Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
Taky se přidávám, tohle ořezávání citací se mi taky nepozdává, přestože jsem vždycky nadávala na ty půlstránkové citace citací, kde písmo původního příspěveku už bylo zmenšené na čtvrt milimetru.
Jenže - víte teď, s čím vlastně souhlasím? Nevíte, co?
To nenačítání upozornění v rámci jedné diskuse je opravdu škoda, to by se mělo nějak pořešit ![]()
Fce upozornění jinak za mě opravdu super, jsem ráda že tu je ![]()
@wobludečka píše:#
@emocuc.polymorf prosím Tě zalez a vylez až si to po pár dnech vyzkoušíš a budeš moct dojít k nějakým smysluplným závěrům nebo dotazům
vobludo, ty si tomu dala
mam cestoviny na monitore ![]()
@emocuc.polymorf píše:
@Nelisa
Nooo, tak já to právě pojímám tady úplně jinak, pro mě je tohle prostě k ničemu. Dočítám celé, no..Nebo už nelezu. Stejně to nezáleží jen na mě, ale i na tom kdo mě cituje i zmiňuje. Může to použít opačně, než jak bych si to představovala já. Ty budeš čekat na zmínku a místo toho tě budou citovat
Hele, kašlu na to, ono si to nějak sedne![]()
![]()
Jj, ono si to sedne i bez nás.
![]()
@wobludečka píše:
@emocuc.polymorf prosím Tě zalez a vylez až si to po pár dnech vyzkoušíš a budeš moct dojít k nějakým smysluplným závěrům nebo dotazům
Tak admini se na naše názory ptali a chtěli je znát teď, proč by někdo nemohl říct, že to pro něj nemá význam? ![]()
@cuttysark píše: #vobludo, ty si tomu dala![]()
mam cestoviny na monitore
@Nelisa
já jsem v tom žádnej názor nenašla, na mě to působilo jako sabotážní útok na diskusi za účelem zvýšení počtu příspěvků
(pro spoustu lidí to samozřejmě mít význam nebude, na tom není nic špatného, taky je třeba vychytat mouchy - od toho ten zkušební provoz je)
@wobludečka píše:
Máš asi velkou potřebu urážet, viď?.. Že ti není hanba
.. Hooodně konstruktivně jsi to napsala, fakt ![]()
@admin Teď mi přišlo upozornění, že uživatelka ta a ta napsala do mého oblíbeného tématu a není tam nic, žádný nový příspěvek… tohle se mi stalo již potřetí, někde bude chybička ![]()
@wobludečka píše:
@Nelisa![]()
![]()
já jsem v tom žádnej názor nenašla, na mě to působilo jako sabotážní útok na diskusi za účelem zvýšení počtu příspěvků
![]()
(pro spoustu lidí to samozřejmě mít význam nebude, na tom není nic špatného, taky je třeba vychytat mouchy - od toho ten zkušební provoz je)
No vidíš, já zas nenašla žádný názor v tom tvém příspěvku směrem k emocuc
, takže to vypadá jako hon za zvýšeným počtem příspěvků.
![]()
Dobrý den, Terezo,
jak záložka „upozornění“, tak „zmínit“ jsou super. U upozornění by se mi líbila možnost zprávy smazat. U „zmínit“ bych preferovala jinou barvu - aby se to nepletlo s www odkazy (možná bych jinak obarvila odkazy v textu - nějakou výraznou barvou, aby při porjíždění diskuzí byly vidět na první pohled).
Useknuté citace se mi nelíbí - chápu, proč jste to udělali, ale občas potřebuji vložit celý hovor, aby se neztratila souvislost..
Aha, takže s křížkem po funuse.. Respektive, napsáno asi o pět stran později
![]()
Nečetla jsem celou diskusi, takže je možné, že už se o tomto debatovalo…
Brala bych, kdyby funkce upozornění bylo jen upozornění na to, že mě někdo někde zmínil, že se mě nějaký příspěvek přímo týká. Do některých diskusí přispěju jedním příspěvkem a tím to pro mě končí, nejsou mé oblíbené a je mi jedno, že se v nich diskutuje dál. Vím, že to můžu vypnout, ale poprvé mi to vždy bliká.
nečetla jsme připomínky ostatních,ale mě to červený neskutečně deptá
furt mi to tam svítí a ohlášení mi chodí opožděně,půjde to i vypnout ,když nebudu mít zájem děkuji
@catie @tetma
V tom případě si nastavte pouze to, co chcete sledovat a na co chcete být upozorňovány v Nastavení Upozornění - opakuji to tu stále dokola. ![]()
Tereza
@admin píše:
@catie @tetma
V tom případě si nastavte pouze to, co chcete sledovat a na co chcete být upozorňovány v Nastavení Upozornění - opakuji to tu stále dokola.Tereza
já nečetla celou diskuzi, jen jsme napsala co mi vadí ![]()