Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Listuji pracovním emailem a narazila jsem na toto:
PETICE:
Co vy na to? Myslíte, že je to OK?
Zase se nekdo nudi. Za me je to nesmysl a myslim, ze pokud by bylo vyhlaseno referendum, lide by hlasovali pro soucasnou hymnu. ![]()
@martina.se
to slyším teda čtu poprvé a ne nechci, nelíbí se mě to. Chci naší ne zase nějaký patvar čehokoliv
![]()
@Markéta80 tak jako jsou to parlamentní listy, ale musím říct, že i kdyby to myslel vážně jeden jediný člověk, je to hodně přes čáru, tedy pro mne ![]()
Já nesouhlasím… a ani sem neslyšela, že by se o tom někdo bavil…
@martina.se
Jedno velke a jasne NE! Kde domov muj vznikl v době, kdy nas narod opet začínal existovat jako samostatná jednotka v rámci Evropy, kdy znova nacházel svou identitu a možnost byt na sebe hrdy. Na svůj jazyk, dejiny… tohle fakt jenom tak něco nenahradí.
Asi budu za tro..,ale nějak nechápu co je na současné hymně vyčpělého. Někdo kdo by mi to vysvětlil?
Mně se ta naše nikdy nelíbila. Nejradši mám ruskou, tak bych si přál něco v tom duchu. ![]()
Klid, má to úžasných 23 podpisů. Mně to přijde jako provokace.
Ulevilo se mi po rozkliknutí odkazu, že jde zrovna o tuhle písničku, měla jsem obavy, aby někdo nevytah třeba Ortel (když jsou to takoví „vlastenci“ )
každopádně naši hymnu bych neměnila. I když Modlitba by byla důstojnou hymnou, to zas jo. Ale mimo jiné je moc dlouhá, museli by to nějak pokrátit
A určitě by neprošla přes všechny ty, co jim leží v žaludku „sluníčkáři, havloidi a pravdoláskaři“ ![]()
@Emimin7 Podle mého muže co jme to za národ, když se v hymně musíme ještě ptát „kde domov můj“
A taky mu přijde ucouraná a ruská se mu líbí ![]()
@Emimin7 tak ruská hymna má kouzlo to zase jo ale to by asi Ti co navrhli tuhle nic co se jen přibližuje Rusku asi nechtěli. Hlavně když se přeloží tak jí mají prostě pěknou, za to přelad americké nic moc teda ![]()