Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Mijunkaa no kauflandácký jsou zase stejný jak Lidlovky
prý je vyrábí jeden výrobce.
akorát ty tescový jsou dražší než ty kauflandácký ne?
@Granda jj, Tesco jsou dražší než Kaufland. Mě teda ty Lidlovky přijdou úplně jiný
Na těch z Tesca je psáno vyrobeno v ČR.
Mně teda nově Tesco nevyhovujou, dcera je má častokrát do rána durch - i s pýžem samozřejmě
A to jí je 14m. a koupila jsem už 5ky, aby to vydrželo.. jsou slabé a pojmou stejný kulový jako Pampers… tak to asi jistí DM…
Holky, nakupujete některá plenky u Rossmanna? Jsou tam nějaké kvalitní za dobrou cenu?
@Mijunkaa píše:
@Granda jj, Tesco jsou dražší než Kaufland. Mě teda ty Lidlovky přijdou úplně jinýNa těch z Tesca je psáno vyrobeno v ČR.
myslela jsem ty staré z Lidlu, ty nové fakt ne… jinak jsem nedávno viděla u nás v Lidlu staré lídlovky. nevím, jestli to bylyještě zásoby, ale měli je tam…kouknu, jestli je mají stále.
@Granda tak to potom ano. Také jsem u nás viděla ještě ty staré.
Tak za nás tesco pleny super. Jsou tenčí a nejsou tak tvrdé jako byly ty staré a pojmou stejně jako pampersky, ty dávám na noc, přes ten tesco. A u nás mají v Tescu celý měsíc akci na za 215,– jakákoliv velikost. My máme 4, je jich tam 54 takže jedna vychází na 3,98. My naštěstí netrpíme na opruzeniny a jestli sem tam něci vyteče, to je málo kdy, tak je toho vždy habakuk, že by to nevychytala žádná plena ![]()
@Saricat píše:
@Granda No, vzhledem k tomu, že měnit budeme MUSET, když ty plíny končí, tak neposlala bys link, který kaufland plíny máš na mysli? do kauflandu nejezdíme (ale můžem, budu jezdit tam, kde koupím dobře věci pro malýho), ale předpokládám, že jich taky budou mít víc druhů, ne?
tady jsou
http://www.ku pi. cz/ sleva/detske-pleny-maxi-k-classic
mezery
Mame prvni balik na zkousku, a to vel. 2. Cena je fajn, 215/78ks. Jsou male, tenke a mekkoucke. Ale urcite toho nepojmou tolik co huggies, pampers nebo babylove. Taky se mi stredne pocurana plinka zda hodne mokra na dotek. Nicmene opruzeniny dcera z nich nema. Vyrobene jsou v Nemecku. PS Kamaradka ma lidl plinky 3, je spokojena.
Mě se ty nové moc nelíběj popravdě. Přidou mi víc takové umělé, šustivé, jak kdyby tam bylo víc igelitu či jak to mám říct :-/ Ty starý byly perfektní ráda jsem je kupovala a teď nevim co mám kupovat protože všechny jsou pěkně drahý
Nejraději máme Huggiesky (žádný zabarvený pruh nemají, jsou krásně bílé celé) ale sehnat je v akci aby se vyplatily dá taky práci :-/ Pěkně mě těma Tesco naštvali… nevim proč někdo furt vymýšlí nějaké inovace které jsou dycky k horšímu
![]()
Tesco Essentials byly super, nevím, proč je přestávají dělat :/ Ty nové Tesco Loves Baby jsme zkoušeli zelené Ultra Dry (naprostý propadák, chemický smrad, dokonce se malé podařilo vyrvat tu gumičku kolem nožičky a protekly 3× ze 3 pokusů) a fialové Super Fit. U těch - i když mi přišlo, že sedí fakt divně a že musí protéct taky, to bylo v pohodě, jen mi přijde, že když jsou mokré, je potřeba hned vyměnit, protože ta vlhkost zůstává i na dotek a malá je mrzutá.