Nosítko od narození do 2 let do 2000 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
26.10.18 13:50

@modravlocka to nevím, u nošení se tváří spokojeně, takže bych hádala, že je to pohodlné i jemu. Až se vzbudí, tak se na ta kolena kouknu. Pokud by mu byla malá, tak by to na něj melo mít jaký vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
26.10.18 14:20

@Hadumi Pokud je mu malá, neni už v ergonomické poloze. Dá se to vyřešit tzv. rozsirovaci, ale je to spíš jako nouzovka, většinou už nestačí ani délka zádové opěrky. Jako jsou holky, které by ti řekly, že takto v žádném případě nikdy nenosit. Já už jsem po 3 dětech celkem otupela, takže bych nějaké občasné poponeseni batolete v malém nositku přežila. Protože co si budem povídat, ty jejich polohy, ve kterých kolikrat sami sedí, leží, hrají si,.. jsou leckdy hodně krkolomné. Ale pokud bych šla na výlet a předpokládala, že velkou část cesty dítě ponesu, raději bych sáhla po něčem, co mu bude dobre a bude mu v tom pohodlne. Proto bych raději než po Manduce sáhla hned v počátku po něčem rostoucím, a nebo holt po roce znovu zainvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.10.18 14:29

@modravlocka jo, to chápu. Nosím ho, když jdeme na houby nebo ho poponesu, abychom si urychlili cestu. A jsem celkem přesvědčená, že ve skoro 2 letech na občasné nošení je to fuk. Protože kolikrát je v takové poloze, že zdraví rozhodně prospěšná nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.10.18 14:53

@modravlocka ke koleni má 7 cm, látku (když je rozepnutá) má ke krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.10.18 08:21

já bych koupila pro novorozence jedině šátek, bazarový , krásně zanošený a měkký a časem nosítko rostoucí, třeba KiBi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.10.18 14:33

Zkus kouknout na lennylamb lenny up je od narozeni(3,5kg) do 20kg..kdyz to byla novinka stalo 2000,– ,ale ted stoji kolem trojky.Ja mam lennylamb todler a je super,mekky a pohodlny a kamaradka ma to lenny up a nosi v nem od narozeni a chvali ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí