Nové maminy na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.1.06 11:24

Ahoj holky,já bych taky sohlasila s Pezy,i pro mě je to takhle přehlednější,takže bych si raději povídala tady.Jinak vás všechny zdravím a jelikož slyším křik z postýlky,tak běžím.....

• Citovat
  • Upravit
166
30.1.06 11:27

Nějak jsem se nestihla přihlásit,ten anonim je můj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.1.06 13:01

vinona ,

víš co, to je na zvyku… ale deníčky jsou lepší, to ale poznáš sama časem :lol:

Kde bydlíš v OV? Já jsem tam bydlela 5let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 13:21

Ahoj holky, taky bych se k Vám chtěla přidat. Sice jsem o nějaký ten rok starší než vy, ale chybí mi normální popovídání. Kamarádky a přátelé mají už děti velký (stejně jako já pubertální dcerku), mají spoustu práce a zábavy a na návštěvy nemají čas a já mám ještě malýho mrňouska (10měsíců), takže jsem tak nějak bokem. :( Po těch letech je to pro mně na mateřský jak poprvé.
Je tu i nějaká mamča od Berouna?
 Ivina

• Citovat
  • Upravit
367
30.1.06 13:22

Ahojky,já taky volím deníčky,protože je to přehlednější.Pokud tady nikdo nedá půl dne příspěvek do diskuze,tak se to musí hledat v emimino.cz diskuze a tím pádem to není pro všechny vhodné.ale i v deníčku jsou aktualizovány seznámky s jmény mamin,mimin,daty narození a měst kde žijí.tak si myslím,že tam je to přehlednější.Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.1.06 14:09

Holčiny tak píšu třeba to někdo přečte - něco na mě leze-nejste nemocné? Bolí mě v krku a jsem taková schvácená celá a bolavá au au uaaaaaaaaaaa :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Dala jsem si paralen ale mám 37,3 tak snad to povolí a zvládnu to. Pořád kojím a tak uvidím jak se na to bude tvářiti moje malá dceruška. Moc Vás zdraví a kdo si chce se mnou povídat - tak Vás srdečně přivítám.
jinak zdravím anonymní a jsem ráda ,,… :lol: :lol:

Tak pa holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.1.06 14:16

salečko já si zapla sledování k tomuto tématu a chodí mi upozornění do pošty že někdo něco napsal-je u toho odkaz a hned tě to hodí přesně tam, kde jsi dočetla..
tak se měj hezky a pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
30.1.06 14:21

PEZI,ale aby to takhle bylo,je potřeba mít email a to nemají všechny holky.Myslím,že pro většinu z nás je lepší si psát do deníčku a nezabírat tady místo v diskuzích.Tak to ještě promysly.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
30.1.06 15:18

Pezi - taky jsem se přihlísila k zářijnátkům, ale oni jsou zajetý a byla jsem nějak mimi mísu :cry:

Mě deníček taky líp vyhovuje. U zářijnátek se dva dny neukážu a mají 10 stránek a zapoměli, že nějaký nováček tam byl :?
Tady sice můžeš dávat metřík a grafická úprava je lepší, ale pokec je stejný jak tu, tak v deníčku.
Nás je tam zatím málo a myslím, že orintace je dobrá a za chvíli se znají všichni, že už ten metřík nepotřebuješ, protože je jedno jestli jsou o týden starší či mladší dítka než tvoje, kyždé mimi jde svým tempem. :wink:

Já mám ráda černobílé fotky, vystihnou přesně téma a rozvíjejí fantazii. Tak je to i z deníčkem - je „černobílý a krásný“. :)
Deníček je tu od toho, abys ses třeba mohla dlouze vypovídat nebo podělit se o zajímavé téma, což zde si myslím všichni očekávají stručnost a rychlost.

Jesli chceš tak se zkus na cvili do deníčku zapojit, stejně nejlépe pokecáš na chatu :!
My jsme si stanovili některé časy, samodřejmě to nestíháme všechny :lol:

Ivino -jestli chceš pojd k nám do deníčku Různat!!!! Tam si už víc pokecáš než tady!!

Budem setěšit!!

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
30.1.06 15:19

souhlasim se saleckou,holky vinovo pezy atd.prectete si clanek ruznata.a to jsme my,vecer v 8 hodin chodime na chat, tak tam taky muzeme pokecat(chodi se na caht i v poledne.)tak piste ale uz do denicku,ja se sem teda vubec nedivam.ani to nestiham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.1.06 17:10

Já jsem asi trošku zpomalená :roll: ,mrkla jsem do deníčku a je tam nějaké téma od Andělky a pod ním jsou diskuse na toto téma.Samozřejmě od vás.Mám teda psát pod tento článek?Jsem z toho zmatená,jak lesní včela.Pomozte mi s tím někdo,nevím na jakém principu to funguje.Prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.1.06 17:32

vinona ,

přesně tak :wink:

Aktuální deníček je https://www.emimino.cz/modules.php?… a tam dáš vložit komentář a třeba napíšeš pro začátek něco o sobě, holky zaktualizují seznámek a pak už se začneme seznamovat…

tak napiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.1.06 17:43

Pezy: tak se brzo uzdrav :D , a hlavně aby nebyli nemocné děti, co?
Jinak holky mají pravdu, zkus někdy zajít na chat, je tam sranda, v poledne nebo v 8h večer by tam někdo měl vždycky být.. No a do deníčku tě holky zvaly, takže přijď !

Irena + 2 kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
30.1.06 17:49

jasne jak pise petula prijd na denicek-ten od andelky.tam neco napis o sobe jako odkud jsi, no znas to. a pak uz se navazuje na to co se prave probira vsak uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.06 13:04

Ahojte holky, už trošku dýl si váš deníček pročítám a říkám si, že bych se k vám ráda přidala, koukám že rády přijmete každou novou maminku a jste na ni moc hodné. Váš přístup se mi moc líbí. Chci se teda zeptat, smím k vám?. Zatím nejsem na emiminu ani registrovaná, takže nemůžu vložit komentář do deníčku, ale vše napravím. Ahoj, zatím neregistrovaná MARIE

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure