Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem taky objednaná na dopoledne, odpoledne prý tohle nedělají a třeba vůbec nevím, ke komu půjdu, mně to sestra neřekla…nebo vy jste se objednávalli ke konkrétnímu lékaři? já ani nevím, kdo tam pracuje
to jsem něco podělala?
doufám, že jsou tam všichni stejně kvalifikovaní.
@Anonymní píše:
@malone.v
A ke komu jdes?me rekli,ze jen dopoledne objednavaji
k Doubkové, respektive k panu Doubkovi, sestra se mě ptala, zda mi nevadí, že mě vyšetří on. Dala mi na toto centrum kontakt moje gynekoložka.
@mandarinkapomeranc já jsem dostala kontakt od mojí lékařky a hned jsem tam zavolala že se chci objednat k paní Doubkové. Sestra se mě ptala na spoustu věcí, chtěla vědět v jakém jsem týdnu podle utz a menstruace a vypočítávala to tak, aby to vyšlo na ten 13. týden. Řekla jsem jí, zda by to nešlo až po obědě, abych se dostala do Brna a bez problému mě objednala. Volala jsem tam cca měsíc dopředu.
@malone.v
Tak to bude tím, že jsi známá přes lékařku, my „obyčejní“ máme asi bohužel smůlu
já volala dopředu napopud kamarádky už na začátku 8. týdne, aby bylo místo. Gynekoložka mně zatím o vyšetření neříkala, ale když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem volala v 10. týdnu u taky mě objednali, ale taky na dopoledne. Je to s prminutím bordel.
@mandarinkapomeranc já nejsem ničí známá, moje lékařka je pouze moje lékařka, nijak se spolu více neznáme. dala mi jen letáček. já tady neznám skoro nikoho, protože jsem tady teprve rok.
mezi odběrem krve a ultrazvukem je jen chvíle, než na vás budou mít čas na ultrazvuku. Ultrazvukové vyšetření rovnou popíšou, výsledky krve volají odpoledne.
@Anonymní píše:
@malone.v Diky moc! To me taky tesi, jsem objednana az na 11 hod., to by bylo utrpeni
Ahojky, tak píšu, jak jsem slíbila. Docela dlouho jsem tam čekala, přišla jsem na řadu až kolem půl 3. Nejdříve jsem šla na krev a pak jsem tak 15 minut čekala na ultrazvuk a pan doktor byl super, byl pečlivý, utz trval kolem půl hodiny, dostala jsem fotku a testy krve mi dají vědět do dvou dnů.
@malone.v Diky, ze sis vzpomnela
to nezni tak hrozne. Drzim palce s vysledky testu
a jak je to s tou vahou, pta se na plnou pusu i pred partnerem?
@Anonymní píše:
@malone.v Diky, ze sis vzpomnelato nezni tak hrozne. Drzim palce s vysledky testu
a jak je to s tou vahou, pta se na plnou pusu i pred partnerem?
nene, paní na recepci mi dala před odběrem krve dotazník a tam to bylo
takže jsem to jen vypsala. a potom paní na odběru krve se jen ptala, zda ta váha souhlasí. ale na odběr jsem šla sama protože ta místnost je malinká a vzala jen mě bez přítele a on šel se mnou až na utz ![]()
@mandarinkapomeranc pan doktor mi volal asi za dva nebo z tri dny, genetika dopadla dobre, jen me spatne proudi krev placentou takze jsem dostala acylpyrin
@malone.v
ty jo, tak to je taky divný, já jdu na 11:30 a druhý den hned ráno na lačno na gyndu a prý bych už měla mít výsledky z NT, tak teď mám obavy, aby fakt byly…to bych jela do Brna zase zbytečně ![]()
@mandarinkapomeranc ja jsem na gynde byla pred tim, takze netusim. ale pokud jdes na gyndu zitra a doktor rikal, ze tam ty vysledky posle, tak by to mel stihnout vcas. me ty vysledky volal telefonem a mozna uz je doktorka mela na mailu, to netusim, jdu k ni az behem svatku