Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I já toto vítám jako změnu a nechápu, jak je možné, že někdo nevidí ten rozdíl… Když budeš citovat, odpovídáš na její příspěvek, ale někdy je citace zbytečná, tak místo vypisování nicku dám zmínit a uživatelku to navíc upozorní, že jsem „mluvila“ na ni. ![]()
Nevím, ale mě tahle změna přijde zbytečná
.
SZ mi blikají tak jako tak a upozornění mám přes e-mail (kdo chce, může ho mít i na nové příspěvky). Zmínku o mě nepotřebuji, diskuse kam jsem přispěla sleduji, takže pro mě žádná extra výhoda
.
Mě to spíš obtěžovalo, tak jsem všechny funkce povypínala.
Ale chápu, že třeba někomu to může usnadnit život
…
je to úplně k hovnu
a hned jak jsem to zjistila, tak jsem to vypla
upozornění super,jen mám dotaz-nešlo by nějak udělat aby mi to neblikalo když se pohybuju v tématu na které mě upozornuje? myslím to tak že jsem například v diskuzi XY a někomu odepisuji,a zárověn se mi rozbliká upozornění na diskuzi XY a dokud se nepodívám tak mi bude svítit pořád,ikdyž v té diskuzi zrovna komunikuji.doufám že jsem to napsala srozumitelně
@monika32 Ale jaký je vlastně fakticky ten rozdíl, kromě toho, že to jinak vypadá, na to se ptám!!?? Přijde mi u obou upozornění, u obojího sem přijdu a celé si to přečtu!! Tak k čemu dva druhy??
Když dám jen ZMÍNIT po té, co ty napíšeš třeba tři příspěvky za sebou, nebudeš vědět, na který to bylo. To musím zas dát CITACI..
Ježiši, admini, to nešlo tu energii investovat jinam?? Proč to měnit, když to fungovalo..
Stačilo přidat, co nebylo
No, já nevím, asi si vypnu i tohle, protože je mi úplně jedno, jestli mě někdo citoval nebo zmiňoval
Stejně to čtu vždy celé a netěším se víc na citaci než zmínění či naopak… FAKTICKY JE TO STEJNÉ ![]()
A teď koukám, že když je mezi námi několik lidí, bude si muset někdo další (POKUD HO TO TEDY BUDE ZAJÍMAT
) dojet nahoru a podívat se, co jsi psala ty. A ještě nebude vědět, jestli je to reakce na ten poslední nebo nějaký předcházející tvůj příspěvek
Radši ať si projede ještě předchozí stranu!
PŘEHLEDNOSTI ZDAR!!
![]()
@admin píše:
Dnešní provedené úpravy:
- v příspěvku je vedle Citovat nově možnost „Zmínit“, tak bude uživatelka na tento komentář upozorněna (pokud má zaškrtnuto v Upozornění Zmínky o mně)
- jelikož jsme se rozhodli zachovat funkci citace, která ulehčuje orientaci v diskusi, pokud někoho citujete, je daný uživatel automaticky zmíněn a přijde mu o tom upozornění (dá se ovšem z citace před nickem odmazat zavináč a tak zmínku deaktivovat)
- nyní se už nekopírují do příspěvku mnohonásobné citace, vždy pouze poslední, kterou uživatelka cituje
- dávejte pozor při odkliknutí „Nesledovat toto téma“ - pokud to patří k upozornění na zmínku o vás - pak už vám z tohoto tématu další upozornění na Zmínky chodit nebudou
Nyní můžete využít jak Citovat, tak samotné Zmínit - oboje by uživatelku mělo na vaši reakci upozornit (pokud nemá Upozornění vypnuté).
Věříme, že si brzy na upozornění zvyknete a hlavně „Zmínku o mně“ po čase oceníte
Tereza![]()
To zkrouhnutí citací se mi nelíbí
. Některé potom nedávají smysl.. Myslím, že když už je k dispozici tlačítko zmínit, mohly citace zůstat tak jak byly..Už se nemusí citace donekonečna kopírovat aby člověk věděl, že reaguje na někoho, stačí ho zmínit. Přimlouvám se za vrácení citací do původní podoby
![]()
tak mě to přijde fajn-protože nemusím dohledávat nové příspěvky v diskuzi-pokud uběhlo více stránek
@emocuc.polymorf píše:
@monika32 Ale jaký je vlastně fakticky ten rozdíl, kromě toho, že to jinak vypadá, na to se ptám!!?? Přijde mi u obou upozornění, u obojího sem přijdu a celé si to přečtu!! Tak k čemu dva druhy??![]()
Když dám jen ZMÍNIT po té, co ty napíšeš třeba tři příspěvky za sebou, nebudeš vědět, na který to bylo. To musím zas dát CITACI..
![]()
![]()
Ježiši, admini, to nešlo tu energii investovat jinam?? Proč to měnit, když to fungovalo..
Stačilo přidat, co nebylo
No, já nevím, asi si vypnu i tohle, protože je mi úplně jedno, jestli mě někdo citoval nebo zmiňoval
![]()
![]()
Stejně to čtu vždy celé a netěším se víc na citaci než zmínění či naopak… FAKTICKY JE TO STEJNÉ
A teď koukám, že když je mezi námi několik lidí, bude si muset někdo další (POKUD HO TO TEDY BUDE ZAJÍMAT
) dojet nahoru a podívat se, co jsi psala ty. A ještě nebude vědět, jestli je to reakce na ten poslední nebo nějaký předcházející tvůj příspěvek
![]()
Radši ať si projede ještě předchozí stranu!
PŘEHLEDNOSTI ZDAR!!
![]()
teraz citujem tvoj prispevok. Takto funkcia je tu na to, aby si vedela, na co reagujem, tak ako to bolo doteraz, akuart ze teraz dostanes aj upozornenie ze ta niekto citoval.
Ked pises do jednej diskusie 500× a niekto ta v nej zmieni a reaguje len napriklad ‚nesuhlasim s tvojim nazorom‘, tak sa nedozvies, s akymze nazorom nesuhlasi, len to, ze ta zmieni.
Co je na tom nepochopitelne, ja v tom vidim len super pozitivum!
k tomu zkrácení citace - nešlo by to udělat tak, že by se automaticky nevypisovaly všechny texty mnohonasobnych citaci, ale aby to šlo rozkliknout?
Jinak emimino je stále msložitější, což zkušené uživatelky ocení, ale nové to podle mě musí vyděsit.
Holky, mě teda bliká jen SZ, upozornění mi ,,svítí" červeně, ale nebliká.
Adminům chválím tlačítko zmínit, super ![]()
@Pudloslava píše:
k tomu zkrácení citace - nešlo by to udělat tak, že by se automaticky nevypisovaly všechny texty mnohonasobnych citaci, ale aby to šlo rozkliknout?Jinak emimino je stále msložitější, což zkušené uživatelky ocení, ale nové to podle mě musí vyděsit.
Souhlasím, pro nové uživatelky toho bude moc, než se zorientují.
@Pudloslava píše:
k tomu zkrácení citace - nešlo by to udělat tak, že by se automaticky nevypisovaly všechny texty mnohonasobnych citaci, ale aby to šlo rozkliknout?
Dobrý návrh!
Poslední nechat a zbytek zabalit ![]()
Jinak na citace a zmiňování už házím bobík, zjevně se pohybujeme v úvahách jinde
Jak to nejde probrat zoči voči, tak je to asi poměrně složitý. ![]()
MMCH, stejně mi to přestalo chodit, aniž bych to vypla, tak už se jen směju
![]()
No jo no. Život je změna. A zvyk železná košile. Moc se mi to zpočátku nelíbilo, ale holt se učím.
@monika32 počkej, za chvíli tomu všichni přijdou na chuť ![]()
my utečenkyně z Modrého koníka už rok prohlašujem, že EM je super a že jediný, co tu neni tak super je absence Zmínek. A už jsou i tady
, takže teď je to dokonalý definitivně ![]()