Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@gargamelinka tak Royal je největší hnus
. Já s fitminem nemám dobré zkušenosti, kvalita nic moc. Pokud ale sedí tak bych hned neměnila. Máte jí chvilku tak nabízet a pak sebrat, jak začneš vymýšlet x věcí s tím tak za chvíli nebudeš vědět co jí dát aby něco snědla
Ona se nají až zjistí že nic nebude, sama vidíš jak u toho zlobí. Já tohle dělal u starší a dopadlo to blbě, je krmena z ruky
,ale už jsme se naštvala, dokrmím masem co má v mrazáku. To se rychle kazí a když to nesežere ten den můžu vyhodit a zase zkusíme granule jestli po nějaké době jí sednou a tam už nemusím řešit že když nesežere tak se zkazí. štěně oproti starší jí krásně a sama
. jenom starší úmyslně stojí těsně za ní takže malá jí vždy vyhání od misky ![]()
@Eowyn01 krmim tim, co chovatelka - 4× denne..chovatelka jim je prave davala s vyvarem..u nas vyvar sni, granule necha. Davam davku podle info na granulich -mela by mit v tomhle veku cca 220 g -takze ji davam cca 55 gramu a kdyz uz neco sni, tak treba 20 g. Ochutila sem ji je tou masovou konzervou a s tim sem pocitala i do budoucna, ze bude dostavat.Ale nechce ani to. Oblize to, takze to ji chutna, ale granule ne ![]()
@Markéta80 jj Royal se mi taky nelibil..nejdriv nadseni, ze je to primo pro ne a pak zjisteni slozeni
no uvidime..dnes rano sem ji to dala, cuchla, odesla, nechala sem 10 min. a odnesla..v 11 pry neco snedla, ale malo..ted nevim, jsem v praci.Bude to boj, vybirava holka..
@gargamelinka je toho na ní moc, přišla o sourozence, mám místo. Royal je hnus největší a byl vždy
Já teď objednala nové tak uvidím, prý sedí i alergikům tak uvidíme, ale vzala jsme štěnicí a dostane i starší jestli jí budou sedět.
@Markéta80 jj ona i veterinarka rikala, ze jak je z 12 sourozencu a nebyli ani prikrmovany, tak to muze byt taky duvod a nebo i to teplo.Take jsem vcera koupila novy maly pytel granuli -nakonec sem vzala Brit fresh, ale jeste sem je neotevrela, tak uvidime
@gargamelinka zatím je nedávej. dej jí čas, jak se začnou měnit granule takhle brzo nejspíš bude mít průjem
A zrovna brit nemusí sednout, teď jak do všech cpou hmyzí protein ![]()
@Markéta80 jj pockam..zatim urcite necham to co ma a az se rozji..tak bych to pak chtela zmenit
@gargamelinka píše:
Ahojky, tak mame pejska domaje strasne hodna, klidna..jsme bez nehod. Chodime poctive po kazdem probuzeni ven..spinka opravdu vetsinu sveho den.Noci jsou take dobre -jdu s ni 2× (o pulnoci se budi a pak v pul 4)..problem nam nastava kolem 5 hodiny, kdy zacnou vice jezdit auta a ona uz ma pocit, ze je rano.Na noc je v ohradce, tak tam pak vyvadi a knuci. Zkousela sem vydrzet, ale nemam na to, dnes vzbudila i deti .Furt tam litam a jen rikam ne.. a dalsi problem, co mame je teda jidlo. Proste neji. A kdyz uz ji, tak strasne malo. Suche granule vubec, s vyvarem vypije vyvar, granule vyplive, to same s konzervou cisteho masa, kdy to trosku obalim..oblize granule a necha je tam.Uz sem fakt zoufala
vcera jsme byli na veterine, je zdrava, nestrada, ma 5,4 kg..pry mam nechat treba 1-2 jidla vyhladovet.Dat ji, nebude chtit, tak sebrat po chvilce.Dnes rano cuchla a odesla, tak ted dostane az v poledne, ale trha mi to srdce a myslim si, ze je to spatne. Bojim se, aby ji treba neklesl cukr nebo tak, ale na veterine rikala, ze to na nas zkousi, ze zatim dostala vzdy neco lepsiho..holky mate zkusenosti s nejedliky?
Tohle neni dobry.
Kdyz se vzbudi, tak vyvencit.
A pelisek dat idealne vedle postele, kde spis.
@Lucie_Sx jo jo kdyz se vzbudi, tak s ni hned jdu ven..knuceni nastava pak rano po 5 hodine..v pul 4 usne normalne po vyvenceni a pak se vzbudi az zacnou jezdit auta, tak jdeme zase ven a pak uz spat nechce..ale dneska je treba klid.Byla venku v 22 a pak se vzbudila az v pul 5 a ted spi..
@gargamelinka hlavně kvalitní granule nenajdeš ve zverimexu. Jakou má vůbec řadu Fitminu? I když naší nesedl ani ten z nejvyšší řady ![]()
@Markéta80 píše:
@gargamelinka hlavně kvalitní granule nenajdeš ve zverimexu. Jakou má vůbec řadu Fitminu? I když naší nesedl ani ten z nejvyšší řady
Proč ne? Musíš mít jen dobrý Zverimex.
@gargamelinka ona si zvykne, když jsme štěně přivezli tak jsme jí brala kolem 6h a už tady nehody byly. Po 2m dneska otevřela oko v 8:30 a asi by ještě ležela, ale já jí raději vzala hned. A starší tu pokud nevytáhnu z postele by spala snad do 12
. teď manžel bude mít noční tak je bere kolem 6 a to se starší na něj tváří hodně ublíženě
. S nejmladší ještě nebyl vždy přiběhne se kouknout kdo přišel a než si vezme vodítko tak běží zpět do pelechu spát
Tak počítám že jako dospělá bude jako starší a taky bude spát. jen tahle po posledním venčení si jde lehnout do pelechu, nemá vůbec snahu se dostat do postele
Počítám až se naučí vyskočit že tam bude taky ![]()
@Havlova otázka zní kdo jaké granule řadí do kvalitních. Máme tady ve zverimexu taste of the iild, ty nesedí nikdy žádnému psu. Z nabídky bych jedině vzala Acanu, jenže bud mají 300gr balení nebo to největší a navíc cena dost přepálená oproti e-shopu. největší výběr mají z pro planu a Royalu
Zverimex si tam nebude držet dražší, kvalitní co nemají takovou reklamu. tam chodí lidi právě pro ten Royal a brit a ideálně Royal pro určitá plemena ![]()
@Markéta80 píše:
@Havlova otázka zní kdo jaké granule řadí do kvalitních. Máme tady ve zverimexu taste of the iild, ty nesedí nikdy žádnému psu. Z nabídky bych jedině vzala Acanu, jenže bud mají 300gr balení nebo to největší a navíc cena dost přepálená oproti e-shopu. největší výběr mají z pro planu a RoyaluZverimex si tam nebude držet dražší, kvalitní co nemají takovou reklamu. tam chodí lidi právě pro ten Royal a brit a ideálně Royal pro určitá plemena
Já tam chodím pro Yoggies. Ze začátku brala jen pro mě a pár malých pytlíků na zkoušku. Teď už jede ve velkém, včetně pamlsků, jogurtů atd. Prostě klidně objedná co chceš. A ještě ti to od určité ceny doveze až domů.
@Markéta80 píše:
@Havlova otázka zní kdo jaké granule řadí do kvalitních. Máme tady ve zverimexu taste of the iild, ty nesedí nikdy žádnému psu. Z nabídky bych jedině vzala Acanu, jenže bud mají 300gr balení nebo to největší a navíc cena dost přepálená oproti e-shopu. největší výběr mají z pro planu a RoyaluZverimex si tam nebude držet dražší, kvalitní co nemají takovou reklamu. tam chodí lidi právě pro ten Royal a brit a ideálně Royal pro určitá plemena
Kazdy „zverimex“ ale neni stejny.
A dost se lisi retezce a soukrome prodejny.