Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dítě bylo, když mělo 3 a kousek. Nám pomohlo hodně, nelituji.
@Aries6 píše: Více
Tak každý to má nastavené nějak, no. Já jsem se o to zajímala hodně a je pro me přijatelnější zákrok než čínská medicína a konvička u dvouletaka.
@Aries6 píše: Více
Ano zmenšuje se po šestém roce myslím. Já taky hledám. Čínskou medicínu jsme zkusili taky a nic. Prostě u nás bylo nutné věřit lékařům, ale samozřejmě jsem si hodně zjišťovala já a dost jsem musela být aktivní. Jen na lékaře se bohužel spolehnout nedá. Konvička je samozřejmě super. Akorát u nás měl syn opakovaně záněty uší a tam není moc doporučená. Hlavně takto malé dítě ( pod dva roky)vůbec nespolupracuje. Ale ke konci jsme ji používali denně. Nešel už odsát. Nemohl dýchat absolutně nosem. My používali místo konvičky Respimer a už jsem musela vynaložit velký tlak, aby to vůbec proteklo. Byl šíleně ucpaný tou nosní mandlí. Jinak rádi používáme třeba přípravky od Energy, když na nás něco leze. To je moc fajn.
@Eva2610 náhodou konvička nebo ten Respimer je fakt supr. Stokrát lepší než odsávání. Můžu opravdu doporučit při rýmě. Ale samozřejmě to neřeší vyloženě tu mandli.
@anavi13 píše: Více
Já nepopírám, ze je super. Ale nechci to dělat u dvouletého zcela nespolupracujiciho dítěte. A ani jsem nechtěla čekat a něco alternativních zkoušet, protože prostě ty opakovane vlekle nemoci obvykle vedly k antibiotikum, jednak to negativně ovlivnovalo zivot nás všech.
@Eva2610 píše: Více
To naprosto chápu. Měli jsme to stejně. My ji pak fakt už používali z toho důvodu, že syn by se asi jinak udusil. Tak mohl aspoň chvíli líp dýchat. Měl hodně léků, aby vůbec došel k operaci. Jako on kdo toto nezažije u takto malého dítěte, tak to taky nemůže pochopit. Je jiné mi nemocné v podstatě mimino a nebo čtyřleté dítě.