Nová funkce Upozornění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
20.3.12 16:28

Dobrá funkce… :palec: Jen si asi „služebně starší“ budou muset trochu promazávat ty sledované diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
20.3.12 16:29
jenny.fields píše:
Pěkné :potlesk:
Co dalšího by mohlo být v upozorněních? Co třeba kdyby si každý vypsal nějaká klíčová slova, na která by chtěl být upozorněn a ty zmínky by se mu tam pak zobrazovaly…
Tlačítko by asi bylo fajn, ale snad se lidi naučí pracovat i se zavináčem.

S tímhle souhlasím… tohle by byla dobrá funkce i pro vyhledávání věcí které nás budou zajímat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.3.12 16:29
elanaa píše:
já se přimlouvám pro NEzavináč…protože někdy jsem na ntb kde je Linux a nejdou tam klasické klávesové zkratky, takže zavináč neumím :oops: :D , tak kdyby šlo něco jinýho. Ale to už je fakt jen moucha, jinak novinka super :palec:

alt gr + v :)

• Citovat
  • Upravit
31400
20.3.12 16:30
Anielkha píše:
elanaa píše:
já se přimlouvám pro NEzavináč…protože někdy jsem na ntb kde je Linux a nejdou tam klasické klávesové zkratky, takže zavináč neumím :oops: :D , tak kdyby šlo něco jinýho. Ale to už je fakt jen moucha, jinak novinka super :palec:
alt gr + v :)

ó díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.3.12 16:32
jenny.fields píše:
Co třeba kdyby si každý vypsal nějaká klíčová slova, na která by chtěl být upozorněn a ty zmínky by se mu tam pak zobrazovaly…

To bychom momentálně do Upozornění na aktivitu na stránkách nemíchali.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.3.12 16:40
neumisa píše:
nevím, jestli je to tím upozorněním, ale zároveň se spuštěním mi vlevo u uživatele přestala svítit zelená tečka a objevil se nápis „uživatel je online“ …

To by s tím nemělo souviset, spíš se zelený puntík nenahrál na stránce korektně, stačí stránku obnovit F5/ Ctrl+F5.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
20.3.12 16:41

Skvely napad! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.3.12 16:41
Jura007 píše:
Dobrá funkce… :palec: Jen si asi „služebně starší“ budou muset trochu promazávat ty sledované diskuse…

Nebo si mohou Upozornění na „Nový příspěvek v oblíbených tématech“ odškrtnout a sledovat dle Oček v záložce Oblbená témata na profilu jako doteď ;)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
20.3.12 16:42
admin píše:
neumisa píše:
nevím, jestli je to tím upozorněním, ale zároveň se spuštěním mi vlevo u uživatele přestala svítit zelená tečka a objevil se nápis „uživatel je online“ …

To by s tím nemělo souviset, spíš se zelený puntík nenahrál na stránce korektně, stačí stránku obnovit F5/ Ctrl+F5.

Tereza

ááá, už je to v pořádku, F5 nezabralo, ctrl F5 už ano. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.3.12 16:42

Jééé , supééér :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.3.12 16:53

Admini, moc chvalim, na tuto funkci jsem se moc tesila, dost mi tady chybela, jak jsem byla zvykla z MK. Palec nahoru a tleskam… :palec: :potlesk:

Příspěvek upraven 20.03.12 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.3.12 16:53
admin píše:
Jura007 píše:

Nebo si mohou Upozornění na „Nový příspěvek v oblíbených tématech“ odškrtnout a sledovat dle Oček v záložce Oblbená témata na profilu jako doteď ;)

Tereza

Taky jsem si to takhle vypnula.

Tahle změna je super!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jinak bych klidně nechala slovo „citovat“ pro upozornění na mě, myslím, že se rychle naučíme, že nám pak přijde upozornění.

A pokud chcete používat zavináč s nickem místo citace, tak mě napadá, že by se do závorky u tlačítka citovat dalo jako nápověda napsat „nebo @nick“ nebo „nebo použij @nick“:

citovat (nebo @nick)
citovat (nebo použij @nick)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.3.12 16:59

Me by se líbilo upozornění na některá konkrétní klíčová slova (fráze), která bych si sama zadala.
O necem podobnem uz jsem psala driv, https://www.emimino.cz/…lo-by-93717/

s tím upozorněním na můj nick - funguje to, ikdyz někdo napise „pudloslava“ normalne v textu, necituje? nebo jen s tim zavinacem? Jsem k veceru nejak mene chapava.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
20.3.12 17:02
Petrolejka píše:
Supr! Konečně! Já si teda hned vypnula upozornění na nový příspěvek v oblíbených diskuzích, protože to vidím na profilu díky oku a netýká se to mě osobně. To upozornění konkrétního člověka formou „citace“ nebo tak něco by bylo dobré, protože se někdy stane, že se člověk při psaní uklepne a tím by napsal jiný nick, který bud není nikoho nebo případně začne upozornovat někoho cizího, takže formou odkazu by to bylo bezchybnější.

Predpokladam, ze @petrolejka mysli to, ze by u kazdeho prispevku/nicku bylo i jednoduche tlacitko, ktere by automaticky po kliknuti zkopirovalo nick spolecne se zavinacem a usnadnilo nam praci a pripadne chyby pri kopirovani slozitejsich nicku, neoslovovaly bychom omylem nekoho jineho, nez koho zamyslime v pripade podobnych nicku…

Druha moznost zlepseni - aspon kratka citace prispevku, kde me nekdo zavinacem oslovil. Staci par slov… V pripade, kdyz tech osloveni budu mit za den vic, trosku to zlepsi orientaci, aby clovek neco pri cteni nevynechal = bez proklikavani na UPLNE kazde upozorneni o osloveni… Nevim, jestli se vyjadruju srozumitelne.

Dotaz - je tam limit, kolik upozorneni je automaticky ukadano? Na konkurencni strance limit je a obcas se mi ta nejstarsi upozorneni staci ztratit, nez zvladnu na vsechno reagovat = objevi se nova upozorneni na me nejnovejsi odpovedi a mezitim mi zacnou mizet ty nejstarsi zminky, proste je na ne podle me zkusenosti obcas omezeny prostor.

Zatim mam dnes 2 zminky v me nejoblibenejsi diskusi - testujeme… Kupodivu se mi objevila ale ve zminkach jen jedna z nich - druha ne. Interpunkce by tam nemela vadit, mela bych to mit ve zminkach, ale nemam. Zkopiruju to presne, jak to bylo napsane @nety78 - promin @neumisa… pouziju te tu. Zminka byla ve tvaru @neumisa @santi - takze mezera pred neumisa a pred santi, za obema jmeny take mezera, zadna interpunkce, nic, presto se mi to neobjevilo. Nejaka chyba v programovani? Nebo musime oddelovat lidi dejme tomu carkou, pokud chceme oslovit nekolik najednou? Treba neumise tahle zminka dosla, byla na prvnim miste, mne uz ale ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
20.3.12 17:05

Zvlastni - reaguju na svuj predchozi prispevek - opsana PRESNE se mi ta zminka tentokrat objevila - ze santi oslovuje santi… Zkusim Ctrl+C presne z prispevku Nety78… jestli to bude fungovat ted i tak? Jsem z toho jelen, proc mi ten puvodni neprisel…

hurá konečně @neumisa @santi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová