale mezi tim se budi klidne i 6×. tak bych rekla, ze muzes byt jeste rada za takove „krasne“ spani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
10.12.12 08:43

Vitej do kiubu, meli jsme to same. Ted jsou ji 3 a teprve ted si umi prispat, tak do 7h. Jinak jeste do nedavna vstavala v pul 6, v 6.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
10.12.12 08:55
@lucie.t píše:
Me se ty dve spani zdaji moc :nevim: me deti v tomhle veku spaly jen jednou. vliv na nocni spani to nemelo, ale lepsi spat ve dne treba 2h v kuse, nez 2× „par minut“
muj 20m ve dne kolikrat vubec nespi, vecer jde pred 21h a vydrzi tak max do 6h ale mezi tim se budi klidne i 6×. tak bych rekla, ze muzes byt jeste rada za takove „krasne“ spani :)

Ty promiň, ale jak chceš ročnímu dítěti vysvětlit, že má spát jednou, ale pořádně :lol:

Jinak se mi to fakt nezdá moc. Náš mladý spí 1-2× denně do teď (15m) a když tam je i odpolední spánek, tak je večer mnohem příjemnější. Na noční spaní teda není vliv žádný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1113
10.12.12 08:55

Myslím je to normální, malej chodí spát 18.30 od 2 měsíců teď jemu rok a pořád v 5 zázrak je když stane v 6.
dopo spí od 8 - 11 odpoledne 14 - 15. i tak dcera spala, ale mě to nevadí. už jsem si zvykla. i hodně ráno si udělám práce. a večer jdu spát se slepicemi 21 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.12.12 09:03

Syn má rok a půl chodí spát 19.30 a vstává v 5.00, přes poledne spí jednou 2hod. neudělám s tím nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
10.12.12 09:16

Taky bych zkusila dávat spát jednou denně a ukládat dřív, třeba v 11. Syn se tahle posunul z pátý na šestou, ale žádný zázrkay bych nečekala. Později bych ho neukládala, bude svtávat pořád stejně, max, se o půl hodinu posune a bud enevyspalej a nevrlej. Taky mám brzo vstávající děti, celej rodičák vstávám dřív nebo stejně jako do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.12.12 09:19

No to ranní vstávání je věc jedna:-) zadne krasne spani se u nas nekona, budi se snad 10krat za noc, ale to jsem tu resila vcera:-) takze nas maly a spinkani nejsou kamaradi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.12.12 09:25

Andrejka_B - taky jsem malyho takto uspavala, ted ho dam do postylky pohladim dam dudlik a jdu pryc. Trvalo tri tydny nez se to naucil, nechala jsem ho vzdy 3min kricet, sla tam a udelala totez znovu. My mame sice barak, ale deti jsou hold deti a sousedi to museji chvili vydrzet. Chce to hlavne vydrzet a nepovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.12.12 09:29

To já vám holky zase závidím děti, který jdou spát kolem osmé (nebo i dřív). Syn usíná až kolem půl jedenácté a spí tak do šesti, půl sedmé. Přes den sotva hoďku jedenkrát denně. Sice ráno nemusím vstávat v pět, ale nějaký partnerský život se u nás jaksi nekoná. Už si nepamatuju, co je to sednout si v klidu s manželem u skleničky vína večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
10.12.12 10:09

@klaaras35 : My teď týden zkoušíme homeo sirup Sedalia a spí jak špalek až do 6 - 6:30h. Zatim žádné prostoje v noci :mrgreen:. Snad mu to vydrží. Škoda, že jsme nevyzkoušeli už dřív - je mu 21m. Pořád jsme vymýšleli a čekali, že to přejde a ono nic. Můžete zkusit, třeba vám taky zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí