Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na druhou stranu samozřejmě, ona si nejspíš to dítě prosadila i přesto, že bylo jasné, že ten vztah nevydrží a teď je překvapená, že od něj nemá klid, ale že chce pečovat. Rozhodně je to tady vrána k vráně.
@arinecka píše: Více
Jenze zakladatelka slovem nenapsala, jestli tu nabizela jinou alternativu styku. Nenapsala, jestli kdyz prijde, chce prebalit dite, pochovat… Chodit venku s kocarem snad dokaze kazdej chlap. Zakladatelka jenom resi, ze o dite ma otec zajem a o ni ne. Je potreba aby se smirila s tim, ze jako partneri zkoncili, ale rodice jsou porad. A kdyz ji vadi ho mit doma, tak at da dite do kocaru spolu se seznamem nakupu a zacne se snazit se s nim dohodnout. Jako jednou tydne na chvili videt dite je nesmysl
@unuděná píše: Více
On je dobrý otec. Zajímá se o své dítě. Jen nesnese v jedné domácnosti matku svého dítěte a ani se mu nedivím. Zajímala by mě jeho verze. Tipuju, že se s tou verzí matky bude dost rozcházet.
@petulka23 píše: Více
Přesně tak. Pokud dítě uvidí jednou týdně na chvíli, tak to není otec, ale strejda na hraní. A evidentně tady ten chlap má zájem byt stále otcem, i když jim nevyšel vztah s matkou.
@Snorlaxik píše: Více
Není dobrý otec. Dobrý otec neleze ke své ex denodenně pod záminkou vidět dítě, ale snaží se domluvit, jak mohou dál fungovat. Neříkám, že ona je svatá, ale naprosto chápu, že pokud s ním není domluva, chce to dát na soud.
Zato on bez ni by to dite jiste mel ze jo
ona na to dite mysli, a potrebuje klid. Je v sestinedeli. Jak to bude dal ukaze cas.
@petulka23 píše: Více
Ale ja tohle vim, taky jsem ji to psala. Vsichni vime ze dite neni jen jeji, a otec na nej ma stejna prava jako ona. Nikdo prece nepise, ze mu ho nema vubec davat. Ze je zhrzena a nastvana, ze se na ni vykaslal a nechce ji, vime taky. A ze by se mu nemela mstit pres dite. To snad chape kazdy ne?
@Kelsey1 píše: Více
Jsem pro, aby si otec dítě bral, ale jak píšou ostatní ne všechny matky jsou tak organizované a dítě tak snadno odložitelné
@jita555 píše: Více
Ale i to se da vykomunikovat. Jestli ma chlap kazdy den cas, tak holt pokud ma zajem tak bude konkretni dny treba od 3 do 5 na telefonu a az zakladatelka zavola, ze je ditko pripravene, tak muze otec nabehnout a jit se prochazet. Ale to musi chtit oba dva
Dobrý otec dbá na to, aby matka jeho dítěte byla v pohodě, měla zajištěné potřeby a mohla se plně starat o novorozence, který profituje z toho, že je kojen, opečováván a v klidu a pohodě.
Škoda, že zakladatelka už nereaguje. Zajímalo mne, jak ona se snaží s otcem domluvit a jaké návrhy mu dala.
@Jahru píše: Více
Naprosto přesně
Tyhle „práva otců“ bez plnění povinností mě už začínají vytáčet. Pomalu aby mu ještě navařila a připravila kafíčko, když k ní přijde ![]()
@unuděná píše: Více
Teď už fakt jen teoretizuji, ale co když ona na něj jede stylem. Nechceš mě, nebudeš vídat ani dítě
?
@Pidulka1991 píše: Více
Tak je čů. za no
Jako co na to říct, známe jen tu jednu stranu ![]()