Nosní mandle - vytrhnout, nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22830
7.3.18 11:05

@Sára 1 ona právě jak začne jaro je úplně v pohodě, zase až do toho začátku října.. :nevim:
No já jsem uplná sr…, včera jak jí vyšetřovala tu mandli, tekla jí krev z pusinky :cert: Myslela jsem, že budu brečet s ní :( a taky by musel jít asi manžel, já jí prostě neudržim v těhle situacích a odevzdávat jí doktorům, ať si jí drží oni, mě úplně mučí, když to vidim :,( a máme malé mimčo doma, co mě potřebuje, takže by šel asi manžel a já bych byla doma v nervech, ale taky me potrebuje, i kdyz kdo stoji o histerickou matku :roll: :mrgreen: fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.3.18 11:08

@Sára 1 To je naprostá pravda. Když se zeptám dcery, nepamatuje si ani to, že někdy byla v nemocnici. Já když si na to vzpomenu…no škoda mluvit.
Ale dceři to pomohlo, od té doby jsme tyto hnusno barevné rýmy už nikdy neměly… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.3.18 11:10
@lucynka25 píše:
@Sára 1 ona právě jak začne jaro je úplně v pohodě, zase až do toho začátku října.. :nevim:
No já jsem uplná sr…, včera jak jí vyšetřovala tu mandli, tekla jí krev z pusinky :cert: Myslela jsem, že budu brečet s ní :( a taky by musel jít asi manžel, já jí prostě neudržim v těhle situacích a odevzdávat jí doktorům, ať si jí drží oni, mě úplně mučí, když to vidim :,( a máme malé mimčo doma, co mě potřebuje, takže by šel asi manžel a já bych byla doma v nervech, ale taky me potrebuje, i kdyz kdo stoji o histerickou matku :roll: :mrgreen: fakt nevim :nevim:

Tak to bych poslala určitě manžela.
Chlapi to obecně tolik neprožívají jako my labilnější :)
A k tvým uším se dostane jen to nejpodstatnější, ostatní věci jako chlap třeba ani nazaregistruje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.3.18 11:12

Ber to tak, že dceři to pomůže, vše ostatní(naše strachy a obsavy) nejsou důležité.
Důležité je zdraví našich dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
7.3.18 11:17

@lucynka25 Nám u vyšetření žádná krev netekla. :nevim: U nás se to dělá pod narkózou. Dítě se snažíš udržet v klidu, aby se uklidnilo po probuzeni z narkózy. Některé usnou hned, některé trochu víc brečí. Moje dítě má problém usnout, tak to bylo stejně. Ostatní děti spaly, už byly vzhůru, jen to moje se konečně uklidnilo a usnulo a spalo méně. Nemocnici si pamatovalo, ale zběžně. Byli jsme i jednou pár dní v nemocnici a moje dítě si z toho pamatovalo jen hezké zážitky. Zákrok si nepamatuje. Pokud nemáte teď žádné problémy a přes léto je to v pohodě, tak uvidíte na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.3.18 11:23

@Sára 1 ona jí vyšetřovala akorát tak, že jí rukou hrábla do krku až bůhví kam, že ještě asi 5min měla pocit na zvracení a na jazyku krev :cert: :roll:
Jinak ten zákrok mi říkala také v narkoze, že ráno a po obědě se jde domů.. :think: @mary.27 joo, ten muj co si nenapise to nevi :roll: vetsinou nezaregistruje nic :mrgreen:
tak to je jasné, spíš mi jde o to, jestli je to opravdu nutné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
7.3.18 12:22

@lucynka25 Nám to vyšetřovali přes nos. Nejdřív tam dali neco na znecitlivění. Jestli si to dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.3.18 12:47

Tak dceři jen střčila do krku takové úzké světýlko. Sestra jí říkala, že si budou hrát na lampion.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.3.18 13:01

@mary.27 @Sára 1 koukám, že naše doktorka je saďák :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.3.18 13:07
@lucynka25 píše:
@mary.27 @Sára 1 koukám, že naše doktorka je saďák :cert: :roll:

Asi je to reinkarnovaná Čachtická paní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
7.3.18 13:50

@lucynka25 Nevím, jak se to dělá jinde. Já mám našeho pana doktora ráda. Zato ta doktorka, co tam je, tak k té bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
7.3.18 19:03

@Sára 1 jak píšu, určitě to někdy smysl má, ale ne v takové míře, v jaké to je… Dle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
7.3.18 20:27

Holky, díky všem. Zatím to odložíme, dobere si v klidu ten Luivac, ted bude stejne jaro/leto, to je vzdycky zdravá, pak to more a dál se uvidí, jak se to bude vyvíjet. Když to bude na podzim stejné, už se tomu bránit nebudu.
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.4.18 19:47

Holky, co obnasi predoperacni vysetreni pro odstraneni nosnich mandli? Taky EKG? Ceka nas zitra a pocitam s vysetrenim krve a moci, ze to sfoukneme behem jednoho dopo… A myslite, ze nevadi, kdyz ma dite rymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
9.4.18 20:26

@Pomka s rýmou ti dítě na operaci nevezmou :think: pokud to není taková ta chronická rýma, kterou má dítě se zvětšenou mandlí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí