Novorozenec a návštěva otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15586
9.9.24 11:36
@Tarena píše: Více

Taky mi to tak přijde … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
9.9.24 11:37
@Jahru píše: Více

A mimino nemá právo na oba rodiče? ;) Má … A čím dřív si s otcem vybuduje vztah, tím líp …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Šmoulice píše: Více

Nemají nic, ani svěření dítěte do péče. On jí prý občas nějaký peníze dá, jindy ne. Prostě jako holubník. Evidentně využívá toho, že ho zakladatelka nechce odstřihnout (od sebe myslím, ne od dítěte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
@Anonymní píše: Více

Já bych to brala.
Pokud by to byl dobrý otec šoupla bych mu miminko na hodinku na procházku.
A využila bych ten čas na úklid nebo cvičení nebo práci.
:D
Určitě bych ale nechtěla mít doma každý den ex a ještě lítat okolo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.24 11:38

Hele jako já s tím názorem souhlasím, ale jedná se o měsíční mimino. Nemyslím, že bude mít s otcem kvalitnější vztah, když za ním bude chodit denně jak se mu zlíbí a deptat tím matku, než když si ho vezme 3× týdně na hodinu do kočáru. To zase nezacházej do krajností :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149367
9.9.24 11:38

Tobě nedochází víc věcí taky a to po porodu nejsi. Chci tě vidět když tě opustí otec dítěte, ty v šestinedělí, nová věc všechno, malé mimino, vysírající otec každý den, co sice s tebou nechce být, ale přes dítě vysírat bude. Budeš celá nadšená ze situace. Ty ano, já ne stejně jako není zakladatelka. Aspoń nebudu dělat na šestinedělku ramena přes monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
9.9.24 11:45
@Anna766 píše: Více

Nadšený by nebyl nikdo. To si nemusíme na nic hrát … Ale zakladatelka moc dobře věděla, s kým si dítě udělala. Ona přece doufala, že ho miminko změní. Myslím si, že ten rozchod musela čekat. :roll:

@unuděná

Tak já nikde nepíšu, že tam musí být nutně denně. A je jedno zda bude doma, nebo do kočárku si ho vezme. To je celkem fuk. Ale je dobře, že o kontakt stojí. A že se nespokojí s hodinou jednou za 14dnů.
Zakl by se taky nelíbilo, kdyby svoje dítě viděla jednou za čas … to tady chci celou dobu vysvětlit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 11:46

Tvoje velka osudova hloupost byla myslet si, ze dite nekoho zmeni. Ne nikdy nezmeni, naopsk to celou situaci zhorsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14001
9.9.24 11:47
@Anna766 píše: Více

On dítě nechtěl, ona ano. (Měli použít ochranu o tom žádná). Vůbec se neznali, opustil jí hned, ona ho chtěla zpět slibila mu asi hory doly. Byli spolu 4 měsíce, když otěhotněla, tam je dost velká pravděodobnost, že to neklapne. Proč se nechtěla nastěhovat k němu? :think:.
Doufala, že ho miminko změní? Kurňa po těch letech na miminu, víme jak to chodí. S matkou společného mít nic nechce, ale o dítě v tuto chvíli zájem má.
Jako zase nebudeme dělat ze zakladatelky úplnou chudinku, sama mohla čekat, co příjde. Vlastně nemohla, protože má dítě s cizím člověkem

Příspěvek upraven 09.09.24 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
9.9.24 11:47

A zakladatelku porad boli, ze nechce byt s ni. Porad doufa, kdyby kyvnul, jsou spolu. To mi neprijde, ze by pan byl nejake monstrum, kdyz ona s nim chce byt.
Vubec nepise, jak se chova k diteti, jestli je miminko spojene a tak. Pise porad jen o sobe. Mam pocit, ze tam se bude mstit vice matka, nez otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
9.9.24 11:52
@Tarena píše: Více

Já z toho mám dost podobný pocit. ;) Proto nejsem úplně sluníčková, jako některé spasitelky tady …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.9.24 11:57

Mně by docela zajímalo, která z vás, které ten jeho přístup ohledně každodenních návštěv vidíte jako bezproblémový, by byla ochotná komukoli přistoupit na nápad - já tě budu denně navštěvovat. Je jedno, jestli by to byla třeba máma, ségra, kamarádka, kolegyně nebo třeba bratranec, kterého zrovna nemusíte vidět a poslouchat jeho kydy. A tady je jedno, že on je otec dítěte. Samozřejmě, že má svá práva, ale stejně tak má svá práva maminka. Minimálně na své soukromí. Takže pokud se s ním nedá dohodnout na nějaké oboustranné variantě, tak zbývá jedině soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
9.9.24 11:59

Takže klasika Vzath na nic, chceš to zachránit miminem, ála „zapomenutá“ antina a chlap místo aby tě začal obskakovat, tak chce „jen“ být otec. Tak ty mu za trest dítě sebereš :roll:
Dej to samozřejmě na soud kvůli penězům na dítě a tebe, ale přestaň si od něj uraženě vylučovat city k tobě, bavte se o dítěti. Vědomě jsi ho přivedla do vztahu na nic, tak buď ráda, že má otce a nesnaž se to zhatit. Až budeš ve 2, 3 letech chtít do práce a dítě bude nemocné, jak se ti bude druhý rodič hodit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
9.9.24 12:01
@Denisa56 píše: Více

A proc poslouchat? Dam mu dite a jdu spat, nebo si cist do vedlejsiho pokoje, na kafe, zalezi kolik toho uz otec zvládne.
U mimina jsem cekala, az otec prijde z prace a ja budu mit pauzu byt chvili sama

To prece neni navsteva, ktere musim varit kafe a chystat jidlo, a cim bude dite vetsi, tim vice s nim bude venku nebo on u sebe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
9.9.24 12:02
@unuděná píše: Více

No, dítě je na světě měsíc, takže pokud jí dal peníze více než 1×, tak moc nevím, co by jí měl ještě dál dávat ;) (samo nevíme kolik jí dal…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí