Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nás to čeká začátkem dubna. Nastupujem ráno, dopoledne by měl být zákrok a druhý den bysme měli jít domů. Za tři dny kontrola.Taky jsem z toho nervózní.
Byla jsem se synem v říjnu. Ráno v 7 hod nástup, kolem půl 9 šel na řadu- první, protože byl nejmladší. Na sále cca půl hodky, potom mi ho přivezli a potom zhruba půl hodiny jsme spolu bojovali než usnul. Ty dětičky špatně snášejí tu narkozu. Chvilku jim trvá než se po probuzení srovnají a znovu usnou. Po nějakých 2-3 hodkách se mohl napít- ten čas si už přesně nepamatuju- a za další hodku oběd. Ten spapal a pak za odměnu dostal zmrzku.Po 14té hod jsme šli na kontrolu k dr a jelikož ho to nijak nebolelo, nekrvácelo to a vše bylo v pořádku tak jsme v půl4 šli domů.
Ahoj, my máme zákrok za sebou, ale byli jsme v Praze na laseru, takže ráno nástup, v 11h. zákrok a v jednu už jsme jeli domů. A celkem v pohodě tedy…
Ještě jen potom nesměl týden do kolektivu a týden od zákroku v nemocnici na kontrole. Byli jsme v Praze na Karláku
@Anonymní píše:
Tak to jste to zvládli takhle parádně panečkua ještě ten den domů? To bych si taky moc přála
a netekla mu někde krev třebas nebo tak něco?
Někde nechávají do druhého dne a někde pouštějí. Krev mu vůbec netekla. Jen možná malinko vysmrkal. Zvládl to opravdu dobře.
Někde se jde odpo domů, u nás nechávají do druhého dne. Budu tam celou dobu s ním, já nebo táta.
@Anonymní píše:
tak to je paráda nejvíc panejo
No proto jsme jeli tam (z Liberce). Ale je fakt, že to byl nadstandart a platili jsme to. Ale představa, že budem čekat na termín ve špitále třeba 3 měsíce, bude nemocnej a budem čekat na další a ještě budem ve špitále 3dny (tady to bývá den předem nástup, den zákrok a domů až ten další), to fakt ne. To za ty prachy stálo… A krev netekla, jen jednou kejchnul a kapička mu vyskočila… A objednací termín za 14dní od zavolání, takže taky super…
@Anonymní píše:![]()
to teda
taky díky moc za info uvidíme jaké to bude u nás ale tak nějak chci vedět co nás čeká aasi bude lepší negůglovat nic protože pak se tim zbytečně vyschýzuju
je lepší negooglovat
zbytečně se tím člověk stresuje
@Pekoni píše:
Ještě jen potom nesměl týden do kolektivu a týden od zákroku v nemocnici na kontrole. Byli jsme v Praze na Karláku
Taky jsme to tak měli. V pátek zákrok, v úterý kontrola na ORL v místě bydliště (u doktora, kterej ho operoval, což bylo super) a týden nesměl do školky. Pak za měsíc další kontrola a pak už nic…
Některé věci nemusím vědět a vidět ani já. Doktoři ví co dělají, hlavně abysme my byli oporou. A doufám že to zvládneme dobře. Kamarádce šli na mandle v jeden den obě děti, jedno muselo i krční.
V neděli muž s dcerou dopoledne do Zl. nemocnice nastoupili.
V pondělí ráno zákrok a v úterý dopoledne je pustili.
@Anonymní píše:
máš pravdu
jejdá obě dvě a i krční jo?tak to není o co stát no ale když to bylo třeba tak víš jak
Bylo, měl to hodně. Můj má středně zvětšenou. Doporučení máme hlavně kvůli stálým infekcím. Ale je fakt že i dost dýchá pusou a v noci chrupka.
Bylo to presne na synovi 3. narozeniny, ráno nástup, po 14h odcházel po svých domů a poměrne z vesela. Opravdu pohoda. Praha-Motol
Taky nás to čeká, synovi je 28 měs. a ráda bych to vyřešila, než půjde do školky. trpí na záněty nosohltanu a v noci chrápe, skoro neustále má rýmu a jak nemůže dýchat nosem, tak má pořád pootevřenou pusu. Pediatrička nám napsala žádost na Karlák, ale slyšela jsem, že v Modřanech na poliklinice se to dělá i laserem. Nevíte někdo kolik se platí? ![]()
Starší byla ve 4 letech na nosní ve Vinohradské… pustili nás druhý den. V pěti byla na zmenšení krčních (měla zástavy dechu, takže má půl mandlí) to nás pustili po vyspání cca za 1 hodinu od operace… dělali to leiserem v Modřanech do školky jsem jí v obou případech nedávala cca 1 měsíc až mi týden jedla a pila všechno…byla jsem, ale na mateřský.