Nová funkce Upozornění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
23.3.12 18:45
@Bersaba píše:
Taky se přidávám, tohle ořezávání citací se mi taky nepozdává, přestože jsem vždycky nadávala na ty půlstránkové citace citací, kde písmo původního příspěveku už bylo zmenšené na čtvrt milimetru.
Jenže - víte teď, s čím vlastně souhlasím? Nevíte, co? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
23.3.12 19:00

To nenačítání upozornění v rámci jedné diskuse je opravdu škoda, to by se mělo nějak pořešit ;)
Fce upozornění jinak za mě opravdu super, jsem ráda že tu je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
23.3.12 19:08
@wobludečka píše:
@emocuc.polymorf prosím Tě zalez a vylez až si to po pár dnech vyzkoušíš a budeš moct dojít k nějakým smysluplným závěrům nebo dotazům :nevim:
#

vobludo, ty si tomu dala :mrgreen: :mrgreen: mam cestoviny na monitore :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.12 19:24
@emocuc.polymorf píše:
@Nelisa
Nooo, tak já to právě pojímám tady úplně jinak, pro mě je tohle prostě k ničemu. Dočítám celé, no.. :nevim: Nebo už nelezu. Stejně to nezáleží jen na mě, ale i na tom kdo mě cituje i zmiňuje. Může to použít opačně, než jak bych si to představovala já. Ty budeš čekat na zmínku a místo toho tě budou citovat :mrgreen:
Hele, kašlu na to, ono si to nějak sedne :lol: :lol: ;)

Jj, ono si to sedne i bez nás. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.12 19:25
@wobludečka píše:
@emocuc.polymorf prosím Tě zalez a vylez až si to po pár dnech vyzkoušíš a budeš moct dojít k nějakým smysluplným závěrům nebo dotazům :nevim:

Tak admini se na naše názory ptali a chtěli je znát teď, proč by někdo nemohl říct, že to pro něj nemá význam? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
23.3.12 21:10
@cuttysark píše: #vobludo, ty si tomu dala :mrgreen: :mrgreen: mam cestoviny na monitore :mrgreen:

@Nelisa :oops: :oops: :oops: já jsem v tom žádnej názor nenašla, na mě to působilo jako sabotážní útok na diskusi za účelem zvýšení počtu příspěvků :mrgreen: :andel: (pro spoustu lidí to samozřejmě mít význam nebude, na tom není nic špatného, taky je třeba vychytat mouchy - od toho ten zkušební provoz je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.3.12 23:00
@wobludečka píše:

Máš asi velkou potřebu urážet, viď?.. Že ti není hanba :roll: .. Hooodně konstruktivně jsi to napsala, fakt :roll:

• Citovat
  • Upravit
17014
24.3.12 08:29

@admin Teď mi přišlo upozornění, že uživatelka ta a ta napsala do mého oblíbeného tématu a není tam nic, žádný nový příspěvek… tohle se mi stalo již potřetí, někde bude chybička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.3.12 09:55
@wobludečka píše:
@Nelisa :oops: :oops: :oops: já jsem v tom žádnej názor nenašla, na mě to působilo jako sabotážní útok na diskusi za účelem zvýšení počtu příspěvků :mrgreen: :andel: (pro spoustu lidí to samozřejmě mít význam nebude, na tom není nic špatného, taky je třeba vychytat mouchy - od toho ten zkušební provoz je)

No vidíš, já zas nenašla žádný názor v tom tvém příspěvku směrem k emocuc ;) , takže to vypadá jako hon za zvýšeným počtem příspěvků. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
25.3.12 12:34

Dobrý den, Terezo,
jak záložka „upozornění“, tak „zmínit“ jsou super. U upozornění by se mi líbila možnost zprávy smazat. U „zmínit“ bych preferovala jinou barvu - aby se to nepletlo s www odkazy (možná bych jinak obarvila odkazy v textu - nějakou výraznou barvou, aby při porjíždění diskuzí byly vidět na první pohled).
Useknuté citace se mi nelíbí - chápu, proč jste to udělali, ale občas potřebuji vložit celý hovor, aby se neztratila souvislost..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
25.3.12 12:45

Aha, takže s křížkem po funuse.. Respektive, napsáno asi o pět stran později :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit
catie
25.3.12 20:32

Nečetla jsem celou diskusi, takže je možné, že už se o tomto debatovalo…
Brala bych, kdyby funkce upozornění bylo jen upozornění na to, že mě někdo někde zmínil, že se mě nějaký příspěvek přímo týká. Do některých diskusí přispěju jedním příspěvkem a tím to pro mě končí, nejsou mé oblíbené a je mi jedno, že se v nich diskutuje dál. Vím, že to můžu vypnout, ale poprvé mi to vždy bliká.

• Citovat
  • Upravit
5173
25.3.12 21:02

nečetla jsme připomínky ostatních,ale mě to červený neskutečně deptá :zed: :zed: furt mi to tam svítí a ohlášení mi chodí opožděně,půjde to i vypnout ,když nebudu mít zájem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20878
25.3.12 21:24

@catie @tetma
V tom případě si nastavte pouze to, co chcete sledovat a na co chcete být upozorňovány v Nastavení Upozornění - opakuji to tu stále dokola. :nevim:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.3.12 21:33
@admin píše:
@catie @tetma
V tom případě si nastavte pouze to, co chcete sledovat a na co chcete být upozorňovány v Nastavení Upozornění - opakuji to tu stále dokola. :nevim:Tereza

já nečetla celou diskuzi, jen jsme napsala co mi vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová