Novorozenec a návštěva otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.24 17:20
@Pidulka1991 píše: Více

Protože když jsem mu řekla, že jsem těhotná, tak se začal kroutit a rozešel se se mnou. Pak začal prosit o odpuštění a druhou šanci. Proto jsem mu řekla, že k němu bydlet jít nechci, ztratila jsem důvěru. Chtěla jsem bydlet v rodném městě, kde máme oba dva rodiče a kde by jsme měli i pomoc od rodiny a měli jsme i větší styk s rodinou. Navíc tam bydlí v bytě v 5. patře bez výtahu a máme pejska. Takhle on by se vracel až večer. A já bych tam byla na vše sama. Navíc tam nikoho ani neznám. Tady máme rodinu a známé.

Pak celé těhotenství mi vyčítal, že se má stěhovat sem ( s tím že by jsme museli sehnat bydlení), ale věděl to dopředu. A kolem toho furt dohady.

• Citovat
  • Upravit
15588
9.9.24 17:22
@Anonymní píše: Více

Jakého sis našla, takového máš. A s takovým máš taky dobrovolně dítě. ;)
Teď ho budeš muset tolerovat, i když spolu nejste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.9.24 17:28
@Šmoulice píše: Více

Tatar jsi ty a tobe podobne, kdyz nerozumis psanemu textu a hned obvinujes ze lzi. Vzdyt to pise jasne, tak priste poradne cti.

Ještě alimenty nemáme vyřešené. Proto bych to i proto dala k soudu, ať mám pevně stanovené kolik musí platit. A aby když by neplatil, tak abych se toho mohla domáhat. Takhle mi jednou něco dá a pak ne. On je mstivý. Od doby, co jsem porodila má zájem jen o malého a já ho vůbec nezajímám. A nedávno přišel s tím, že končí a že chce malého vídat. Mrzí mi to, protože jsem chtěla kompletní rodinu a myslela jsem si, že ho malý změní. Už v těhotenství mi opouštěl, snažila jsem se to urovnat kvůli malému. Bolí mi, že cit ke mně nemá. Jak se tady na něj mám každý den koukat a vycházet s ním. Bolí mi, že jsem v šestinedělí a on mi opouští v této situaci. Vím už, že s takovým člověkem nemá smysl být. Jen se přes to potřebuji nějak přenést. Ale on mi bude dělat jen dusno a chce tady být každý den. Já kojím na požádání malého a tohle mi na psychiku moc nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
9.9.24 17:52
@Šmoulice píše: Více

Tomu říkám zhodnocení celé situace. :palec:
To zakladatelka určitě chtěla slyšet… :think:
Všichni v životě děláme chyby někdo menší a někdo holt ty větší.
A ano, musíme umět za to nést následky. Nebude to mít nijak jednoduché ani do budoucna.
Taky o tom bohužel, vím svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.9.24 18:01
@Anonymní píše: Více

A proč by neměl má dítě platit? Pokud je to normální otec, tak platit bude i bez soudu. A samozřejmě je tam ještě jedna podmínka, milující matka, co pochopí y že dítě má i otce a nebude jim bránit ve styku a nebude zneužívat alimenty na dítě pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
9820
9.9.24 18:09
@Snorlaxik píše: Více

A je to tady! Nehty, kadeřnice, kabelky a luxusní dovolené placené z alimentů nebohého, oškubávaného otce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
9.9.24 18:11

@Jahru No jistě, protože otcové platí tak horentní sumy, že matky leží doma na sofa a nemusí nic… :mrgreen: a určitě je většina otců normálních, proto musí ženské chodit pro dávky, protože všichni platí vzorně a ve výši, aby s tím jejich děti v pohodě mohly vyžít… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9820
9.9.24 18:14
@Monchichik píše: Více

Ale pro ty dávky přeci chodí proto, aby mohly mít víc kabelek, ne snad?! :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.9.24 18:17

Jo devce, tech normalnich bohuzel moc neni, staci se trochu rozhlednout kolem. Ale, i kdyz s nekterymi tvymi nazory souhlasim, tak, to tvoje vecne litovani chudaku tatinku a hazeny spiny, na ty mrchy matky, je uz vazne dost divne a nechapu, odkud to prameni, co se ti prihodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.9.24 18:18
@Jahru píše: Více

Nebudeme si nic nalhávat, že všechny ženy alimenty využívají jen ve prospěch dítěte. Respektive, že si nenadsadí náklady na dítě, aby nemusely ony ze svého dávat na dítě tolik peněz.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.9.24 18:21
@karinka píše: Více

Nepřihodilo se mi nic. Jen si moc dobře vybavuju období, kdy jsme byli s chlapem od sebe a téměř všechny ženy v okolí mi radily, ať ho dám k soudu, nechám si dát vysoké alimenty a jemu styk s dítětem 1 víkend za 14 dnů :poblion: vůbec nemyslely na dítě, viděly jen peníze :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
77375
9.9.24 18:24

v ČR se alimenty vypočítávají procentem z platu otce a koeficientem věku dítěte, ne podle nákladů na dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.9.24 18:29
@stinga píše: Více

Už se to změnilo? Pamatuju si ještě diskuze, kdy tady ženy vymýšlely, jak co nejvíc nadsadit náklady na dítě, aby jim soud příklepl co nejvíc peněz.

• Citovat
  • Upravit
9820
9.9.24 18:30

Zato všichni otcové platí bez keců, včas a ve vyměřené výší, že :mrgreen:
A opravdu si myslíš, že průměrná výše alimentů ve výšce nižších tisíců pokryje polovinu nákladů na dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.9.24 18:32
@Jahru píše: Více

Mnohdy to ty náklady pokryje, kór když se otec podílí ještě na placení kroužků apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure