Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, chci jit na nove gelovky, ale nevim co si na ne nechat namalovat, a jakou barvu nehtu..poradi naka?
Koukni na google, ja to tam ted zadala, a našlo mi to obrázků s gelovkama…aspon tisíc ![]()
Hlavne si myslim, ze to je o tom, co se ti libi a co si muzes dovolit.
Kdyz jsem delala na vyssi pozici a musela nosit kostymky, sukne, a cerne kalhoty, tezko jsem si mohla picnout razici ruzovy gel a do toho razitka… (ani se mi to nelibi)… i ted mivam normalni, ciry gel s francouskou manikurou, vetsinou bilou, nekdy i barevnou, ale v tom pripade potom neprehanim se zdobenim! ![]()
Ja jsem na materske takze muzu mit cokoliv zejo, ale jako ty kriklave se me vubec nelibi to ne..ja jsem nosivala francouzskou bilou nebo fialovou a nebo hódne trpitky a nekdy namalovane, ted bych asi chtela zkusit nalakovat cele a neco na to
Ja si cele nikdy nenechavam delat, mi se nelibi, kdyz to potom odrusta! ![]()
Jako, vlastne neradim, jen rikam svuj nazor ![]()
Ono, kdyz si nehty nalakujes jednou barvou, muzes si to za par dni odlakovat a pretrit. Na gelovky chodim z casti i proto, abych na nehty pet tydnu nemusela sahnout (coz se mi dari i pri me praci, kdy ruce namacim casto do vody, pracuju s nadobim a tak)…
No a kdyz to natres jednou barvou, mas za tech pet tydnu odrost treba 4mm, takze tam uz tu barvu nemas a mi se to nelibi… ![]()
Ale ono je to fakt, tchyne je miva cele a je fakt ze to hezky nevypada
Hodne se podivej na facebooku, tak jdou krasne videt fotky, je tam miliony navrhu!!!