Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den maminky, zajimalo by me zda by jste mely zajem o otevreni skolky a jeslicek na Praze 4. Jaka je pro Vas prijatelna cena dekuji za Vase reakce
Ahoj, no nechci tě odrazovat, bydlíme 2km za Prahou 4 a jedna soukr. školka tu krachuje, že už je méně dětí a otevřelo se pár státních školek, zvýšily kapacity - údajně právě zrovna na Praze 4.
Jinak školné co nejmenší
.
@sophinka1 píše:
Dej školné do 4 tisíc a budeš mít narváno
jj ![]()
Tema presne pro me - momentalne hledam soukr. jesle, Pha 4 a nejlepe Praha-zapad…sem ochotna zaplatit do 10 000,– - nabidky sem:)
Tak premyslela jsem s kolegyni o 5 tisic kdyz mame moznost mit prostory za pakatel ale aby se nam to vyplatilo musely by jsme mit minimalne 20 deti
@ne-silenamatka
Kačenka, školka ve Vestci. Je tu i diskuze, jak si ji lidi chválí - www.centrumkacenka.cz
Diskuze je dole přiložena. Paní je moc super, jenže se tu otevřela státní školka a ubyly ji děti.
Příspěvek upraven 15.01.14 v 16:09
@Osmanka píše:
@ne-silenamatka
Kačenka, školka ve Vestci. Je tu i diskuze, jak si ji lidi chválí - www.centrumkacenka.cz
No diky, ale to je skolka, ja potrebuju jesle.
@dsšarlota píše:
Tak premyslela jsem s kolegyni o 5 tisic kdyz mame moznost mit prostory za pakatel ale aby se nam to vyplatilo musely by jsme mit minimalne 20 deti
@ne-silenamatka
Bere od roka a přebaluje děti, syn tam chodil od 1,5roku.
@Osmanka píše:
@ne-silenamatka
Bere od roka a přebaluje děti, syn tam chodil od 1,5roku.
Aha, tak to zasadne meni situaci - du se do toho ponorit.Muzu jeste OT - se synem planuju do jesli taky asi tak kolem 1 az 1,5 roku: byl v pohode, co se tyce traveni casu v jeslickach? A ty? ![]()
@sophinka1 píše:
@ne-silenamatka http://www.peknyden.cz/…cast/praha-4
Diky - ty vle, ja vubec nevim co sem posledni dva dny googlila, ze sem tohle nevidela ![]()
@ne-silenamatka www.materskeskolky.cz ale tam se mi nechce pátrat, kde je kolonka školek/jesliček, ale taky tam něco najdeš. JInak dnes soukromá školky obvykle přijmou dítě mladšího věku i na plenách
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.