Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to je skvělý,
vezmete mě taky mezi sebe?, sice sem chodím už celkem dlouho, ale taky jsem se nikam nezačlenila..
![]()
Mám dva kluky (4roky+3měs. a 1rok -včera!) Je mi 30let a za 14dní už zase víc
![]()
Iriss
takze my jsme mu dali uz normalni autosedacku protoze mu taky trcely nozky ven a byl nevrly jak se tam mackal.,uz si sepisuju seznam a opak nejka zalozime denicek,jo?kde ten chat je?ja budu muset jit za chvili nakoupit.abych taky nesedela cely den u netu
ten chat je hned v hlavnim menu. Je to psany primo jako Chat(pozvatlame).
hned taky na obrazovce kde ctes , tak vlevo. Zkuste tam nejaka juknout. Cekam tam na podrb. ale mam uz jen asi 30min
celkem to vypada na 7kluku a 2 holky.zatim:-)odkud jsi Iriss? a ty petulo?ja jsem z TR coz je na vysocine.
tak ja to jdu zkusit snad to najdu.a pripojte se dalsi maminy.jinak vecer zkusim neco vymyslet a napsat denicek nebo muzete i vy a nazvete to at najdem vsechny nove!
ikaika:jestli ten dotaz na kluky byl na mě
, tak už jsem to tam dopsala, jak vidíš tak přímečka je správně jen u mladšího, druhou nemám předělanou.. ![]()
Iriss
Jo, a na chatu jsem ještě nikdy nebyla
, ale je to tam rozdělené na nějaké místosti
…
iriss uz top tam bezi jako o zavod,jdas chat a prihlasis se stejne jako tady pak maminky a jsi tam .ja musim bezet ale vecer to vymyslim nejak s tim denickem,ja uz jsem se lekla ze mas dvojcata!ze je tam uz nekoik dni to same na tech metrikach
zatim to vypada ze je nas tady dost z vysociny.ale neboj mayo a ivco i vy se k nam muzete pridat my nikoho nebudeme doskriminovat.snad mi nic nujde na chatu.
Jé Iriss. V Jihlavě jsem byla na učňáku. Docela se tady schazime,co
Tak já teď momentálně bydlím taky ve Žďáru, ale jinak su Brňanda
, přistěhovala jsem se před rokem za přítelem a stavíme kousek od ZR baráček…