Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký slunečný den ![]()
programátor se před časem pustil do práce pro nové možnosti Upozornění - můžeme vám tedy představit zkušební verzi centra Upozornění , kde si můžete snadno nastavit události, na které chcete být upozorňovány. ![]()
Momentálně zahrnují toto:
Ty skutečnosti, které si zaškrtnete, se následně ukážou v Upozornění. Všechny informace jednoduše nastavíte na jednom místě a to přímo v jeho Nastavení.
Odkaz na Upozornění je k dispozici v horní části stránky (vedle Mé zprávy).
Napadá vás ještě něco dalšího, co mělo být možné sledovat v Upozornění? Jaký máte na novinku názor – co se (ne)líbí? Podělte se o své postřehy, jak tuto funkci nejlépe uživatelsky zpříjemnit.
(*) „Zmínka o mně“ je nová praktická funkce – pokud přímo na vás někdo v diskusi reaguje/odpovídá, dozvíte se to také v centru Upozornění. Momentálně je třeba napsat v příspěvku @ a hned za něj nick uživatelky, info o tom se ukáže taktéž v Upozornění - př. @admin
Zatím přemýšlíme, jak ji zapracovat do diskuse, aby se nemusel nick vypisovat – tj. přidat tlačítko / změnit Citovat na Zmínku / něco jiného?
Co myslíte?
Díky,
Tereza
Tak jsem to projela a zatím se mi nová funkce moc líbí
teď ještě uvidíme jak se osvědčí v praxi ![]()
Můžu se ještě zeptat to upozornění se nějak rozbliká nebo na to musím kliknout sama abych se dozvěděla co je kde nového?
ahoj,
zaprve jsem se toho lekla ![]()
za druhe- ukazuje mi to udajne prispevky do „meho oblibeneho fora“- kdyz kliknu na to upozorneni, hodi me to do diskuze nekam daleko zpet ![]()
za treti- zminka o mne se mi libi ![]()
Mám dotaz. Teď mě to upozornilo na 58 nových zpráv. Má to s tím nějakou souvislost? Nehledě na to, že jsem novou osobní zprávu v tuhle chvíli žádnou neobdržela.
Terezko a uz to funguje? Mne to ukazuje totiz nejak divne.
Zaprve.. je to ve formatu: XXX napsala to Vašeho oblíbeném tématu
a za druhé mam upozorneni, ze nekdo napsal do tematu a pritom tam psal den zpatky.
werunkaw123 píše:
Můžu se ještě zeptat to upozornění se nějak rozbliká nebo na to musím kliknout sama abych se dozvěděla co je kde nového?
Upozornění bliká červeně stejně jako při obdržení nové SZ.
Zkouška @werunkaw123 ![]()
Tereza
admin píše:werunkaw123 píše:
Můžu se ještě zeptat to upozornění se nějak rozbliká nebo na to musím kliknout sama abych se dozvěděla co je kde nového?Upozornění bliká červeně stejně jako při obdržení nové SZ.
Zkouška @werunkaw123
Tereza
Zrovna mi to skočilo jak jsi to napsala ![]()
Dle mě je nová funkce super
aspoň nemusím všude štrachat a koukat znova ![]()
Anielkha píše:
Terezko a uz to funguje? Mne to ukazuje totiz nejak divne.
Upozornění bylo několik dní testováno, před několika minutami spuštěno pro všechny uživatelky. Jistě to bude mít ještě své mouchy.
Nicméně Upozornění byla zpětně smazána a od teď by měla informovat pouze na nové události.
Tereza
Supr! Konečně! Já si teda hned vypnula upozornění na nový příspěvek v oblíbených diskuzích, protože to vidím na profilu díky oku a netýká se to mě osobně. To upozornění konkrétního člověka formou „citace“ nebo tak něco by bylo dobré, protože se někdy stane, že se člověk při psaní uklepne a tím by napsal jiný nick, který bud není nikoho nebo případně začne upozornovat někoho cizího, takže formou odkazu by to bylo bezchybnější.
admin píše:Anielkha píše:
Terezko a uz to funguje? Mne to ukazuje totiz nejak divne.Upozornění bylo několik dní testováno, před několika minutami spuštěno pro všechny uživatelky. Jistě to bude mít ještě své mouchy.
Nicméně Upozornění byla zpětně smazána a od teď by měla informovat pouze na nové události.
Tereza
Díííky ![]()
Ivaninka píše:
Taky bych upravila XXX napsala „DO“ … a ne „TO“
Opraveno.
Tereza
Pěkné ![]()
Co dalšího by mohlo být v upozorněních? Co třeba kdyby si každý vypsal nějaká klíčová slova, na která by chtěl být upozorněn a ty zmínky by se mu tam pak zobrazovaly…
Tlačítko by asi bylo fajn, ale snad se lidi naučí pracovat i se zavináčem.
nevím, jestli je to tím upozorněním, ale zároveň se spuštěním mi vlevo u uživatele přestala svítit zelená tečka a objevil se nápis „uživatel je online“ …
ale jinak jsem nadšená, diskuze už jsem z nastavení vybouchala, nechávám jen deníčky, fotoalba a citace. Palec nahoru adminům a programátorům
![]()
já se přimlouvám pro NEzavináč…protože někdy jsem na ntb kde je Linux a nejdou tam klasické klávesové zkratky, takže zavináč neumím
, tak kdyby šlo něco jinýho. Ale to už je fakt jen moucha, jinak novinka super ![]()