Nočník nebo už redukci na wc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nocnik nebo už redukci na wc?
Ahoj dcera bude mít v srpnu 2 roky, zhruba dva měsíce je bez plen a chodí na nocnik. Teď nám dole nejak praskl tak protéká a rozhoduju se zda koupit zase nočník nebo redukci na wc (s tím nemá žádné zkušenosti) a nebo radši oboje? Ikdyz si říkám že nočník se hodí vždycky.. A není na redukci malá, od kdy tam tak děti chodí? Díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Se schůdkem může na redukci kdykoliv. Nám nedrží nahoře prkýnko, tak jí tam pořád musím zvedat, i když je vysoká. Pro mě je teda pohodlnější nočník v obýváku, kdy můžu hlídat situaci, ale zase kvůli školce a malým záchodům je redukce fajn. Kup oboje, to zase není takový výdaj, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych nočník. To není taková investice a je výhoda, že když to půjde dobře, tak s ním bude za chvíli samoobslužná. Na záchod by ji musel někdo vysazovat. My jsme redukci na záchod vůbec nevyužili, holky se od začátku zvládly držet. Zhruba do 2 a půl jsem je musela vysazovat, protože samy nevylezly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nočník jednoznačně, redukci jsme též nevyužili. Nejmladší chodí na nočník sama, svlékne se, vyčurá, oblékne, podle potřeby. Neumím si představit s ní pořád někde lítat a vysazovat. Je lepší, když je samostatná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych pořídila oboje, my máme doma oboje.
Syn 1r. se začal učit i na nočník i na wc nádstavec tomu pomáhám
, dcera 2,5r. si chodí sama dole v domě na wc indukci a v podkroví pokoji na nočník, pomoc nepotřeje.
Příspěvek upraven 22.06.14 v 10:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Taky bych pořídila oboje, my máme doma oboje.
Syn 1r. se začal učit i na nočník i na indukci tomu pomáhám, dcera 2,5r. si chodí sama dole v domě na wc indukci a v podkroví pokoji na nočník, pomoc nepotřeje.
Máš magnetické děti?
![]()
Jinak taky bych koupila oboje… Nočník třeba se hodí i v noci mít ho u postýlky a nemusí až na záchod chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet
magnetické? Né jen se mi nechce dlouho kupovat plenky, tak chodí čurat jinam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet ja tak
šak víš co jsem myslela
no tam jsem je ještě neposadila, ale můžu zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey To je hezký „přebrept“
- já až teď zjistila, že není sobota…
Nejsi sama zmatená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme redukci a nevyužíváme ji, protože mě nebaví malé asistovat, vysazovat, apod. Takhle si chodí na nočník kdy chce a nepotřebuje mě u toho. Takže za mě - nočník. Když jsme venku někde, nebo na cestách, tak ji na normálním záchodě přidržím, a v pohodě, ale kde je nočník, chodí sama na nočník a mám klid ![]()
Kup určitě ještě nočník
- Citovat
- Upravit
U nas frci nocnik i redukce. A oboji se da vzit na cesty, mladsi se jeste neudrzi a ne vsude maji nocniky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nočník pro malého ten je v pokoji chodí si sám. A na wc chodí taky ale to musím jít s ním a vysadit ho, redukci nemáme normálně tam sedí jak dospělák
jen tak v září bude mít 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oboje.Ani jedno není zase tak velká investice..Nechápu, jak mohl nočník prasknout, já mám nočník a redukci už na třetí dítě, žádný nový jsem nekupovala.
Moje děti upřednosťňovaly redukci..Nejmladší dcera bude mít dva roky, odpolenkovala se nedávno..Na nočník nechce vůbec, ale bez redukce by zatím spadla do záchodu..Takže doma máme klasickou a potom máme ještě cestovní nočník Pottete plus, který si nosíme s sebou na případné návštěvy, kde redukci nemají(dá se použít i jako redukce na WC).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit