Nové maminy na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
20.3.06 13:05

Ahojky,

jasně, zaregistruj se :) a přijď :) ;)

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.3.06 13:12

jasne marie,uz te cekame v denicku: aktualni je:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.06 13:22

Jé, holky díky, ani jsem nečekala takovou rychlou odpověď :D
Je mi moc líto, ale dneska se tam asi už nedostanu, ale zítra to snad napravím, konečně se zaregistruju a napíšu do deníčku.
Ahoj Marie

• Citovat
  • Upravit
1
21.3.06 14:19

Novacek

Ahojky maminy jsem tady nova narazila jsem na tyto stranky uplnenahodou a koukam je tady silene moc rad..Je mi 32let a mame doma 17 denni princeznicku.Doufam ze se tady dozvime hodne veci at nam to na materske skvele utika a hlavne se z nekym seznamime…Preji Vam hezky den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.3.06 20:32

ahoj bledule:jestli chces vyse jsem uvedla nas aktualni denicek,tak nam muzes psat tam,sem nidko moc nechodi-tady jsem to jen zalozila abych nekoho nasla ted uz mame vlastni denicek a je to super probirame vse.chodime i vecer na chat.jestli nevis jak to zde chodi.tak se pozeptej.nechci to vypisovat zbytecne,kdybys to vedela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
16.2.14 14:49

Tak čekám a čekám, kdy se tady uklidní situace s šíleným nárustem nováčků, kteří zakládají dablované a nesmyslené diskuze a emimino bude zase to, co bývalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
16.2.14 14:58

@valkil Já to tady pozoruju poslední 2 týdny denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.2.14 15:26

Taky si toho všímám.. dablované nevím, ale ty nesmyslné snad denně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.2.14 16:04

Ja jsem tady krátce, ale ctu již dlouho diskuse. Ja tedy nic neočekávam, je to veřejný chat a nesmí se to brát vážně, jen na odreagování. Z mého hlediska nechali, jak může byt někdo zde závislý, ale to je věc pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.2.14 16:05

…nechali… ma byt… nechapu…
Ach, ten tablet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
16.2.14 18:38

@vin Tak mám naprosto stejný postoj jako ty, ale i tak poslední dobou fakt nestačím zírat… a to, že se někomu něco nelíbí neznamená hned, že je závislý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
16.2.14 18:40

@Lejaa Dablované myslím v tom smyslu, že se tady hned zakladají nové na naprosto základní otázky, na které je tady mnohdy hodně diskuzí, které jsou třeba i živé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.2.14 18:42
@avm3 píše:
@vin Tak mám naprosto stejný postoj jako ty, ale i tak poslední dobou fakt nestačím zírat… a to, že se někomu něco nelíbí neznamená hned, že je závislý, ne?

Ja to nemyslela na tebe, ale všeobecně…
Ja to beru tak, ze tady přispivaji různé věkové skupiny, holky z různých sociálních skupin, každá ma různé vzdělání…
A hlavně je to anonymní, tak se i každá chová jinak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
16.2.14 20:28

@avm3 mě třeba zajímalo téma v jedné,,rozjeté'' diskuzi a bohužel jsem se nechytala. Holky už tam řeší úplně něco jiného, takže se nadivím, že se zakládají nové diskuze se stejným tématem. Navíc číst diskuzi, která má třeba 2000 stránek je prostě nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí