Nová práce, nemám z toho dobrý pocit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.25 19:18

@Keyllah majitele nejsou cizinci, o tom jsem nikde nic nepsala. Uz to tady zachází někam kam jsem nechtěla. V pátek jsem pozvana na další pohovor, takže přijmu kdyžtak to, kdyby to vyšlo a tamto holt nechám někomu jinému.

• Citovat
  • Upravit
41500
15.10.25 19:49
@Anonymní píše: Více

já o majitelých nenapsala ani slovo :think: hele, evidentně tu práci nechceš, tak nevymýšlej a prostě jim to řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.10.25 20:09

Prijde mi extremne divne, abys nastupovala na pozici, kde mas z 80% komunikovat s cizinci a nikdo se te na to behem pohovoru nezeptal. To je snad podminka prijeti, ne? Jak chces pracovat s lidmi, kterym nerozumis? Jinak ja delam sice v ceske firme, ale opravdu mam kolegy z ruznych casti sveta a domluvime se spolu teda vsichni - bud anglicky pokud jsou z vetsi dalky, nebo pochytili cestinu (polaci a ukrajinci), nebo si rozumime - mame tam plno slovaku. Jazykovou barieru nepocituji. A jsou jak na vyrobnich tak odbornych pozicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.10.25 20:11

Nic se nestane když odmítneš a najdeš si něco jiného. Pro ně je to taky určitě lepší než tě zaučovat a pak hledat zase někoho nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.25 21:23

Ano, třeba by to nemuselo být špatný, jenom jak mi to podala ta vedoucí, tak mě to odradilo. Nebylo tam nic, ze se toho nemusím bát, ze mi pomůžou, nebo proste nejaky slova podpory pro zacatek. Proste me postavila pred hotovou vec a naopak rekla, ze je to proste nekde náročný se domluvit, ze jsou treba Rumuni fakt hrozny atd. Takhle mi to podala. Takze jsem z toho proste jen rozhozena a spis jsem se toho zalekla a mrzí me to, protoze bych to jinak rada zkusila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat