Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LenkaN26 píše:
@Venetia já mám navíc tak 5-6 a mám tu smůlu, že se mi to usadí jen na břiše. Takže chodím 1× týdně tancovat a k tomu 2× týdně cvičím břicho. Navíc se začne zase lyžovat tak to půjde snad rychle dolů. Nicméně chlapovi to zas až tak moc nevadí.
Ja si dala zavazek, ze do leta vsechno shodim.
Ted jsem po takovem malem zakroku, tak musim byt nejakou dobu v klidu a pak na to vlitnu ![]()
@Venetia píše:
Reaguju jen na to co si on preje.. oral, abych si to pred nim delala, a svadela ho… Prece ho nebudu otravovat nejakym sexem, takova nuda
No, bez oralu, svádění i ty onanie to opravdu nudou zavání. Ale co, nemůžeme být všichni ze stejného těsta, hlavně aby byli partneři ze stejného těsta aby se pak nestávalo to, co zažívá zakl.
@Venetia já do jara a do vánoc chci sundat tak 3 kila. Přemýšlím zda nebudu chodit tancovat 2× týdně ![]()
@terien píše:
No, bez oralu, svádění i ty onanie to opravdu nudou zavání. Ale co, nemůžeme být všichni ze stejného těsta, hlavně aby byli partneři ze stejného těsta aby se pak nestávalo to, co zažívá zakl.
Az pochopim co je na te onanii pred partnerem tak uzasneho, tak budu o velky krok dal
@LenkaN26 píše:
@Venetia já do jara a do vánoc chci sundat tak 3 kila. Přemýšlím zda nebudu chodit tancovat 2× týdně
Chodit tancovat by se mi taky libilo… Co je to za tanec?
@Venetia Dle mého bylo myšleno ty jemu rukou a on Tobe
Příspěvek upraven 28.11.16 v 14:38
@Venetia já chodím na latino dance pro ženy, je to super a byť se to nezdá tak dost makačka.
@Venetia píše:
Az pochopim co je na te onanii pred partnerem tak uzasneho, tak budu o velky krok dal
Tak to zkus a uvidíš
je to silně intimní zážitek, uděláš si to sama podle svého ale máš ho vedle sebe, dívá se na tebe, chtěl by se přidat ale je mimo hru. Je to neskutečně vzrušující.
@zvědavejmoc píše:
@Venetia Dle mého bylo myšleno ty jenu rukou a on Tobe
Nene, hezky každý sám
a příště třeba sobě navzájem, proč ne. Proti gustu…
@terien píše:
Tak to zkus a uvidíšje to silně intimní zážitek, uděláš si to sama podle svého ale máš ho vedle sebe, dívá se na tebe, chtěl by se přidat ale je mimo hru. Je to neskutečně vzrušující.
Udelam to urcite, ale spis jemu pro oko.. ted uz je to stejne fuk
@terien píše:
Tak to zkus a uvidíšje to silně intimní zážitek, uděláš si to sama podle svého ale máš ho vedle sebe, dívá se na tebe, chtěl by se přidat ale je mimo hru. Je to neskutečně vzrušující.
No, tohle by mě teda hooodně bralo. To napětí to vydržet a nevrhnout se ![]()
(znovuzakladatel)
@Venetia píše:
Udelam to urcite, ale spis jemu pro oko.. ted uz je to stejne fuk
A to je ta chyba
tohle musí jít z tebe, protože to chceš a baví tě to, ne kvůli němu. On to stejně pozná a nakonec z toho nebudete mít nic ani jeden.
@terien píše:
A to je ta chybatohle musí jít z tebe, protože to chceš a baví tě to, ne kvůli němu. On to stejně pozná a nakonec z toho nebudete mít nic ani jeden.
No a jak se teda přesvědčit, když to tam uvnitř nemáš?
@Anonymní píše:
No, tohle by mě teda hooodně bralo. To napětí to vydržet a nevrhnout se(znovuzakladatel)