Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tento měsíc jsem to úplně nevychytala a celkem jsem si rozhazela, co jsem mohla. Hned sedmý den cyklu jsme měli s partnerem sex, selhala nám ochrana a schytala jsem plnou naloz. Protože vím, ze mivam ovulaci krátce po menstruaci, nechtěla jsem to nechat na náhodě a vyrazila pro prášek. Postinor neměli, tak jsem dostala svůj první prášek nopregy. Musím říct, ze proti postinoru, který jsem ochutnala tak před osmi lety, jsem měla minimální vedlejší účinky. A to jsem migrenovy a zvraceci typ
.
Ale v neděli 28.7.jsem si dala nopregy, 2.8. Jsem začala krátce a slabě krvacet. Menstruace mi podle “původního” cyklu měla dorazit 19.8., to jsem ale plánovala jet na wellness a tu snurku v sauně proste nechcete. Myslela jsem, ze menstuace přijde později, ale trochu přece jen poznam, co se blíží, když se to blíží, podle toho, jak mi je. Takže jsem si po konzultaci s lékařem 16.8.nasadila ještě noretisteron. Poslední jsem si dala 20.8. ráno. Pokaždé, když jsem si organizovala cyklus pomoci teto dobrutky se mi dostavila m/s za 3, maximálně 4 dny. Dnes je to šestý den, nemám nic, jenom bolesti v podbrisku, jak kdybych ty krámy měla tak troje naráz.
Moc nevím, kdy je teď čekat. Podle původního cyklu by to bylo minule pondělí, podle potabletkoveho slabého krvácení teď v pátek 30.8.a podle vysazeni noretisteronu měla přijít 23.8.
Snad je to aspoň trochu přehledné…. ![]()
Udělala jste si některá takovou prasarnu v jeden měsíc? Nerada bych do toho ještě přidala nějaké vyvolaváky.