Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@titinkahaas píše:
@Lucka Svobodová hřbet muže ohnout i ten, kdo má teď moji schránku.
Třeba nemůže
i když dle tvoji logiky a sebedůvěry může každý jen ty ne
@titinkahaas hele, že ty jsi v té Itálii uklízela maximálně záchodky? Dle Tvého vyjadřování bych tomu klidně i věřila. A ne, nikdo se tady nenarodil mezi výkaly. Dokonce jsou tady lidi, co nemusí z paneláku čumět na park plný výkalů.
K Tvému původnímu dotazu, odpovědi, jak to řešit jsi dostala hned několik. tak se čin, pokud Ti to za to stojí
ono totiž prskat na emiminu a v reálu něco slušně vyřešit jsou dvě úplně odlišné záležitosti. ![]()
@smurfka píše:Žila v Itálii ví všechno přece
Jak muzes vedet, jak se to resilo, kdyz si nova?
@titinkahaas píše:
@Lucka Svobodová hřbet muže ohnout i ten, kdo má teď moji schránku.
Neni to tvoje schranka, kdyz ji nemas smluvně urcenou..uklidni se a bez sbirat hovinka
@titinkahaas Mě by pořád zajímalo, jak víš, že ta schránka je tvoje? Když nemáš klíče není nic tvého, měla sis takové věci zjišťovat před koupí a podívat se na onu žalostnou schránku, teď už je to tvůj problém.
Tak už se to řeší. Stačí zavolat realitnímu makléři, který má hlavu v pořádku a shledal můj požadavek za normální. Neustoupit když vás odmítá předsedkyně spolecenstvi, a která se nakonec i omluvila.
Děkuji Vám za všechny pozitivní komentáře.
Dál nesbirejte vykaly po vašich psech, a netridte odpad… pracujte v Kauflandu a nechte si schránky vystřelit třeba na měsíc.
Ciao sfigate ![]()
A radši teda budu trubička která když jí to neublíží nebude dělat ostatním zle a vyjde jim vstříc než být někdo kdo má pocit že si kvůli němu všichni sednou na prd*l přičemž ve skutečnosti si každý akorát říká jaká je to protivná a nepříjemná ženská co akorát ostatním dělá zle… Zakladatelko ještě takový moudro který mi řekl jeden chytrý člověk
Chovej se k ostatním tak jako chceš aby se oni chovali k tobě ![]()
@Ravedd Nepsala o tom, že by měla nějaký závažný zdravotní problém, kdyby jo byla by to diskuze o něčem jiném.
@titinkahaas jasne, realitak nekoho přinutí vrátit schránky ktere nejsou smluvně dané..a ted tu o karkulkce ![]()
@titinkahaas píše:
Tak už se to řeší. Stačí zavolat realitnímu makléři, který má hlavu v pořádku a shledal můj požadavek za normální. Neustoupit když vás odmítá předsedkyně spolecenstvi, a která se nakonec i omluvila.Děkuji Vám za všechny pozitivní komentáře.
Dál nesbirejte vykaly po vašich psech, a netridte odpad… pracujte v Kauflandu a nechte si schránky vystřelit třeba na měsíc.
Ciao sfigate
za hodinu třicet stihnout realiťáka, neústupnou předsedkyni společenství a ještě ji donutit se omluvit. No super
ty výkaly, třídění odpadu a bezďáky by jsi mohla stihnout do zítřka, ne?
…a teď tu o Sněhurce ![]()
@titinkahaas píše:
Tak už se to řeší. Stačí zavolat realitnímu makléři, který má hlavu v pořádku a shledal můj požadavek za normální. Neustoupit když vás odmítá předsedkyně spolecenstvi, a která se nakonec i omluvila.Děkuji Vám za všechny pozitivní komentáře.
Ciao sfigate
Možná má hlavu v pořádku a nechce se hádat s někým tak arogantním a namyšleným jako jsi ty
ani bych se nedivila kdyby ve smlouvě bylo že schránka kterou máš teď je tvoje protože číst česky asi moc neumíš psala jsem že jsem v kauflandu pracovala a ne pracuju
![]()
@titinkahaas píše:
Ciao sfigate
No vidis, jak ses holka jedna sikovna
.Akorat nechapu porad ty komentare na ty vykaly a odpad, zacina mi pripadat, ze si v tom vlastne rada rochnis sama ![]()