Nuda v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39681
28.11.16 15:41
@Venetia píše:
Reaguju jen na to co si on preje.. oral, abych si to pred nim delala, a svadela ho…Prece ho nebudu otravovat nejakym sexem, takova nuda

Co toooo? To jako že se podřizuješ přáním druhého jen Ty…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 15:42
@Žirafa 69 píše:
Teda sorry, ale to je…jak se může o něco takovýho dobrovolně ošidit. :roll:
Si pamatuju s expřítelem, že se stačilo zmínit/ukázat něco v katalogu, a bylo objednáno. :P A 1× mi to, že něco má novýho, řekl (samo, že tak, že jsem pochopila jen já) ve chvíli, kdy jsme byli na výletě s jeho mamkou a bráchou..jééé, já se nemohla dočkat, až se už vrátíme! :lol:

Každej je prostě jinej i chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 15:42
@Žirafa 69 píše:
Co toooo? To jako že se podřizuješ přáním druhého jen Ty…?

Teď už jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 15:43
@terien píše:
Pokazde ne, na to musí být atmosféra, nálada. Jednou máš chuť na tohle, podruhé na tamto. Jsou třeba věci které děláme zcela výjimečně, jiní je dělají pořád. Záleží na chuti a vkusu.

Tak se ho vždycky zeptám, co zrovna chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 15:45
@Venetia píše:
Ja mam ted nejake kilo navic, musim nejdriv zhubnout

Ale kruci, to já trochu taky, ale tohle je dost velká brzda (někdy),co brání ženě v tom, aby si to mohla užít. Navíc nám není 20 (jsme věkově blízko sebe, pokud si vzpomínám) a tohle už by mělo být pryč (i když přiznávám, že mě to taky obč. vadí, ale tak jako by z „principu“,že my ženský pořád něco na sobě haníme ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 15:51
@Venetia píše:
Az pochopim co je na te onanii pred partnerem tak uzasneho, tak budu o velky krok dal

Prostě se jim to leckterým líbí/vzrušuje je to,no. Ale do ničeho se nenutit,to zas ne. A nebo podle nálady toho druhého tím něčím překvapit,ale jen pokud fakt mám člověk chuť. I chuť mu udělat radost.
Mmch - to je v případě něčeho pro mě ne moc obvyklého většinou po té,co mě něčím chlap dojme,potěší,překvapí…prostě získá ty „kladné body“. :andel:

@Anonymní píše:
No, tohle by mě teda hooodně bralo. To napětí to vydržet a nevrhnout se :)(znovuzakladatel)

Tak tak, chápu.
Hele, přiznám se…já třeba překvapila, když jsem „obouruč“ udělala zároveň nás oba - 1 rukou sebe, a druhou jeho. Byl hotovej. http://smileys.cz/…s-cz-137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 15:52
@terien píše: :palec: bych se rozepsala víc ale admin by mi zamkl účet :lol:

Aby to teď neudělala mně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 15:56
@Žirafa 69 píše:
Tak tak, chápu.
Hele, přiznám se…já třeba překvapila, když jsem „obouruč“ udělala zároveň nás oba - 1 rukou sebe, a druhou jeho. Byl hotovej. http://smileys.cz/…s-cz-137.gif

To je dobrý…No. já se tímhle způsobem rozhodně neudělám, takže to musí být správně sehráno…No mám před, sebou velké úkoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 15:56
@Venetia píše:
To ja si rikat neumim, beru to proste tak, ze nelze mit vse.. staci, kdyz to funguje aspon v necem

Tak to bys teda měla „ve svým věku“ být náročnější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.11.16 15:58

Holky, jsem momentálně bez partnerky, nechte toho :mrgreen: neumím závidět, ale snad i začnu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 15:59
@Venetia píše:
Teď už jo
8o
@Venetia píše:
Tak se ho vždycky zeptám, co zrovna chce
Šmarjá, a proč se ptáš a rovnou nezačneš / si nezvolíš Ty sama, co TY chceš? Se prostě neptej.
Holka, jak se začneš ve vztahu podřizovat - ať jde o cokoli, je to špatně. Ale to Ty jistě víš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 16:01
@Žirafa 69 píše: Šmarjá, a proč se ptáš a rovnou nezačneš / si nezvolíš Ty sama, co TY chceš? Se prostě neptej.
Holka, jak se začneš ve vztahu podřizovat - ať jde o cokoli, je to špatně. Ale to Ty jistě víš.

Špatně to už je, ale at si tu poslední fázi ještě užije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39681
28.11.16 16:07
@Venetia píše: Špatně to už je, ale at si tu poslední fázi ještě užije…

Jááj, tak Ty už tušíš, že bude konec a necháš už vztah nějak vyšumět a jen tak mimochodem mu sem tam ještě splníš přání nebo co..? To jako fakt?
Ale neee, mně po tom nic není, sorry. Nebudu se ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 16:09
@Žirafa 69 píše: Šmarjá, a proč se ptáš a rovnou nezačneš / si nezvolíš Ty sama, co TY chceš? Se prostě neptej.
Holka, jak se začneš ve vztahu podřizovat - ať jde o cokoli, je to špatně. Ale to Ty jistě víš.

No kdybych si ja zvolila co chci, tak by se moc nepobavil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
28.11.16 16:10
@Žirafa 69 píše:
Jááj, tak Ty už tušíš, že bude konec a necháš už vztah nějak vyšumět a jen tak mimochodem mu sem tam ještě splníš přání nebo co..? To jako fakt?
Ale neee, mně po tom nic není, sorry. Nebudu se ptát.

Přesně tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria