Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anna766 píše: Více
Otec má na dítě stejné právo jako matka. A té holce po porodu, to asi úplně nedochází …
@Tarena 4 měsíce, nebylo to plánované. Pak jsem zvažovala, jestli si mimi nechat, protože jsem věděla co mi s ním může čekat. Ale až takové jsem si to nepředstavovala. Neměla jsem srdce na to jít na potrat.
@Anna766 píše: Více
Vypadá to, že ne. Zcela typicky jen vysí. rá u ní doma a svým způsobem ji vydírá skrz dítě viz věta Musí bylt podle něj a když není, tak je zle a mstí se Tady to bude ještě nepříjemná soudní strkanice, pokud mu nechce nadosmrti ustupovat ve všem…
@Anonymní píše: Více
Prvně mi opustil, když zjistil, že jsem těhotná. Proto jsem měla představu, co mi může čekat s ním. Ale já jsem mu dala šanci, protože jsem byla naivní, že ho ta situace změní.
@unuděná píše: Více
Právo má. A to mu fakt upřít nemůžeš. Jasný, zatím soud 50:50 péči nepřiklepne. Ale časem klidně ano. ![]()
A já mu docela fandím. Mezi sebou můžou mít cokoli. Ale i to dítě má právo na tátu. A je dobře, že ten zájem má …
Dva cizí lidi si pořídili dítě. A teď nebude chtít ustoupit ani jeden. ![]()
Bude to asi dost masakr.
A on nepracuje, ze ti tam chodí kdy se mu zachce?
Ty jsi nechtela bydlet u nej, on u tebe, tak se nediv, ze nejste spolu.
A jak se o dite stara, kdyz je u tebe? Prebali? Vykoupe?
@Šmoulice píše: Více
Tady to bohužel nevypadá, že má zájem o dítě, ale zase zcela standardně jen chce skrz něj prudit matku. Pokud má zájem, tak mu jistě nebude vadit, když mu ho zakladatelka dá do kočárku a později k němu domů, pěkně se vším všudy. A jistě mu nebude vadit soudem stanovené výživné, které zatím spíš tak jako neplatí, než platí. Zájem je jedna věc, ale je potřeba tomu dát nějaký rámec, jinak z něj zakladatelku trefí. A nechat si po 4 měsíčním vztahu dítě, které jeho otec nechce a odejde, s tím, že se určitě změní, to chce teda fakt odvahu. Na to bych zase já neměla žaludek stran toho dítěte.
@Šmoulice píše: Více
A nemělo by se koukat hlavně na práva toho mimina? Měsíční děcko má být primárně u matky a není to hračka, kterou si tatík půjčí, když se.mu zachce, protože má právo
Myslíš, že mu prospěje, když máma bude vystresovaná z pravidelných návštěv prudiče?
A co píše zakladatelka, tak jaksi zapomíná na své povinnosti, jako pravidelně platit.
Tak ono to vypada, ze myslela, ze ditetem otce k sobe pripouta. Prijde mi, ze ji stve, ze o dite ma zajem a o ni ne.
Nečetla jsem vše. Mají už soudně stanovené alimenty?
Jestli chce prudit matku, těžko říct … jeho vyjádření jsme nečetly, že …
A samozřejmě, že je potřeba tomu dát nějaký rámec. Jen to právo prostě má. Ať se to matce líbí, či nikoli … ![]()
formality si urcite pores (je vubec zapsany jako otec v RL?), penize i styk s mimcem… (samozrejme ze mas narok i na soukromi a dny bez neho)
bohuzel to, ze ti zlomil srdce, v peci o ditko nikoho zajimat nebude…
dela ti nejake jine problemy nez ze te boli ho vidat?
@Tarena píše: Více
To je taky možné. A o to je horší, že ho má denně doma, což živí její naděje na vizi dokonalé rodinky ![]()