novorozenecke akne

70
5.6.09 17:16

novorozenecke akne

Ahoj maminky, prosim o pomoc, malymu se udelalo novorozenecke akne. Nejdriv jen na tvaricce, dostali jsme na to od doktorky zinkovou mast, ale prijde mi, ze je to spis horsi nez lepsi a uzt to ma po celem obliceji. Vypada to fakt desne. Nemate nektera tip, co na to? nebo alespon kdy to zmizi? predem moc dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
5.6.09 17:57

Báro, v porodnici mi doporučovali oplachovat černým čajem, že to pěkně vysuší, ale nezkoušela jsem to - obě holky to měly jen malinko. Zmizelo to během pár týdnů.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.6.09 18:17

Ahoj Baru, nám MUDr. doporučila Excipial - buď lotio nebo mast s mandlovým olejem. Neboj, ono to časem zmizí :wink: Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
5.6.09 19:20

Zmizelo to asi za 2-3 týdny, ale nemyslím, že by to bylo po tom mazání zinkovou mastí :wink: Asi to má svůj čas, zmizí to samo a je jedno, čím se snažíš to ovlivnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.6.09 19:25

Diky moc za vsechny tipy a rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 20:22

male zmizelo az po tretim mesici,i kdyz jsme mazali,zdalo se to nekonecne:)

• Citovat
  • Upravit
2346
5.6.09 21:04

Nemazala jsem ani u jedne dcery a zmizelo to samo. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
5.6.09 21:53

My mazali Excipial krémem a když to měl nejhorší tak nám dr. napsala Bactroban. Myslím, že to zmizelo během dvou týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.6.09 14:05

Tak nás to trápilo také. Nejprve jsem si myslela, že jsou to potničky, ale bylo to asi to akné. Diskuse o tom tady: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Pak jsem dostala vzoreček toho krému „Bioderma Atoderm po zinc“ a do 4 dnů pravidelného mazání (vždy když se mi zdál být zase vysušený, mazala jsem) měl Tomášek pleť hladkou jako prdelku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí