Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky já ani nevím, proč mám takový strach o tom mluvit. Bojím se reakce, že se urazí, naštve, raní ho to.. a bude po sexu úplně
Simtě, normální chlap se přece neurazí, když mu ženská řekne, po čem v posteli touží. Jsem přesvědčená, že 99% chlapů, kteří mají sex rádi, za tuhle informaci budou vděční. Když ví, co se ženské líbí.
@Anonymní píše:
Nikdy bych nevěřila, že něco takového napíšu zrovna já, ale bohužel!! Jsem s mužem 9 let, máme jedno dítě. Upřímně náš vztah byl založen dlouhou dobu převážně na sexu, strašně mě přitahoval, stačil mi od něj náznak, pár slov a byla jsem mokrá![]()
a teď jak to píšu, přesně můžu specifikovat, co mi chybí. Jsou to právě ty náznaky a slova. Od doby, co jsem otěhotněla a vzali jsme se, tohle úplně zmizelo. Muž je pořád hodně náruživý, spíme spolu denně, ale pro mě je to o ničem, častokrát se mi stává, že ani nejsem dostatečně vlhká dole (což jsem dřív neznala, vždycky jsem se styděla, že jsem až moc). Můj muž ví, že to malm ráda trochu ostřeji, což prostě vymizelo. Když dítě usne a my si jdeme lehnou, půl hodiny mě hladí, což pak plynule přejde v něžný sex
beze slov nebo nějakého náznaku chycení za vlasy a tak podobně. Jednou jsem na to velmi oklikou zavedla řeč a dostalo se mi odpovědi, že když už jsme teď rodina, máme dítě.. tak mě prostě bere jinak, nechce se ke mně chovat jak ke k… no ale já právě to potřebuju a přijde mi jako paradox, že s někým, s kým jsem se dala dohromady hlavně kvůli sexu, bych se teď kvůli sexu měla rozejít.
Když ses na to už ptala, jinou odpověď těžko dostaneš. Jinak jsem toho názoru, že preference se během života můžou změnit. Nikdo nedá záruku, že bude to po celý život stejně, třeba @Cizinka 999 nějaký podobný příběh, že se to proměnilo, měla
@bigl píše:
Simtě, normální chlap se přece neurazí, když mu ženská řekne, po čem v posteli touží. Jsem přesvědčená, že 99% chlapů, kteří mají sex rádi, za tuhle informaci budou vděční. Když ví, co se ženské líbí.
To záleží na typu informace, které mu chce sdělit. Pokud ji napadne, že si chce vyzkoušet třeba swingers party, tak jí určitě bude za tuto informaci vděčný ![]()
@Mango_Lassi píše:
To záleží na typu informace, které mu chce sdělit. Pokud ji napadne, že si chce vyzkoušet třeba swingers party, tak jí určitě bude za tuto informaci vděčný
@Anonymní píše:
Holky já ani nevím, proč mám takový strach o tom mluvit. Bojím se reakce, že se urazí, naštve, raní ho to.. a bude po sexu úplně
Tam mu to napiš ![]()
Budeš na to mít víc času, lépe zvážíš slova ![]()
@Mango_Lassi píše:
Když ses na to už ptala, jinou odpověď těžko dostaneš. Jinak jsem toho názoru, že preference se během života můžou změnit. Nikdo nedá záruku, že bude to po celý život stejně, třeba @Cizinka 999 nějaký podobný příběh, že se to proměnilo, měla
Ano, bohužel. Lidi se mění i v sexu
@Anonymní píše:
Mluv s ním sle otevřeně, já taky roky dělala náznaky, ale i přímo jsem mu to řekla a stáhl se ještě víc. Místo toho abychom to pořádně prodiskutovali, tak jsme měli spíš toho sexu min a min. Ale on už si vybojoval docela silný Mindrak, ktery už měl kdysi a znovu se probudil. ovsem nic mi o tom neřekl, tahala jsem ti jak z chlupaté deky.
Taky se to změnilo u nás po dětech.
@Cizinka 999 píše:
Mluv s ním sle otevřeně, já taky roky dělala náznaky, ale i přímo jsem mu to řekla a stáhl se ještě víc. Místo toho abychom to pořádně prodiskutovali, tak jsme měli spíš toho sexu min a min. Ale on už si vybojoval docela silný Mindrak, ktery už měl kdysi a znovu se probudil. ovsem nic mi o tom neřekl, tahala jsem ti jak z chlupaté deky.
Taky se to změnilo u nás po dětech.
Spíš to bylo tím, že jsi po něm chtěla věci, na které on není a nedokázal ti je poskytnout. Lidi se neradí baví o tom, co je pro ně nepříjemné.
@Mango_Lassi píše:
Spíš to bylo tím, že jsi po něm chtěla věci, na které on není a nedokázal ti je poskytnout. Lidi se neradí baví o tom, co je pro ně nepříjemné.
Ani ne, jen jsem chtěla trochu více odvaz, občasnou rychlovka, nic zavratneho ale on když byly děti doma nebo nespaly tak se neuměl uvolnit,
@Cizinka 999 píše:
Ani ne, jen jsem chtěla trochu více odvaz, občasnou rychlovka, nic zavratneho ale on když byly děti doma nebo nespaly tak se neuměl uvolnit,
Odvaz každý může chápat jinak