NT screning v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.18 13:31

já jsem taky objednaná na dopoledne, odpoledne prý tohle nedělají a třeba vůbec nevím, ke komu půjdu, mně to sestra neřekla…nebo vy jste se objednávalli ke konkrétnímu lékaři? já ani nevím, kdo tam pracuje :oops: to jsem něco podělala? :o doufám, že jsou tam všichni stejně kvalifikovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
24.11.18 13:48
@Anonymní píše:
@malone.v
A ke komu jdes?me rekli,ze jen dopoledne objednavaji :nevim:

k Doubkové, respektive k panu Doubkovi, sestra se mě ptala, zda mi nevadí, že mě vyšetří on. Dala mi na toto centrum kontakt moje gynekoložka.

• Citovat
  • Upravit
malone.v
24.11.18 13:50

@mandarinkapomeranc já jsem dostala kontakt od mojí lékařky a hned jsem tam zavolala že se chci objednat k paní Doubkové. Sestra se mě ptala na spoustu věcí, chtěla vědět v jakém jsem týdnu podle utz a menstruace a vypočítávala to tak, aby to vyšlo na ten 13. týden. Řekla jsem jí, zda by to nešlo až po obědě, abych se dostala do Brna a bez problému mě objednala. Volala jsem tam cca měsíc dopředu.

• Citovat
  • Upravit
24.11.18 14:17

@malone.v
Tak to bude tím, že jsi známá přes lékařku, my „obyčejní“ máme asi bohužel smůlu :zed: já volala dopředu napopud kamarádky už na začátku 8. týdne, aby bylo místo. Gynekoložka mně zatím o vyšetření neříkala, ale když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem volala v 10. týdnu u taky mě objednali, ale taky na dopoledne. Je to s prminutím bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
24.11.18 14:28

@mandarinkapomeranc já nejsem ničí známá, moje lékařka je pouze moje lékařka, nijak se spolu více neznáme. dala mi jen letáček. já tady neznám skoro nikoho, protože jsem tady teprve rok.

• Citovat
  • Upravit
2073
24.11.18 17:09

mezi odběrem krve a ultrazvukem je jen chvíle, než na vás budou mít čas na ultrazvuku. Ultrazvukové vyšetření rovnou popíšou, výsledky krve volají odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
26.11.18 16:58
@Anonymní píše:
@malone.v Diky moc! To me taky tesi, jsem objednana az na 11 hod., to by bylo utrpeni :P

Ahojky, tak píšu, jak jsem slíbila. Docela dlouho jsem tam čekala, přišla jsem na řadu až kolem půl 3. Nejdříve jsem šla na krev a pak jsem tak 15 minut čekala na ultrazvuk a pan doktor byl super, byl pečlivý, utz trval kolem půl hodiny, dostala jsem fotku a testy krve mi dají vědět do dvou dnů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 17:18

@malone.v Diky, ze sis vzpomnela ;) to nezni tak hrozne. Drzim palce s vysledky testu 8) a jak je to s tou vahou, pta se na plnou pusu i pred partnerem?

• Citovat
  • Upravit
malone.v
26.11.18 17:49
@Anonymní píše:
@malone.v Diky, ze sis vzpomnela ;) to nezni tak hrozne. Drzim palce s vysledky testu 8) a jak je to s tou vahou, pta se na plnou pusu i pred partnerem?

nene, paní na recepci mi dala před odběrem krve dotazník a tam to bylo :-) takže jsem to jen vypsala. a potom paní na odběru krve se jen ptala, zda ta váha souhlasí. ale na odběr jsem šla sama protože ta místnost je malinká a vzala jen mě bez přítele a on šel se mnou až na utz :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 18:26

@malone.v Tak to je parada! Hned jsem klidnejsi :dance:

• Citovat
  • Upravit
29.11.18 23:02

@malone.v kdy byly vysledky,hned druhy den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
30.11.18 12:39

@mandarinkapomeranc pan doktor mi volal asi za dva nebo z tri dny, genetika dopadla dobre, jen me spatne proudi krev placentou takze jsem dostala acylpyrin

• Citovat
  • Upravit
30.11.18 14:26

@malone.v
ty jo, tak to je taky divný, já jdu na 11:30 a druhý den hned ráno na lačno na gyndu a prý bych už měla mít výsledky z NT, tak teď mám obavy, aby fakt byly…to bych jela do Brna zase zbytečně :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
30.11.18 16:09

@mandarinkapomeranc ja jsem na gynde byla pred tim, takze netusim. ale pokud jdes na gyndu zitra a doktor rikal, ze tam ty vysledky posle, tak by to mel stihnout vcas. me ty vysledky volal telefonem a mozna uz je doktorka mela na mailu, to netusim, jdu k ni az behem svatku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky