Nováček mezi sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
31.7.19 10:43

Třeba vlastnil před tebou byt ohleduplnější člověk a vyměnil si schránku s paní, která je ráda, že si ráno obuje pantofle a dojde si do té schránky pro nové číslo časopisu Vlasta. No ale jestli jsi tak strašně líná, že se jednou denně neohneš, tak nechápu, kde vezmeš energii na pátrání po pachateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
31.7.19 10:45
@wildcherry píše:
To bylo hnusny :potlesk: :mrgreen:

Akorát asi bohužel pravda :nevim: zakladatelka nechce dělat zle ale půjde se hádat kvůli schránce :roll: a úplně to vidím jak jí otevře páreček důchodců ve věku 80 let a ona se s nima hádá o schránku aby nemusela ohýbat svoje záda. A nemůžu se zbavit pocitu že víc jak 40(a spíš bych řekla min :think:) jí není takže záda pokud není nemocná ohnout samozřejmě může :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
titinkahaas
31.7.19 10:46

Chtěla bych vás vidět. Všichni co tu říkáte, že je to blbost. Zajisté se hadate o poslední korunu u kasy. Když já nechávám dyško. Ale holt chci mít schránku na úrovni obličeje. Je vidět, že jsem žila 10 let v Miláně, v Itálii. Tam si lidé váží nejdřív sebe… :*

• Citovat
  • Upravit
titinkahaas
31.7.19 10:48

@Ravedd a tento parecek odejde na onen svět, třeba za půl rok, rok, dva. A já mladá tu budu žít hodně dlouho (třeba) a zajisté noví majitele po těch duchodcich to se mnou řešit nebudou… takže se budu muset ohýbat já? Hmmm vaši logiku mít, to je výhra

• Citovat
  • Upravit
5040
31.7.19 10:49

@titinkahaas tady v Čechách máme zase trochu životního nadhledu a nezabýváme se p***vinami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
31.7.19 10:50
@titinkahaas píše:
Chtěla bych vás vidět. Všichni co tu říkáte, že je to blbost. Zajisté se hadate o poslední korunu u kasy. Když já nechávám dyško. Ale holt chci mít schránku na úrovni obličeje. Je vidět, že jsem žila 10 let v Miláně, v Itálii. Tam si lidé váží nejdřív sebe… :*

Vítáme tě v ČR. Se divím, že jsi tam nezůstala. Tebe mít jako sousedku, to bude velká věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
31.7.19 10:51
@titinkahaas píše:
Chtěla bych vás vidět. Všichni co tu říkáte, že je to blbost. Zajisté se hadate o poslední korunu u kasy. Když já nechávám dyško. Ale holt chci mít schránku na úrovni obličeje. Je vidět, že jsem žila 10 let v Miláně, v Itálii. Tam si lidé váží nejdřív sebe… :*

Jak ty můžeš vědět o co se hádáme :lol: naopak dýška dávám velice štědrý a u kasy se nehádám ale tam peníze nenechávám a to z prostýho důvodu :roll: dělala jsem na kase konkrétně kaufland a když nám někdo nechal dýško vzít se nesmělo a muselo se dát do kasy. Kasu pak počítal někdo jiný a přebytek peněz byl špatně stejně tak jako když tam peněz bylo míň než být mělo a pak jsme kvůli tomu že nám někdo nechal 2 koruny museli na přeškolení o tom jak zacházet s penězi ;) takže když nám někdo chtěl dopřát a dal nám dýško tak jsme z něj nic neměli teda kromě starostí a času navíc

Příspěvek upraven 31.07.19 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.19 10:52

@titinkahaas první už jsem nechtěla do diskuze psát, ženy ti tady slušně odpovídají. a ty namyšlená pipina co je líná se zohnout do schránky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
31.7.19 10:53
@titinkahaas píše:
@Ravedd a tento parecek odejde na onen svět, třeba za půl rok, rok, dva. A já mladá tu budu žít hodně dlouho (třeba) a zajisté noví majitele po těch duchodcich to se mnou řešit nebudou… takže se budu muset ohýbat já? Hmmm vaši logiku mít, to je výhra

Takže ty bys párečku důchodců nevyšla vstříc protože už je vidíš mrtvý 8o možná tě tam měli naučit vážit si ostatních ty si evidentně vážíš jen sama sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
31.7.19 10:53
@titinkahaas píše:

Teda teď to působí trošku namyšleně. Já bych se zeptala původního majitele, spíš ze zvědavosti. Pokud to opravdu má někdo, kdo má zdravotní problém nebo důchodce, tak by mi to v nejmenším nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
31.7.19 10:54
@zuzikka píše:
Teda teď to působí trošku namyšleně. Já bych se zeptala původního majitele, spíš ze zvědavosti. Pokud to opravdu má někdo, kdo má zdravotní problém nebo důchodce, tak by mi to v nejmenším nevadilo.

Jí jo protože ten se zdravotním problémem by stejně umřel dřív než ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.7.19 10:56

@titinkahaas Typla bych, že schránky jsou součástí domu, takže všichni jste spoluvlastnici všech. Pokud tedy není někde konkrétně stanoveno, že konkrétní schránka je v užívání vlastníka bytu, budeš mít smůlu a budeš muset užívat schránku, ke které máš klíč.

Pokud je schránka ve vlastnictví vlastníka bytu, tak v případě, že ve kupní smlouvě nemáš uvedeno, že k bytu náleží schránka v třetí řadě uprostřed, tak jsi na tom podobně, protože prodávající ti prodal byt + příslušenství, tj. mj. schránku a k jeho schránce ti dal klíč. On mohl během svého vlastnictví udělat např. směnu a tím změnit své vlastnictví. Nemůže pak na tebe převést víc než vlastnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
31.7.19 10:58

@Ravedd no když chce mít ten nejvyšší komfort, tak ať si tam nechá přidělat svou extra schránku ve výšce obličeje. :nevim: To by nešlo domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
31.7.19 10:58

Já bych napsala do Černých ovcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
31.7.19 11:00
@titinkahaas píše:

Hlavně říkáme, že to má. smysl řešit, pokud to mas písemné, načež jsi nám doposud nebyla schopna odpovědět.. tu kupní smlouvu jsi vůbec četla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný