Nové maminy na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
20.1.06 08:36

tak holciny tak ted uz rozjedte diskuze v denicku a ne tady.gabko tak se zapoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 11:24

Jste to vy, co jste si dali nazev RUZNATA ? Rada bych se pridala, ale nevim jestli jeste pribirate nove maminy.Jsou tohle vase denicky?
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Diky a zatim ahoj

• Citovat
  • Upravit
868
29.1.06 12:22

Ahojky,

jo tak to jsme my :lol: růzňata :)

Klidně se k nám připoj do aktuálního deníčku, budeme rády ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.1.06 12:46

Taky jsem nazoru ze pridat se k nam muze kazda z vas. Pisnete neco o sobe a rady vas privitame.
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 14:41

""http://www.rodice.cz/metrik/518.png:http://www.rodice.cz/metrik/518.png

• Citovat
  • Upravit
166
29.1.06 14:59

Ahoj holky :lol: ,jsem ráda,že se také můžu konečně někam začlenit a s někým pokecat o strastech a radostech maminek a dětiček.Je mi 29 let a jsem z Ostravy a mám malou dračici,které jsou necelé 4 měsíce.Jsem ráda,že jsou tady maminky se staršími dětmi,aspoň budu mít kam chodit pro rady,tak věřím že mě mezi sebe příjmete.:lol: Přeji hezký den.

s+s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.1.06 17:16

Zdravím všechny nakukující do této diskuze.
Pro všechny platí,že se samozřejmě můžou přidat a rádi je uvítáme.Jsme RŮZŇATA a pokud nás budete chtít najít tak stačí´když najedete do hlavního menu.Tam je podsekce emiminkovské deníčky a pod nimi miminkovské.Tam nás najdete.Jinak pokud by se vám to jakkoli nedařilo,tak stačí napsat soukromou zprávu komukoli z této diskuze a ten vás navede dál.Bereme všechny holky ať už maminky,těhulky,snažilky,prostě všechny které se nikam nezačlenily,proto ty růzňata.Tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
29.1.06 19:58

Ahojky VINONO
Radi te mezi nas privitame, koukni do toho denicku jak ti psala selecka, tam nam o sobe pisni a potom te dame do naseho seznamku. Rozkoukas se mezi nama rychle, taky se zatim poznavame.Tak zaim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.1.06 21:17

ahojky, taky bych se chtela pridat, mam mladsiho synka, ale zato pekneho cvaldu, pred 14 dny mel 6,81kg, 63cm,toz ted ma uz urcite 7kg,ne=li vic a vsude faldiky a to jsme meli na zac.problemy s pribiranim,moc hubl po porodu /misto aby hubla mamka, vzal to a sebe :wink: /…
jo su z Brna, ale manzel od Pelhrimova,toz taky skoro Vysocina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
29.1.06 21:19

Ahoj holky, tak jsem se tady „do vás“ tak trochu začetla a je to super. Taky jsem moc nedopadla dobře, byla jsem v deníčku zimních miminek, ale ten se někam ztratil, všechny se rozutekly a vůbec. Tak bych se k vám ráda přidala. Mám doma Honzíka, 1. ledna mu byl jeden rok. Je to rošťák, ale je to naše zlatíčko. Už krásně chodí, z čehož jsem samozřejmě poslední dny totálně vyplácaná :wink: , strašně si totiž užívám ty jeho „opilecké“ běhy. Berete nás taky??? Ráda si s někým popovídám o radostech, ale i o starostech.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.1.06 21:37

ahoj. na emiminu se pohybuju už relativně dlouhou dobu, ale taky nezařazeně. je mi 26 a máme princezničku Emičku. jsem z opavy, ale v současné době bydlíme v dolní lutyni u bohumína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.1.06 22:12

VINONNA
PACKA
PETRATRA
DALIF
Všechny vás vítáme a samo,že bereme.Jděte dle návodu co jsem psala tady nahoře do deníčku a napište něco o sobě.Ale běžte do nejnovějšího,dle čísel,teď je myslím č.5 ať vás nehledáme v nějakém starém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
29.1.06 22:15

ahojky maminy
všecny vás zdravím a taky se přidám. nedávno jsem se přihlásila k zářinátkám a jsou moc moc fajn ale mají to rozjetý už od těhotenství tak mě občas jakoby neberou navědomí. Jen vám chci říct, nechcete si povídat tady?ze se ani deníček nemusí véct, myslím že tam ani nejde grafika a podpisy (metříky) miminek. A ty mi hodně pomáhají si orientovat v maminkách.
Irris moc tě zdravím jsme z jihlavy a fakt se třeba známe, třeba podle vidění.. Mně je 26 a skoro 27 a mám dva uličníky-kluka a holčinu… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
29.1.06 22:27

Pezy,
já bych zase řekla, že v deníčcích je to takové přehlednější, navíc se objevují aktuálně, třeba po týdnech. sEm, když by nikdo nepřispěl, musí se to tuším vyhledat v diskuzích. Když vidím zajímavé téma deníčku, nakouknu. Do diskuzí jdu jen občas, když hledám radu nebo tak. Takže by bylo škoda, kdybyste tu byly takhle v koutě - já myslím,že Růzňata se utěšeně rozrůstají, tak proč ne vlastní deníček???
Ivča od Veroniky a Adámka

A my v deníčku sice nemáme metříky, ale kdysi (teď už se známe, tak to není třeba), jsme to psaly do závorky za jméno
Ivča (Mojánek, 3 roky a čtvrt a Tomášek, 6 měsíců)
Myslím, že za chvilku by ses v holkách orientovala, pokud budete „kecat“ pravidelně.
Ale to je jen můj názor, nechci kázat :) :) :) :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
29.1.06 22:41

Já samozřejmě také nechci do ničeho nikoho nutit. Mně spíš jde o normální pokec jak se holky mají co dělají co děti a tak. Vlevo vidiš kdo píše odkud je a pak tam máš ty děti. Zkoušela jsem nakouknout do deníčku ale nestíhám číst tolik informací a odpovědí. tak hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí