Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sára 1 ona právě jak začne jaro je úplně v pohodě, zase až do toho začátku října.. ![]()
No já jsem uplná sr…, včera jak jí vyšetřovala tu mandli, tekla jí krev z pusinky
Myslela jsem, že budu brečet s ní
a taky by musel jít asi manžel, já jí prostě neudržim v těhle situacích a odevzdávat jí doktorům, ať si jí drží oni, mě úplně mučí, když to vidim
a máme malé mimčo doma, co mě potřebuje, takže by šel asi manžel a já bych byla doma v nervech, ale taky me potrebuje, i kdyz kdo stoji o histerickou matku
fakt nevim ![]()
@Sára 1 To je naprostá pravda. Když se zeptám dcery, nepamatuje si ani to, že někdy byla v nemocnici. Já když si na to vzpomenu…no škoda mluvit.
Ale dceři to pomohlo, od té doby jsme tyto hnusno barevné rýmy už nikdy neměly… ![]()
@lucynka25 píše:
@Sára 1 ona právě jak začne jaro je úplně v pohodě, zase až do toho začátku října..
No já jsem uplná sr…, včera jak jí vyšetřovala tu mandli, tekla jí krev z pusinkyMyslela jsem, že budu brečet s ní
a taky by musel jít asi manžel, já jí prostě neudržim v těhle situacích a odevzdávat jí doktorům, ať si jí drží oni, mě úplně mučí, když to vidim
a máme malé mimčo doma, co mě potřebuje, takže by šel asi manžel a já bych byla doma v nervech, ale taky me potrebuje, i kdyz kdo stoji o histerickou matku
![]()
fakt nevim
Tak to bych poslala určitě manžela.
Chlapi to obecně tolik neprožívají jako my labilnější ![]()
A k tvým uším se dostane jen to nejpodstatnější, ostatní věci jako chlap třeba ani nazaregistruje ![]()
Ber to tak, že dceři to pomůže, vše ostatní(naše strachy a obsavy) nejsou důležité.
Důležité je zdraví našich dětí.
@lucynka25 Nám u vyšetření žádná krev netekla.
U nás se to dělá pod narkózou. Dítě se snažíš udržet v klidu, aby se uklidnilo po probuzeni z narkózy. Některé usnou hned, některé trochu víc brečí. Moje dítě má problém usnout, tak to bylo stejně. Ostatní děti spaly, už byly vzhůru, jen to moje se konečně uklidnilo a usnulo a spalo méně. Nemocnici si pamatovalo, ale zběžně. Byli jsme i jednou pár dní v nemocnici a moje dítě si z toho pamatovalo jen hezké zážitky. Zákrok si nepamatuje. Pokud nemáte teď žádné problémy a přes léto je to v pohodě, tak uvidíte na podzim.
@Sára 1 ona jí vyšetřovala akorát tak, že jí rukou hrábla do krku až bůhví kam, že ještě asi 5min měla pocit na zvracení a na jazyku krev
![]()
Jinak ten zákrok mi říkala také v narkoze, že ráno a po obědě se jde domů..
@mary.27 joo, ten muj co si nenapise to nevi
vetsinou nezaregistruje nic ![]()
tak to je jasné, spíš mi jde o to, jestli je to opravdu nutné. ![]()
@lucynka25 Nám to vyšetřovali přes nos. Nejdřív tam dali neco na znecitlivění. Jestli si to dobře pamatuju.
Tak dceři jen střčila do krku takové úzké světýlko. Sestra jí říkala, že si budou hrát na lampion.. ![]()
@lucynka25 píše:
@mary.27 @Sára 1 koukám, že naše doktorka je saďák![]()
Asi je to reinkarnovaná Čachtická paní ![]()
@lucynka25 Nevím, jak se to dělá jinde. Já mám našeho pana doktora ráda. Zato ta doktorka, co tam je, tak k té bych nešla.
@Sára 1 jak píšu, určitě to někdy smysl má, ale ne v takové míře, v jaké to je… Dle me
Holky, díky všem. Zatím to odložíme, dobere si v klidu ten Luivac, ted bude stejne jaro/leto, to je vzdycky zdravá, pak to more a dál se uvidí, jak se to bude vyvíjet. Když to bude na podzim stejné, už se tomu bránit nebudu.
Díky ![]()
Holky, co obnasi predoperacni vysetreni pro odstraneni nosnich mandli? Taky EKG? Ceka nas zitra a pocitam s vysetrenim krve a moci, ze to sfoukneme behem jednoho dopo… A myslite, ze nevadi, kdyz ma dite rymu?
@Pomka s rýmou ti dítě na operaci nevezmou
pokud to není taková ta chronická rýma, kterou má dítě se zvětšenou mandlí pořád.