Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já je teď koupila, mají je teď v akci za 215,– zdá se mi, že jsou jiné než byly předtím, i mají jiný obrázek (ale možná jsem měla předtím dvojky, nejsem si teď jistá… teď jsem brala trojky)… ale přijdou mi lepší a měkší… sice mi teď taky přišly podobné jako huggiesky, po kterých se malý oprudil, ale zatím to vypadá ok…
Holky to myslíte ty v zelenym obalu?
my fungujem jen na nich, ještě tu mam zásoby, ale budem muset brzo taky koupit, tak nevim, po pampers se mi oprudila a osypala…
@MarieOVMUC to mě povídej, Tomík je na plenách a malá taky, naštěstí oba mají vel 4 a kupuju vždy ty co jsou v akci, ted ty huggis u nás v tescu vyšly levně, snad zítra dorazí rodičák že bych ještě v úterý zajela pro balík
naštěstí se neopruzujou po žádných, jen malá nesnese čisticí ubrousky z lidlu
a doufam že alespon Vali brzo pochopí nočník i když ted už je ima tak to asi necham na jaro ![]()
Máme ty nové, staré zelené už u nás nemají. Jsou dobré, neprotíkají, budeme je brát.
Holky a ty nové vypadají jak a už jsou v prodeji, nahradí ty zelené?? to je pěkně blbé, nám zrovna ty zelené dost vyhovovaly ![]()
Mám prosbu na ty z vás, které koupily ty nové Tesco plíny. Mohly byste se podívat na balík jestli se pořád ještě vyrábí v ČR? Já jsem je kupovala až do vel. 4, která už nám tolik nevyhovovala. Teď mám pleny z DM, jsou dobré, ale docela drahé a vyráběné v Polsku. Tak bych zajela do Tesca otestovat ty nové, jestli je budou mít.
@madi mají taky zelený obal, i plen je v balíku stejně, jsou tenčí ale měkčí takže jsou fajn, neprotekly
, ale bez akce dost drahý ![]()
@Elenloth to mě štve, z dm byly fajn ale ty polský
, ted jsem byla mrknout a jsou i ty nové vyrobené u nás ![]()
Tady je odkaz na ty nové plenky
http://www.itesco.cz/…i-a-kvalitu/
Tak my jsme vzali na zkoušku č.3 a fakt bych je přirovnala k pamperskám. Neprotekly ani jednu noc a malý se neoprudil i když je náchylný, takže u nás spokojenost ![]()
@Markéta80 @Mišela1 Díky za info. No ta cena je teda trochu vyšší, jsem zvědavá, jestli se kvalitativně fakt zlepšili. Plíny měli v akci celkem často, tak doufám, že tomu bude tak i nadále.
Koukam na ten odkaz, tam je, že v balíku je 30 plen, velikost 4, tak jsem zmatená ![]()
@Elenloth já mám trojky a jsou vyrobené v Česku… a přijdou mi fakt lepší, i když bývaly levnější, to je pravda… bez akce se už moc nevyplatí… zas ale malýmu dobře sednou, huggiesky nesnáší, pamprsky dávám, ale protíkají… DM tu nemáme, chci vyzkoušet ty jejich, ale ještě nebyla příležitost tam zajet a zkusit je…
No nadšená ztoho teda vůbec nejsem, nejen že zdražili ale nám fakt vyhovovali ty staré