Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj nedávno jsem narazila na Komplex F (teď je toho plný internet) a zajímalo by mě, zda to opravdu funguje na hubnutí. Taková stefanymummy od května má už dole cca 5-7 kg🤔a všude píše, že se v jídle neomezuje a je to jen díky Komplexu F..
Proto se ptát, má s tím někdo zkušenost? Vyplatí se koupit? Opravdu to funguje? Nebo je to prostě jen zase tahání z lidí peníze..😏
Díky za odpovědi a připitomělé komentáře typu běž si zaběhat jestli chceš zhubnout si nechte..😉 👋
@Ricotka jednou jsem také toto cetla a cetla i komentáře, že kdyby to bylo skutečně tak, tak by to zrušilo vsechny diabetology, výživové poradce apos. Nuskin ma hodně silnou reklamu a ty holky, co to propaguji jsou hodně přesvědčive. A třeba by se zhublo par kilo, ale podle mě to nebude tak úžasné, jak se to prezentuje.
Jistě že ty které na tom mají postavený bussines budou tvrdit že to funguje ![]()
Jinak, ne, nefunguje to. Kdyby ano nebyla by na světě obezita. Jediná cesta je nižší příjem než výdej. To je vše. Jsou určitě určité láky které ten metabolismus TROCHU zvýší (káva ale třeba i kokain, pervitin
) ale určitě to člověku nepomůže zhubnout BEZ úpravy stravování cokoliv nad pět kilo si myslím ![]()
Dost těhle „zázraků“ prostě jenom odvodňuje. Takže tělo příjde o důležitou vodu ale na váze ty vypadá jako zhubnutí.