Novorozenec a návštěva otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.9.24 08:16

Na druhou stranu samozřejmě, ona si nejspíš to dítě prosadila i přesto, že bylo jasné, že ten vztah nevydrží a teď je překvapená, že od něj nemá klid, ale že chce pečovat. Rozhodně je to tady vrána k vráně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
16.9.24 08:19
@arinecka píše: Více

Jenze zakladatelka slovem nenapsala, jestli tu nabizela jinou alternativu styku. Nenapsala, jestli kdyz prijde, chce prebalit dite, pochovat… Chodit venku s kocarem snad dokaze kazdej chlap. Zakladatelka jenom resi, ze o dite ma otec zajem a o ni ne. Je potreba aby se smirila s tim, ze jako partneri zkoncili, ale rodice jsou porad. A kdyz ji vadi ho mit doma, tak at da dite do kocaru spolu se seznamem nakupu a zacne se snazit se s nim dohodnout. Jako jednou tydne na chvili videt dite je nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
16.9.24 08:27
@unuděná píše: Více

On je dobrý otec. Zajímá se o své dítě. Jen nesnese v jedné domácnosti matku svého dítěte a ani se mu nedivím. Zajímala by mě jeho verze. Tipuju, že se s tou verzí matky bude dost rozcházet.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
16.9.24 08:28
@petulka23 píše: Více

Přesně tak. Pokud dítě uvidí jednou týdně na chvíli, tak to není otec, ale strejda na hraní. A evidentně tady ten chlap má zájem byt stále otcem, i když jim nevyšel vztah s matkou.

• Citovat
  • Upravit
53190
16.9.24 08:29
@Snorlaxik píše: Více

Není dobrý otec. Dobrý otec neleze ke své ex denodenně pod záminkou vidět dítě, ale snaží se domluvit, jak mohou dál fungovat. Neříkám, že ona je svatá, ale naprosto chápu, že pokud s ním není domluva, chce to dát na soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
16.9.24 08:29

Zato on bez ni by to dite jiste mel ze jo :mrgreen: ona na to dite mysli, a potrebuje klid. Je v sestinedeli. Jak to bude dal ukaze cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
16.9.24 08:32
@petulka23 píše: Více

Ale ja tohle vim, taky jsem ji to psala. Vsichni vime ze dite neni jen jeji, a otec na nej ma stejna prava jako ona. Nikdo prece nepise, ze mu ho nema vubec davat. Ze je zhrzena a nastvana, ze se na ni vykaslal a nechce ji, vime taky. A ze by se mu nemela mstit pres dite. To snad chape kazdy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
16.9.24 08:32

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
16.9.24 08:39
@Kelsey1 píše: Více

Jsem pro, aby si otec dítě bral, ale jak píšou ostatní ne všechny matky jsou tak organizované a dítě tak snadno odložitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
16.9.24 08:59
@jita555 píše: Více

Ale i to se da vykomunikovat. Jestli ma chlap kazdy den cas, tak holt pokud ma zajem tak bude konkretni dny treba od 3 do 5 na telefonu a az zakladatelka zavola, ze je ditko pripravene, tak muze otec nabehnout a jit se prochazet. Ale to musi chtit oba dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9820
16.9.24 09:15

Dobrý otec dbá na to, aby matka jeho dítěte byla v pohodě, měla zajištěné potřeby a mohla se plně starat o novorozence, který profituje z toho, že je kojen, opečováván a v klidu a pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
16.9.24 09:22

Škoda, že zakladatelka už nereaguje. Zajímalo mne, jak ona se snaží s otcem domluvit a jaké návrhy mu dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.9.24 09:28
@Jahru píše: Více

Naprosto přesně :palec: Tyhle „práva otců“ bez plnění povinností mě už začínají vytáčet. Pomalu aby mu ještě navařila a připravila kafíčko, když k ní přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14002
16.9.24 09:32

Teď už fakt jen teoretizuji, ale co když ona na něj jede stylem. Nechceš mě, nebudeš vídat ani dítě :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.9.24 09:33
@Pidulka1991 píše: Více

Tak je čů. za no :lol: :lol: Jako co na to říct, známe jen tu jednu stranu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí