Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nechat se obsloužit, tím myslím být taky jednou ten, co přijímá a ne ten, co to „odedře“. Už jen poloha „na koníčka“ je víc o ženě, nebo rukou, pusou, prostě že se ti věnuje a ty si, alespoň chvilku, užíváš. V podstatě si připadám, že jí to vlastně udělám a pak si to dodělám v ní sám. Omlouvám se, za tak přímočarý popis, ale přesně takhle se cítím.
no jo, stejný pocit já mám u koníčka, že si to dělám sama ![]()
@Venetia píše:
A jaká je tvoje představa být obětí sexuálního zájmu? stačí to co psala..kata.. nebo si představuješ něco víc? Můj přítel po tom touží taky, ale zatím jsem z něj nedostala, jak by to mělo podle něj vypadat.
Tak zapoj fantazii a udělej to po svým ne
přece už víš co má rád, co se mu líbí,…
@Venetia ale zas hloubku ponoru a rychlost si řídíš sama.. takže někdy může i na koníčka být pro ženu super poloha ne
?
@LenkaN26 píše:
@Venetia a to ani když ten chlap něco vymyslí tak se ti nechce nebo jen ty nemáš tu fantazii něco vymyslet?
já jí nemám určitě…jsem prostě klasik, reaguju na pocity… a to co vymyslí, jde proti mému založení, takže se můžu jedině přizpůsobit. A když vidím, že už mu to zevšednělo, tak už to nebaví ani mně.
@Venetia já jsem byla u kamarádky, profi tanečnice. Tak jsem si půjčila na večer korzetový kostým a hned bylo o zábavu postaráno.
Příspěvek upraven 28.11.16 v 13:29
@terien píše:
Tak zapoj fantazii a udělej to po svým nepřece už víš co má rád, co se mu líbí,…
ani ne, on je takový bez projevu…ted asi od normálního sexu uplne ustoupím a budu jen dělat orál a masturbovat, tak snad bude stastnej.
@Venetia píše:
A jaká je tvoje představa být obětí sexuálního zájmu? stačí to co psala..kata.. nebo si představuješ něco víc? Můj přítel po tom touží taky, ale zatím jsem z něj nedostala, jak by to mělo podle něj vypadat.
Na tom nevidím žádnou vědu. Prostě něco přímočařejšího, když to nečekám. V hlavě mám milion nápadů, například:
Stačí to takhle?
Sorry za přímočarost, ale ptala ses. ![]()
@zvědavejmoc píše:
@Venetia ale zas hloubku ponoru a rychlost si řídíš sama.. takže někdy může i na koníčka být pro ženu super poloha ne?
to zaleží na protějšku… když si to udělám sama, tak je to rozhodně rychlejší ![]()
@LenkaN26 píše:
@Venetia já jsem byla u kamarádky, profi tanečnice. Tak jsem si půjčila na večer korzetový kostým a hned bylo o zábavu postaráno.Příspěvek upraven 28.11.16 v 13:29
tak jsi asi ještě mladá, to by u mně bylo dost trapné
@Anonymní píše:
ne, nechceš moc. Můj chlap i přes to, že je sám od sebe velmi náruživý tak ví, že žádoucí je. U nás je to vzájemné svádění tak 50:50. Přes den spolu běžně flirtujeme. Teď mi řekl, že dostanu na vánoce vibrátor a když děti řešily jak se na vánoce těší tak jsem taky řekla, že se moc těším a už jsme s mužem jeli na té naší vlně a těšili se až je uložíme. A „kraviny“ vymýšlíme oba. Jak už ti tady psali, buď se smiř s tím, že to tak zůstane nebo si někoho najdi. Co se týká dětí tak nevím jak jsou staré. Já mám relativně malé děti a na těch je vidět jak pozitivně náš harmonický vztah vnímají.
Erotické hračky nesmím zmínit. Ty jsou „pro úchyly co už neví co by ještě chtěli“. A já bych jí to tak rád udělal vibrátorem, podle mně to musí být fajn.
@Anonymní píše:
Na tom nevidím žádnou vědu. Prostě něco přímočařejšího, když to nečekám. V hlavě mám milion nápadů, například:Stačí to takhle?
- Přijdu domů a tam na mne čeká v prádle a hned u dveří mi rozepne poklopec a strčí tam ruku.
- Sedíme u jídla a najednou cítím její ruku, jak mi jde po zipu u kalhot.
- Jsme v lese na procházce a tam mne zatáhne do keříků.
- Jsme na výletě a lezu na posed, vyleze za mnou a tam se dlouho nerozmýšlí a udělá mi to, během toho co se dívám po krajině.
- Ležím pod vanou a spravuju sifon, když v tom ucítím že mi někdo stahuje kalhoty a zasedne mne.
- Jsme s přáteli u ohně a ona za mnou přijde, chytne mne kolem krku a pošeptá „pojď za mnou za barák, něco ti ukážu“.
- Probudím se ve spánku s její hlavou/rukou v mým klíně.
Sorry za přímočarost, ale ptala ses.
jj, díky… vyzkouším ![]()
@Venetia píše:… a to bych mohl ještě dlouho pokračovat. Za těch patnáct let jsem se něco nasnil
jj, díky… vyzkouším
@Anonymní píše:
Erotické hračky nesmím zmínit. Ty jsou „pro úchyly co už neví co by ještě chtěli“. A já bych jí to tak rád udělal vibrátorem, podle mně to musí být fajn.
no vidíš a já si na výpomoc jednu pořídila, ale moc se s ní nechytla..koupila vibrační kroužek, taky není zájem…jdu ho hodit do koše
@Anonymní píše: … a to bych mohl ještě dlouho pokračovat. Za těch patnáct let jsem se něco nasnil
to zavidím..já mám všechny představy v kategorii té klasiky, třeba sex na stole apod ![]()